inşallah canım çabul geçer.gerçi ben bugünlerde çok bakımsızlaştım işe gitmesem tüm gün evde pijamayla oturacak durumdayım.bu hafta bakım yapmam lazım kuaför falan.tabi canım mobilya bakmak güzeldir karar vermek zor sizin düğünede az var
aminnn yatağımı çok özlemişim yaaaa
canım insanın kendi evi gibisi yok.. evlendikten sonra kendi ailenin yanında bile rahat edilemiyormuş.. evli arkadaşlarım öyle diyor
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben az kaldıkça yerimde duramıyorum. Eşim ilişiğini kesti bugün son çarşısına da çıktı.Yarın ev ve kişisel temizlik yapmam lazımPazartesi bu saatte havaalanına doğru yolda oluruz
Gurbetserdar gözün aydın canım. Benim evimde aynı durumdadır hatta benim eski bina daha felakettirEşim yanımda olsun da temizlerim ben
Morfistan ohh başlamış hazırlıklar canım. Çok tatlı zamanlar insanın sevdiği adamla evini şekillendirmesiKolay gelsin
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben az kaldıkça yerimde duramıyorum. Eşim ilişiğini kesti bugün son çarşısına da çıktı.Yarın ev ve kişisel temizlik yapmam lazımPazartesi bu saatte havaalanına doğru yolda oluruz
Gurbetserdar gözün aydın canım. Benim evimde aynı durumdadır hatta benim eski bina daha felakettirEşim yanımda olsun da temizlerim ben
Morfistan ohh başlamış hazırlıklar canım. Çok tatlı zamanlar insanın sevdiği adamla evini şekillendirmesiKolay gelsin
aynen yaa karar vermek çok çok zorgittiğim bütün mağazalarda koltuk takımı beğendim nasıl karar vereceğim bilemiyorum :44: canım kuaföre bi at kendini tamamdır nişanlım bana zayıflamışsın naptın kendine dedi bende, sayende 5 buçuk ayda stres diyeti uyguladım dedim
evet canım çok şükür kavuştuk çok mutluyum
sizinde zor olur şimdi yaaa :)))) kv dedeydin dimi kavuşma anınız orda olcak
evet canım 2-3 gün daha buradayız. Benim kısa sürer. Yarın hallederim onla diğer temizliği. pazarteside süpriz olayını hallederimben saçıma dip boya attırdım kişisel temizlik falan 2 günde halletmiştim
genelde erkekler "sen bilirsin hayatım" diyorlar zatencanım çok teşekkür ederim.. gerçekten öyle çok tatlı bir dönemtabiki bazı zevklerimiz uyuşmasada sorun değil ne de olsa benim dediğim olacak
geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildiriyi demişsin tatlım umarım alışveriş keyifli sorunsuz geçer.nişanlım bugün hastaneye gitmiş iğne yemiş
geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir
iyi demişsin tatlım umarım alışveriş keyifli sorunsuz geçer.nişanlım bugün hastaneye gitmiş iğne yemiş
genelde erkekler "sen bilirsin hayatım" diyorlar zaten
selam canım
inşallah canım... aa aa canım çok geçmiş olsun.. inşallah ciddi bir şey yoktur
naber cnmm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?