sorma ya ben aksam gordugumde ne yapacagım bılmıyorumnasıl bır duygudur bu
eşim 12 şubata kadar askerlik psikolojisinden çıkmamı bekleme diyor banaDile kolay canım yaklaşık 6 ay hiç görmediniz siz birbirinizi. Bu son ayrılığınız olsun inşallah
Fatma ve mehtap şimdiden sizinde gözleriniz aydın kızlar. Sizin yerinize ben heyecanlanıyorum. Tüm gece zaten rüyamda eşimin geldiğini gördüm. Sanırsın bugün gelecekmiş de heyecandan uyuyamadım uyandım durdum
eşim 12 şubata kadar askerlik psikolojisinden çıkmamı bekleme diyor banaDile kolay canım yaklaşık 6 ay hiç görmediniz siz birbirinizi. Bu son ayrılığınız olsun inşallah
Fatma ve mehtap şimdiden sizinde gözleriniz aydın kızlar. Sizin yerinize ben heyecanlanıyorum. Tüm gece zaten rüyamda eşimin geldiğini gördüm. Sanırsın bugün gelecekmiş de heyecandan uyuyamadım uyandım durdum
sabahtan beri kamilkoçu arıyorum kaç saatte gelir aracınız diye, sanki ne kadar çok arasam o kadar çabuk gelecek gibi
kaçta çıkıyorsun işten ?
Fatmacım ben de normalde 17.15'te çıkıyorum ama benim iş yerim Terminale yürüyerek 5 dk, o yüzden ben de aksine bugün geç çıkıcam orada beklemiyim diye
ne guzel ya ıste devlette olmanın avantajı 17:15 harıkasenın de guzelmıs daha gec cıkıyorsun
Canım sen de 18.00'da çıkıyorsun çok geç bi saat değil ki .. Eger istiyorsan Rabbim inşallah sana da nasip etsin devlette çalışmayı :26:
oyle canım cok gec degıl de burası ıcın boyle burdan oncekı ıs yerımde 18.45 de cıkıyordumıstemem mı herkes gıbı bende cok ısıtyorum ıns Rabbım nasıp eder
Canım hani bazıları Devlette çalışmak istemez, hep özelde kariyer düşünür ya ondan öyle dedimevin iş yerine yakınsa çıkış saatin gayet normal bence .
fatma mehtap kızlar inanın siz böyle bir bir kavustukça ben heyecanlanıyorum mutlu oluyorum..şimdiden gözünüz aydın biticek citecek diye birbirimize teselli verirken bitirdik çok şükür bizde son 9 dayız sizin kavusma hikayelerinizi okudukça daha bi heyecan basacak beni yazın muhakkak olur mu
canım çok teşekkür ederim.. darısı sizleree inşallah
fatma mehtap kızlar inanın siz böyle bir bir kavustukça ben heyecanlanıyorum mutlu oluyorum..şimdiden gözünüz aydın biticek citecek diye birbirimize teselli verirken bitirdik çok şükür bizde son 9 dayız sizin kavusma hikayelerinizi okudukça daha bi heyecan basacak beni yazın muhakkak olur mu
yok ben devlet dusunenlerdenımyakın canım Allah tan mehtppp kaldı 4.30 saat
3.30 saat canımmm
askeri gelen yarenler keyıfler nasıl
heyuuuu
valla canım cıktı esım ama daha goremedım yolda ama telının acık olması cok garıp geldı
bugn kavuşuyorsunuz hee ne güzeeel bişi yaaheyecaanın ne durumda cnm
heyecan had safhada ne yemek yıyebılıyorum ne bısı ıcebılıyorum yeni flört etmeye baslayan gençler gıbıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?