352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kızlaaaarrrr hemen dağıldık yahu.. nişanlım geldi geleli her gün dışarıdayım.. mobilya işini aradan çıkarmaya çalışıyoruz ama bir türlü karar veremiyorum.. bu işler ne kadar zormuş kimse kavuşma hikayesini anlatmamış olmuyor böyle ama

iyi geceler kızlar. nasılsınız? perşembe evimize dönüyoruz sabah beri alışveriş ziyaret falan eve yeni geldik. Kısaca yazayım kavuşma hikayemizi.
Dün akşama kadar saniye durmadım. Saat 7de hazırlanıp çıktık evden havaalanına giden yol bitmedi bir türlü. Gidip biraz bekledik yerimde duramıyorum ama dolaşıyorum oturuyorum tekrar kalkıyorum. Derken uçağın indiği anons edildi. Hemen çıkış kapısına geçtim. Bekle bekle gelmiyor. Önüme geçen amcalara teyzelere kızıyorum kendimce Sonra eşimi gördüm. Sanki sevgilimle ilk kez buluşuyoruz. Çok farklı bir heyecan. Babasına falan sarılıyor ama sürekli gözü bende. Sonra kp ilerledi kocaman sarıldık. Atkı örmüştüm hemen onu doladım boynuna. Arabada yol boyunca bir an dahi elimizi bırakmadık. Dönüp dönüp yüzümü seyretti. Bende onu tabi Eve geldik ev bayram yeri gibi gayet kalabalık. Sonra eşim kızımızı aldı kucağına. Önce bana gelmek istedi Rana sonra babasının yüzüne baktı baktı kafasını omzuna koydu babasının . Herkesin gözler dolu dolu tabiYemek çay falan faslı geçtikten sonra Eşimi alt kata çağırdım. Tüm sürpizlerim hazırdı. Odadan içeri girince "sen ne yaptın" dedi. Sımsıkı sarıldık yine. Uzun bir süre Notları okudukça gözlerimiz dolu dolu birbirimize sarıldık her seferinde. Gece 2de Rana uyandı. Uyuyamamış çocuk heyecandan tabi Babasının elini tutup evi bir kaç kere turlattı. Sonrada üçümüz birlikte uyuduk. Ama en güzeli de sabah uyanınca onu yeniden yanımda görmekti. Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın hiçbirimize
Kusura bakmayın canlar çok daha detaylı yazmayı planlıyordum ama mümkün olmayacak gibi. Sıcak sıcak yazayım dedim

Canım benim yaaa Allah bozmasın mutluluğunuzu yine gözlerim dolu dolu okudum Rabbim birlikte yaşayacağınız uzun sağlıklı ömürler versin...sıra bana gelsin artık çok özledim bende kavuşma hikayelerinin kapanışını yapmak istiyorum

canımmm gözünüz aydın.. sonunda sizde kavuştunuz Rabbim bir daha ayrılık göstermesin inşallah cok güzel bir kavuşma anı olmuş.. ayrıca hazırladığın sürpriz cok hoş olmuş

Herkes dağildı cNım yaa pek uğrayan yok terazi ve benden başka mağlup askerlerimiz daha gelmedi bizim deöyle güzel telaşlar içindesin ki tadını çıkarmaya bak hiç strese girme bence sen en güzeline karar verirsin....

canım ben yine her gece uğruyorum ama kimseler olmuyor o yüzden bende çıkıyorum.. karar verdikten sonra pişman olup aklımın başka koltuklarda kalmasından çok korkuyorum :18: nişanlım gelir gelmez beni daha stresli işlerin içine soktu ama bunlar çok güzel stresler yahuu 3 buçuk ay sonra nasip olursa , tüm aldıklarımızı nişanlımla (tabi o zaman müstakbel eşim olacak ) kullanacağımı bilmek beni çok mutlu ediyor

canım yaa senınde gozun aydın olsun gozlerım doldu ınan helekı yavrucagın yaptıgına bak sen kucucuk ama baba ıste kokusunu aldı..Rabbım bır daha hıcbırımıze boyle uzun ayrılıklar yasatmasın ıns

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım ben eskı tempoya devam edıyorum ne pısırsem ne yesek esımde ıs basladı sukur gıdıp gelıyor bende bı ısyerıyle gorustum cok guzel bıyer sartlarıda burdan cok ıyı umarım guzel bır sonuc cıkar

Son düzenleme:

cok güzel canım ya allah mutlulugunuzu bozmasın ne yaptıklarınız anlatın banada fikir olsun bizim 1 ay kaldı inş şimdiden heyecanlanmaya basladım sizin kavusma hikayelerini okuyunca

Kizlar ya ózlúyorum valla sizi ama gremiyorum esim hep evde faceye bile grsem benle ilgilen dio gúlliranam cok sevindm senin adina ya morfistan evine esya dizmen súper bi duygu emin ol ne alirsan al pisman olmuyosun

kızlar biz yarın evimize gidiyoruz evdeki net dondurulmuştu onun açılması taşınma çalışmaya başlama derken bir süre giremem. Allh'a emanet olun. Görüşürüz inşallah

canım gözün aydın eşine kavuştun artık hep yanyana olacaksınız Allah ayırmasın inşallah.

hayırılısı olsun canım.

Kızlarr kızlarrr nerelerdesinizzzz

ben burdayım canım son 1:)

Kizlar ya ózlúyorum valla sizi ama gremiyorum esim hep evde faceye bile grsem benle ilgilen dio gúlliranam cok sevindm senin adina ya morfistan evine esya dizmen súper bi duygu emin ol ne alirsan al pisman olmuyosun

olsun canım siz iyi olunda ama unutma bizi gel arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…