Kizlar ya ózlúyorum valla sizi ama gremiyorum esim hep evde faceye bile grsem benle ilgilen dio gúlliranam cok sevindm senin adina ya morfistan evine esya dizmen súper bi duygu emin ol ne alirsan al pisman olmuyosun
canım nişanlın cumartesi günü mü geliyor ??
hem çok güzel hemde çoook değişik bir hisinşallah pişman olmam :18: bi koltuğa karar veriyorum tamam bu olsun diyorum sonra bir şeyler oluyor ayyy diğeri daha mı güzeldi diyorum
yarın sabah yola çıkıyor akşam burda olacak canım otogara gitmeye karar verdim inşallah aksilik çıkmaz çok heyecanlanmaya başladım
canım heyecanını çok iyi anlıyorum..sende kavuşuyorsun sonunda
evet canım akşam yanındayım hemen akşam olsun istiyorum
sen bize kavuşma hikayeni yazmayı unutma haa
kızlar nerdesiniz?3-4 saat sonra bende kavuşuyorum inşallah
selam kızlar keyıfler nasılllll
kızlar nasılsınız? Nerelerdesiniz? Biz evimize geldik çok özlemişim evimiTaşınma işi biraz sonraya kaldı evin işleri bitmemiş henüz. Eşimle evde olmak çok güzel Terazi seninde bitmiş canım gözün aydın olsun. Aydemircim sıra sende artık
selam canımçok şükür bende keyifler iyi.. nişanlım geldi geleli koşuşturuyoruz.. maaşallah sizde şafağı epey azaltmışsınız
ne mutlu sıze cnmm yaaa :)))) eh işte brz azaldı gıbı gıbı :)))))
azaldı canım azaldı..evet canım ne mutlu bize ama bu kararsızlıklar beni bitiriyor.. düğün hazırlığı zor işmiş
azaldı canım azaldı..evet canım ne mutlu bize ama bu kararsızlıklar beni bitiriyor.. düğün hazırlığı zor işmiş
bana daha cok var gibi gelıo kuzum.. Ama guzeel telaşlar yaa smdı nelerı haletmeye calısıosnz cnm :)
kızlar nasılsınız? Nerelerdesiniz? Biz evimize geldik çok özlemişim evimiTaşınma işi biraz sonraya kaldı evin işleri bitmemiş henüz. Eşimle evde olmak çok güzel Terazi seninde bitmiş canım gözün aydın olsun. Aydemircim sıra sende artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?