• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

inşallah canım çabul geçer.gerçi ben bugünlerde çok bakımsızlaştım işe gitmesem tüm gün evde pijamayla oturacak durumdayım.bu hafta bakım yapmam lazım kuaför falan.tabi canım mobilya bakmak güzeldir karar vermek zor sizin düğünede az var

aynen yaa karar vermek çok çok zor :50: gittiğim bütün mağazalarda koltuk takımı beğendim nasıl karar vereceğim bilemiyorum :44: canım kuaföre bi at kendini tamamdır :34: nişanlım bana zayıflamışsın naptın kendine dedi :1: bende, sayende 5 buçuk ayda stres diyeti uyguladım dedim :1:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben az kaldıkça yerimde duramıyorum. Eşim ilişiğini kesti bugün son çarşısına da çıktı.Yarın ev ve kişisel temizlik yapmam lazım :52: Pazartesi bu saatte havaalanına doğru yolda oluruz :21:
Gurbetserdar gözün aydın canım. Benim evimde aynı durumdadır hatta benim eski bina daha felakettir :50: Eşim yanımda olsun da temizlerim ben :16:
Morfistan ohh başlamış hazırlıklar canım. Çok tatlı zamanlar insanın sevdiği adamla evini şekillendirmesi :16: Kolay gelsin

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben az kaldıkça yerimde duramıyorum. Eşim ilişiğini kesti bugün son çarşısına da çıktı.Yarın ev ve kişisel temizlik yapmam lazım :52: Pazartesi bu saatte havaalanına doğru yolda oluruz :21:
Gurbetserdar gözün aydın canım. Benim evimde aynı durumdadır hatta benim eski bina daha felakettir :50: Eşim yanımda olsun da temizlerim ben :16:
Morfistan ohh başlamış hazırlıklar canım. Çok tatlı zamanlar insanın sevdiği adamla evini şekillendirmesi :16: Kolay gelsin

sizinde zor olur şimdi yaaa :)))) kv dedeydin dimi kavuşma anınız orda olcak

ben saçıma dip boya attırdım kişisel temizlik falan 2 günde halletmiştim

canım çok teşekkür ederim.. gerçekten öyle çok tatlı bir dönem :16: tabiki bazı zevklerimiz uyuşmasada sorun değil ne de olsa benim dediğim olacak :1:

aynen yaa karar vermek çok çok zor :50: gittiğim bütün mağazalarda koltuk takımı beğendim nasıl karar vereceğim bilemiyorum :44: canım kuaföre bi at kendini tamamdır :34: nişanlım bana zayıflamışsın naptın kendine dedi :1: bende, sayende 5 buçuk ayda stres diyeti uyguladım dedim :1:

:1:iyi demişsin tatlım umarım alışveriş keyifli sorunsuz geçer.nişanlım bugün hastaneye gitmiş iğne yemiş

sizinde zor olur şimdi yaaa :)))) kv dedeydin dimi kavuşma anınız orda olcak

ben saçıma dip boya attırdım kişisel temizlik falan 2 günde halletmiştim
evet canım 2-3 gün daha buradayız. Benim kısa sürer. Yarın hallederim onla diğer temizliği. pazarteside süpriz olayını hallederim :21:
canım çok teşekkür ederim.. gerçekten öyle çok tatlı bir dönem :16: tabiki bazı zevklerimiz uyuşmasada sorun değil ne de olsa benim dediğim olacak :1:
genelde erkekler "sen bilirsin hayatım" diyorlar zaten :1:

canım seninde çok az kaldı sende kavuşta sıra bana gelsin artık:32:

Back