70'lere gelmişsin canım, sana da hayırlı olsun
off maalesef canım bazen hiç geçmiyor gibi geliyor
bizler gidelim sıra sizlere gelsin, sabır canım .. Bugün de geçicek allahın ıznıyle ..
Kızlaaaarr dayanamadım ben geldimhemen size kavuşma hikayemi aktarıyorum gece 3 buçuk gibi uyuyabildim sabah saat 7 de uyandım daha da uyuyamadım.. uyandığımda üzerimde bir şaşkınlık vardı nişanlımın bugün gelecek olmasına inanamıyordum.. kalktım kıyafetlerimi ütüledim yatağımı toparladım duş aldım belki rahatlatır diye ama işe yaramadı sonra kahvaltı yapayım dedim yok anacım lokmalar boğazımdan geçmiyor , çay içeyim dedim gırtlağımdan gitmiyor saat 11 buçukta evden çıktım bekle babam bekle dolmuş gelmiyor.. zar zor dolmuş bulabildim hemen bindim ne kadar kırmızı ışık varsa durduk , adım başı yolcu indirdik içimden inenlere bir sürü laf saydım ''şimdi dolmuştan inmenin zamanımı '' diye havaalanına gidebilmek için çift dolmuş yaptım ikinci dolmuşa bindiğim an kalbim küt küt atmaya başladı.. korktum geç kaldım diye ama uçak yarım saat geç kalktı Allah'tan.. neyse tam havaalanına girdim oturdum ve anons yapıldı uçak indi diye.. nasıl bir heyecan bastı anlatamam sanki ilk kez göreceğim resmen avuçlarım terledi , elim ayağım titremeye başladı.. yavaş yavaş yolcular gelmeye başladı bekle babam bekle bizimki çıkmıyor resmen iyice heyecan yaptırdı valizini bekliyordu.. neyse kapıda belirdi size hiiiiç abartmıyorum resmen kaldım karşımda nişanlımı gördüğüme inanamıyordum.. sonra geldi ve öyle sıkı sarıldı ki kendime geldim kulağıma ''sevdiğim çoook özledim'' dedi.. uzunca bir süre sarıldım öptüm kimseden çekinmeden sonra sıkıca el ele tutuştuk ve havaalanından çıktık dolmuşa binip bir yere gittik çay içtik sohbet ettik.. benden özür diledi.. askerlik psikolojisi gerçekten berbat bir şey dedi vee sıklıkla bana çok özlediğini söyledi sonra ailesinin yanına gittik 1 saat kadar oturduk çay içtik sonra bize geldik annem ve babamla görüştü 1 saat kadar oturdu akrabalarından gelen olduğu için gitmek zorunda kaldı hemen düğünden hazırlıklardan bahsetmeye başladı çok heyecan vericiydi kısaca çok çok heyecanlı bir gündü kendimi liseli aşıklar gibi hissettim.. elime ayağıma hakim olamadım resmen hayırlısıyla sizlerde bir an önce kavuşun ve bu heyecanı yaşayın kızlar.. çok şükür ki herşey çooooook güzeldi
canım gözün aydın ayy çok sevindim senin için.o kadar bekledik şimdi mutlu olma zamanımız.darısı başımıza
kızlar bende heyecanlanmaya başladım şafak atarsa 7.nişanlımla konuştum az önce.haftaya cuma geliyor salı günüde çarşıya çıkacak.iznim belli oldu hangi gün izinli olmamı isterdin dedim salı dedi bende cumartesi olmasını istemezmisin dedim senin için isterim hafta sonu izin benim için salı iyi olurdu dedi çarşıya çıkınca kameradan görüşmek için.bende inanamadım söylediğine şaka yapıyor sandımş.dedimki canım sen cumartesi istanbuldasın farkındamısın o an fark etti geleceğini sanki gelmeyecek gibi hissediyor.çok sevindi izin ayarlamama o günü dolu dolu yaşayacağız inşallah.Allah'ım hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin
sağol canım..inşallah darısı size.. senin de sadece 1 haftan kalmışgerçekten tarifsiz bir duygu... yaşadığında ne demek istediğimi anlayacaksın
canım sen birde nişanlın geldiğindeki şaşkınlığını gör.. nişanlım sudan çıkmış balık gibiydi
öyledir canım ben şimdiden heyecanlandım sanki ilk kez görecekmişim gibi geliyor seninde yazdıklarını okuyunca askerliğin bittiğini farkettim siz kavuştunuz bile nasıl bitti askerlik çok şükür canım ya
bende çok merak ediyorum nasıl olacak askerden gelince
canım ben şu an nişanlımın askerden geldiğini unutmuş durumdayım.. o geçmiyor , sıkıştırıyor dediğimiz günler onun gelişiyle unutuldu gitti vayy be nasıl geçti dedirtiyor.. nişanlım birazcık zayıflamış özellikle yüzü çökmüşama olsun burada alır o kilocukları yarın nişanlım kahvaltı için bize gelecek ben yine heyecanlardayım
canım ne kadar güzel artık özgürce birbirinizi görebiliyorsunuz.ben bile heyecanlıyım sizin için.nişanlım cuma akşamı gelicek geliyimmi falan dedim eve ama pek istekli değil anne babası olacağı için rahat sarılamam falan dedi cumartesi buluşalım dedi bende kararsızım otogara gitsem mi karşılamaya
gunaydın hanımlarkavusma hıkayemızı anlatayım
dun aksam otogara gıttım 20 dk falan bekledım esımın otobusu geldı bende kı heyecanı anlatamamesım ındı dırek sarıldık nasıl ozlemısım bı yandan gozlerım dolu dolu oldu esıme de caktırmak ıstemıyorum o valızını alırken ben kendımı toparladım sonra hemen annemlere gıtmek ıcın cıktık bıttı mı dedım esım evet sukur olsun kı bıttı dedı kızım annemlerdeydı bırde onların kavusma anı vardı kı anlatamam kızım ne yapacagını sasırdı babamm demesı vardı kı hepımızın gozlerınden aktı sonra yemek yedık kızım babasının kucagından hıc ınmedı cok mutluydu yavrum sonra evımıze gıttık ve hayatımıza kaldıgımız yerden devam edıyoruz sukurler olsun Rabbım tum asker bekleyenlerı bır an evvel kavustursun ınsss cok farklı tarıf edılmesı cokk zor cok guzel bır duyguu
uyanır uyanmaz açtım hemen yazmışsındır diye. fatmacım benim gözler hemen doluyor çok sulu göz oldumgunaydın hanımlarkavusma hıkayemızı anlatayım
dun aksam otogara gıttım 20 dk falan bekledım esımın otobusu geldı bende kı heyecanı anlatamamesım ındı dırek sarıldık nasıl ozlemısım bı yandan gozlerım dolu dolu oldu esıme de caktırmak ıstemıyorum o valızını alırken ben kendımı toparladım sonra hemen annemlere gıtmek ıcın cıktık bıttı mı dedım esım evet sukur olsun kı bıttı dedı kızım annemlerdeydı bırde onların kavusma anı vardı kı anlatamam kızım ne yapacagını sasırdı babamm demesı vardı kı hepımızın gozlerınden aktı sonra yemek yedık kızım babasının kucagından hıc ınmedı cok mutluydu yavrum sonra evımıze gıttık ve hayatımıza kaldıgımız yerden devam edıyoruz sukurler olsun Rabbım tum asker bekleyenlerı bır an evvel kavustursun ınsss cok farklı tarıf edılmesı cokk zor cok guzel bır duyguu
canım gözün aydın.. kızın ve senin için çoook sevindim.. rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah
uyanır uyanmaz açtım hemen yazmışsındır diye. fatmacım benim gözler hemen doluyor çok sulu göz oldumYerim ben onun babam diyen ağzını Rabbim bir daha hiç ayırmasın sizi ve hepimizi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?