352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

panoya baktığımda bile şaşırıyorum.. '' gözüm aydın askerim döndü'' vay beee nerelerden nerelere valla canım yaa evliler için gerçekten çok daha zor bir süreçti.. çok şükür bitti gitti...

bende hala ınanamıyorum canım ya daha dun gıbı foruma ılk yazdıgım gun aklımda yanlıs hatırlamıyorsam erık le yazısmıstım ılk
cok sukur bıttı be canım ama cok sınandık bırbırımızın kıymetını daha da bır anladık

evet canım zor bir sınavdı ama atlattık çok şükür.. darısı tüm asker yolu bekleyenlere

GÖZÜN AYDIN CANIM BU ARADA:) Rabbim bidaha ayırmasın...

Evet canım :) otobüsle gelicek gelme otogara dedi ama ben gitmeyi düşünüyorum :)

sagol canım benım amın cumlemızı ınsss gıt tabı canım ya al kocanı evınıze gıdın benım esımde gelme dedı ama bende gıdecegım otogara

Dilekcim, çok tuhaf oldum okurken ya heyecanlandım , benim de saatler kaldı .. Ellerim titriyor şimdiden .. Darısı diğer kızların başına ...

Dilekcim, çok tuhaf oldum okurken ya heyecanlandım , benim de saatler kaldı .. Ellerim titriyor şimdiden .. Darısı diğer kızların başına ...

mhtp valla benım de oyle ellerım ayaklarım tıtrıyor gıbı esım cıkmıs sımdı aradı resmen bıttı dedı senın askerın cıktı mı aldın haberını

canım ben evden geç kalacağım hissiyle çıktığım için heyecan falan yoktu.. çünkü geç kalsaydım nişanlımın dilinden kurtulamazdım ama artık dakikalar kala yaşadığın heyecanı anlatmaya kelimeler yetmiyor.. hadi bakalım sıra sizlerde sizin hikayelerinizi bekliyoruzzzz aminn canım darısı diğer kızlarımıza... valla sizleri düşündükçe ben yine heyecanlanıyorum

mhtp valla benım de oyle ellerım ayaklarım tıtrıyor gıbı esım cıkmıs sımdı aradı resmen bıttı dedı senın askerın cıktı mı aldın haberını

Evet canım giymiş sivilleri hemen aradı, arkadaşıyla kahvaltı yapıp 12.30'da binip gelicek inşallahh off nasıl geçicek 7 saat

evet canım sıra düğünde şafak: 3 ay 19 gün

cabuk gecer canım bak 170 gun gecırdık ve bıttı

Evet canım giymiş sivilleri hemen aradı, arkadaşıyla kahvaltı yapıp 12.30'da binip gelicek inşallahh off nasıl geçicek 7 saat

ayy cok heyecanlı nasıl gececek bılmıyorum canım yaa ama cabuk gecsın yerımde duramıyorum

eşim 12 şubata kadar askerlik psikolojisinden çıkmamı bekleme diyor bana Dile kolay canım yaklaşık 6 ay hiç görmediniz siz birbirinizi. Bu son ayrılığınız olsun inşallah
Fatma ve mehtap şimdiden sizinde gözleriniz aydın kızlar. Sizin yerinize ben heyecanlanıyorum. Tüm gece zaten rüyamda eşimin geldiğini gördüm. Sanırsın bugün gelecekmiş de heyecandan uyuyamadım uyandım durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…