352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet canım 6 ay boyunca hiiiç görmemiştim.. inşallah canım hepimizin son ayrılığı olur.. hayırlısıyla senin eşinde gelsin de bebişinizle yuvanıza kavuşun

Canım başlarda inanmıyorduk gerçek olduğuna ama morfistanla inanmaya başladık o yüzden heyecanımız arttı , şimdi sizlerin heyecanları kat be kat artacak

sabahtan beri kamilkoçu arıyorum kaç saatte gelir aracınız diye, sanki ne kadar çok arasam o kadar çabuk gelecek gibi
kaçta çıkıyorsun işten ?

ılahı canım ben normalde 6 da cıkıyorum ama sanırım yarım saat erken cıkacagım otogara gıtmek ıcın
sen kacta cıkacaksın

canım benım tesekkur ederım sırada sızler varsınız ben de oyle dun dılek ıcın heyecanlanmıstım nasıl bır bag kurmussak burda ıyıkı tanımısım sızlerı

Fatmacım ben de normalde 17.15'te çıkıyorum ama benim iş yerim Terminale yürüyerek 5 dk, o yüzden ben de aksine bugün geç çıkıcam orada beklemiyim diye

Canım sen de 18.00'da çıkıyorsun çok geç bi saat değil ki .. Eger istiyorsan Rabbim inşallah sana da nasip etsin devlette çalışmayı :26:

oyle canım cok gec degıl de burası ıcın boyle burdan oncekı ıs yerımde 18.45 de cıkıyordum ıstemem mı herkes gıbı bende cok ısıtyorum ıns Rabbım nasıp eder

oyle canım cok gec degıl de burası ıcın boyle burdan oncekı ıs yerımde 18.45 de cıkıyordum ıstemem mı herkes gıbı bende cok ısıtyorum ıns Rabbım nasıp eder

Canım hani bazıları Devlette çalışmak istemez, hep özelde kariyer düşünür ya ondan öyle dedim evin iş yerine yakınsa çıkış saatin gayet normal bence .

fatma mehtap kızlar inanın siz böyle bir bir kavustukça ben heyecanlanıyorum mutlu oluyorum..şimdiden gözünüz aydın biticek citecek diye birbirimize teselli verirken bitirdik çok şükür bizde son 9 dayız sizin kavusma hikayelerinizi okudukça daha bi heyecan basacak beniyazın muhakkak olur mu

canım benım yaaa tesekkur ederım sıra sızde sukur bıtırdık tabı canım yarın yazarım

yazarız tabi ki canım , çok şükür sizlere de az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…