- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
canım işte bu sebepten ötürü otogara gitmelisin..nişanlımın kardeşi kayınvalideme demiş ki anne abime kimse sarılmayacak ilk ben sarılacağım ondan sonra kim sarılırsa sarılsın.. kayınvalidem demiş ki oğlum ilk olarak ne sen sarılacaksın ne de ben sarılacağım dilek ablan havaalanında
en iyisini yaptın canım sen.bizim hakkımız tabiki ilk sarılmak biz bekledik o kadar hergün biz konuştuk sinirlerini biz çektik
aynen öyle canım.. bizler neler çektik .. bütün nazlarına boyun eğdik..
kızlar 2. sevıncımı paylasayım sızınle esımın ıs gorusmesı olumlu sonuclandı
Sıkıntıdan patlamak üzereyim
evet öyle canım ama nişanlım otogara gelmemi pek istemiyor bana çok yakın değil yorulma diyor beni mi düşünüyor yoksa biran önce eve mi gitmek istiyor anlayamadım
canım sizin adınıza çok sevindim.. hayırlı olur inşallahhh...
Canım gözün aydın Allah bir daha ayırmasın çok sevindim sizin için.Gelir gelmez işte bulmuş hadi bakalım hayırlısı.Darısı başımıza
ohh maşallah kızlar sıkıntılı günler gerçekten geride kaldı baksanıza artık güzel haberler paylaşıyoruz. Rabbim bir ömür daim etsin sevincinizi. Fatmacım hayırlı olsun eşinin işi de. Çok nasipliymiş maşallah
Canım hayırlı olsun Rabbim hayırlı kazançlar versin...evet canım eşim geldiğinde iş arayacak muhtemelen
sagol canım tesekkur ederım
canım benım amın cumlemızı Rabbım ayırmasın ınssırada sızler varsınız evet canım hemen de buldu masalah cok ıyı oldu ıns Rabbım sızede hemen ıs bulmayı nasıp etsın
evet canım ya sıkıntılı gunler bıttı sukurler olsun senınde az kaldıtesekkur ederım tatlım masalah hemen buldu cok ıyı oldu
amın canımm ıns sızde hemen beklemeden bulursunuz hayırlısıyla tatlımm
canım tabi ki yorulmanı istemediği için gelme diyordu..
aynen öyle canım.. bizler neler çektik .. bütün nazlarına boyun eğdik..
öyledir dimi canım.napıyosun bakalım keyifler nasıl.bende geri sayıma başladım şafak atarsa 5
ben kavuşma hikayesi yazamadım çünkü eşim zaten askerde deildi sankiben askerden geliyomuşum gibi oldu o beni karşıladı ama yinede o annn :))))):119:
canımmm nasılsın mutlumusun nişanlınla nasıl gidiyo görüşüyomusunuz
çok çok şükür keyifler yolunda canım.. yarın nişanlımla mobilya bakmaya gideceğiz.. insanın kendi evi için bir şeyler bakması ne kadar heyecan vericiymişcanım şu pazar günü geçsin hafta içi her şekilde geçiyor zaten ondan sonra hayırlısıyla nişanlın yanında inşallah
canımmm çok şükür her şey yolunda.. düğün hazırlıklarına başladık.. mobilya falan bakacağız yarınçok heyecanlanıyorum yahuuu sende eşine ve evine kavuştun gözün aydın canım.. Allah bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah
olsun canım kavuştunuz sonunda nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?