merhaba canım cuma gece 12-1gibi inşallah :)
evet canım ıcınde bulundugumuz an gecmıyordu sankı gecmıse bakınca cabuk gecıyormus gıbı gelıyorevet canım askerlık yuku yok bılmezmıyım ya hemde evlı olarak cok engeldı bıze ama bıttıııııııııııııııı
panoya baktığımda bile şaşırıyorum.. '' gözüm aydın askerim döndü'' vay beee nerelerden nerelerevalla canım yaa evliler için gerçekten çok daha zor bir süreçti.. çok şükür bitti gitti...
hemde hafta sonuna denk gelmıs super olmus canım
bende hala ınanamıyorum canım ya daha dun gıbı foruma ılk yazdıgım gun aklımda yanlıs hatırlamıyorsam erık le yazısmıstım ılk
cok sukur bıttı be canım ama cok sınandık bırbırımızın kıymetını daha da bır anladık
GÖZÜN AYDIN CANIM BU ARADA:) Rabbim bidaha ayırmasın...
Evet canım :) otobüsle gelicek gelme otogara dedi ama ben gitmeyi düşünüyorum :)
panoya baktığımda bile şaşırıyorum.. '' gözüm aydın askerim döndü'' vay beee nerelerden nerelereValla canım yaa evliler için gerçekten çok daha zor bir süreçti.. çok şükür bitti gitti...
evet canım zor bir sınavdı ama atlattık çok şükür.. darısı tüm asker yolu bekleyenlere
seninde gözün aydın canım :)
amın canımmmıstedıgın an ulasmak nasıl bır duygu
çok güzel bir duygu canım.. gerçi henüz alışamadım amagece tel.de 3 saate yakın görüştük.. telde uzun uzun konuşmayı bile unutmuşum
Kızlaaaarr dayanamadım ben geldimhemen size kavuşma hikayemi aktarıyorum gece 3 buçuk gibi uyuyabildim sabah saat 7 de uyandım daha da uyuyamadım.. uyandığımda üzerimde bir şaşkınlık vardı nişanlımın bugün gelecek olmasına inanamıyordum.. kalktım kıyafetlerimi ütüledim yatağımı toparladım duş aldım belki rahatlatır diye ama işe yaramadı sonra kahvaltı yapayım dedim yok anacım lokmalar boğazımdan geçmiyor , çay içeyim dedim gırtlağımdan gitmiyor saat 11 buçukta evden çıktım bekle babam bekle dolmuş gelmiyor.. zar zor dolmuş bulabildim hemen bindim ne kadar kırmızı ışık varsa durduk , adım başı yolcu indirdik içimden inenlere bir sürü laf saydım ''şimdi dolmuştan inmenin zamanımı '' diye havaalanına gidebilmek için çift dolmuş yaptım ikinci dolmuşa bindiğim an kalbim küt küt atmaya başladı.. korktum geç kaldım diye ama uçak yarım saat geç kalktı Allah'tan.. neyse tam havaalanına girdim oturdum ve anons yapıldı uçak indi diye.. nasıl bir heyecan bastı anlatamam sanki ilk kez göreceğim resmen avuçlarım terledi , elim ayağım titremeye başladı.. yavaş yavaş yolcular gelmeye başladı bekle babam bekle bizimki çıkmıyor resmen iyice heyecan yaptırdı valizini bekliyordu.. neyse kapıda belirdi size hiiiiç abartmıyorum resmen kaldım karşımda nişanlımı gördüğüme inanamıyordum.. sonra geldi ve öyle sıkı sarıldı ki kendime geldim kulağıma ''sevdiğim çoook özledim'' dedi.. uzunca bir süre sarıldım öptüm kimseden çekinmeden sonra sıkıca el ele tutuştuk ve havaalanından çıktık dolmuşa binip bir yere gittik çay içtik sohbet ettik.. benden özür diledi.. askerlik psikolojisi gerçekten berbat bir şey dedi vee sıklıkla bana çok özlediğini söyledi sonra ailesinin yanına gittik 1 saat kadar oturduk çay içtik sonra bize geldik annem ve babamla görüştü 1 saat kadar oturdu akrabalarından gelen olduğu için gitmek zorunda kaldı hemen düğünden hazırlıklardan bahsetmeye başladı çok heyecan vericiydi kısaca çok çok heyecanlı bir gündü kendimi liseli aşıklar gibi hissettim.. elime ayağıma hakim olamadım resmen hayırlısıyla sizlerde bir an önce kavuşun ve bu heyecanı yaşayın kızlar.. çok şükür ki herşey çooooook güzeldi
Dilekcim, çok tuhaf oldum okurken ya heyecanlandım , benim de saatler kaldı .. Ellerim titriyor şimdiden .. Darısı diğer kızların başına ...
dımı yaa ne guzel canım artık dugune safak sayarsın
Dilekcim, çok tuhaf oldum okurken ya heyecanlandım , benim de saatler kaldı .. Ellerim titriyor şimdiden .. Darısı diğer kızların başına ...
mhtpvalla benım de oyle ellerım ayaklarım tıtrıyor gıbı esım cıkmıs sımdı aradı resmen bıttı dedı senın askerın cıktı mı aldın haberını
evet canım sıra düğünde şafak: 3 ay 19 gün
Evet canım giymiş sivilleri hemen aradı, arkadaşıyla kahvaltı yapıp 12.30'da binip gelicek inşallahhoff nasıl geçicek 7 saat
cabuk gecer canım bak 170 gun gecırdık ve bıttı
ayy cok heyecanlı nasıl gececek bılmıyorum canım yaa ama cabuk gecsın yerımde duramıyorum
6 saataradı az once konustuk, telefonu kapatırken akşama görüşürüz dedik, kalp atışım hızlandı
eşim 12 şubata kadar askerlik psikolojisinden çıkmamı bekleme diyor banaçok teşekkür ederim canım.. gerçekten çok çok heyecan verici bir duygu.. ben şaşkınım o şaşkın.. ikimizde aynı anda aynı şeyleri söylüyoruz '' sanki rüyadayım'' diyoruz..ama nişanlımın şaşkınlığı en az 1 hafta süreceğe benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?