352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

en iyisini yaptın canım sen.bizim hakkımız tabiki ilk sarılmak biz bekledik o kadar hergün biz konuştuk sinirlerini biz çektik

canım sizin adınıza çok sevindim.. hayırlı olur inşallahhh...

sagol canım tesekkur ederım

Canım gözün aydın Allah bir daha ayırmasın çok sevindim sizin için.Gelir gelmez işte bulmuş hadi bakalım hayırlısı.Darısı başımıza

canım benım amın cumlemızı Rabbım ayırmasın ıns sırada sızler varsınız evet canım hemen de buldu masalah cok ıyı oldu ıns Rabbım sızede hemen ıs bulmayı nasıp etsın

evet canım ya sıkıntılı gunler bıttı sukurler olsun senınde az kaldı tesekkur ederım tatlım masalah hemen buldu cok ıyı oldu

Canım hayırlı olsun Rabbim hayırlı kazançlar versin...evet canım eşim geldiğinde iş arayacak muhtemelen

amın canımm ıns sızde hemen beklemeden bulursunuz hayırlısıyla tatlımm

günaydın hanımlar okudukca sizler adına cok seviniyorum inş hayırlısıyla bizim eşlerimizde bitirir gelir

Son düzenleme:

inşallah canım bizim için iş çok önemli düğün tarihimiz belirleyecek

kızlar nasılsınız ben çok yoğundum evim çok berbattı çok yorucu bi iki gün geçirdim çok şükür evim tertemiz oldu dura dura tozlanmış heryer o perdeler yerler herşey berbattı ya bileğimden dolayı bi yardımcı tutmak zorunda kaldım veeee sonunda eskisi gibi mis gibi oldu çok mutluyum ya allah birdaha böyle ayrılıklar yaşatmasın

ben kavuşma hikayesi yazamadım çünkü eşim zaten askerde deildi sankiben askerden geliyomuşum gibi oldu o beni karşıladı ama yinede o annn :))))):119:

öyledir dimi canım.napıyosun bakalım keyifler nasıl.bende geri sayıma başladım şafak atarsa 5

çok çok şükür keyifler yolunda canım.. yarın nişanlımla mobilya bakmaya gideceğiz.. insanın kendi evi için bir şeyler bakması ne kadar heyecan vericiymiş canım şu pazar günü geçsin hafta içi her şekilde geçiyor zaten ondan sonra hayırlısıyla nişanlın yanında inşallah

canımmm nasılsın mutlumusun nişanlınla nasıl gidiyo görüşüyomusunuz

canımmm çok şükür her şey yolunda.. düğün hazırlıklarına başladık.. mobilya falan bakacağız yarın çok heyecanlanıyorum yahuuu sende eşine ve evine kavuştun gözün aydın canım.. Allah bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah

inşallah canım çabul geçer.gerçi ben bugünlerde çok bakımsızlaştım işe gitmesem tüm gün evde pijamayla oturacak durumdayım.bu hafta bakım yapmam lazım kuaför falan.tabi canım mobilya bakmak güzeldir karar vermek zor sizin düğünede az var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…