Kızlaaaarr dayanamadım ben geldimhemen size kavuşma hikayemi aktarıyorum gece 3 buçuk gibi uyuyabildim sabah saat 7 de uyandım daha da uyuyamadım.. uyandığımda üzerimde bir şaşkınlık vardı nişanlımın bugün gelecek olmasına inanamıyordum.. kalktım kıyafetlerimi ütüledim yatağımı toparladım duş aldım belki rahatlatır diye ama işe yaramadı sonra kahvaltı yapayım dedim yok anacım lokmalar boğazımdan geçmiyor , çay içeyim dedim gırtlağımdan gitmiyor saat 11 buçukta evden çıktım bekle babam bekle dolmuş gelmiyor.. zar zor dolmuş bulabildim hemen bindim ne kadar kırmızı ışık varsa durduk , adım başı yolcu indirdik içimden inenlere bir sürü laf saydım ''şimdi dolmuştan inmenin zamanımı '' diye havaalanına gidebilmek için çift dolmuş yaptım ikinci dolmuşa bindiğim an kalbim küt küt atmaya başladı.. korktum geç kaldım diye ama uçak yarım saat geç kalktı Allah'tan.. neyse tam havaalanına girdim oturdum ve anons yapıldı uçak indi diye.. nasıl bir heyecan bastı anlatamam sanki ilk kez göreceğim resmen avuçlarım terledi , elim ayağım titremeye başladı.. yavaş yavaş yolcular gelmeye başladı bekle babam bekle bizimki çıkmıyor resmen iyice heyecan yaptırdı valizini bekliyordu.. neyse kapıda belirdi size hiiiiç abartmıyorum resmen kaldım karşımda nişanlımı gördüğüme inanamıyordum.. sonra geldi ve öyle sıkı sarıldı ki kendime geldim kulağıma ''sevdiğim çoook özledim'' dedi.. uzunca bir süre sarıldım öptüm kimseden çekinmeden sonra sıkıca el ele tutuştuk ve havaalanından çıktık dolmuşa binip bir yere gittik çay içtik sohbet ettik.. benden özür diledi.. askerlik psikolojisi gerçekten berbat bir şey dedi vee sıklıkla bana çok özlediğini söyledi sonra ailesinin yanına gittik 1 saat kadar oturduk çay içtik sonra bize geldik annem ve babamla görüştü 1 saat kadar oturdu akrabalarından gelen olduğu için gitmek zorunda kaldı hemen düğünden hazırlıklardan bahsetmeye başladı çok heyecan vericiydi kısaca çok çok heyecanlı bir gündü kendimi liseli aşıklar gibi hissettim.. elime ayağıma hakim olamadım resmen hayırlısıyla sizlerde bir an önce kavuşun ve bu heyecanı yaşayın kızlar.. çok şükür ki herşey çooooook güzeldi
Kızlaaaarr dayanamadım ben geldimhemen size kavuşma hikayemi aktarıyorum gece 3 buçuk gibi uyuyabildim sabah saat 7 de uyandım daha da uyuyamadım.. uyandığımda üzerimde bir şaşkınlık vardı nişanlımın bugün gelecek olmasına inanamıyordum.. kalktım kıyafetlerimi ütüledim yatağımı toparladım duş aldım belki rahatlatır diye ama işe yaramadı sonra kahvaltı yapayım dedim yok anacım lokmalar boğazımdan geçmiyor , çay içeyim dedim gırtlağımdan gitmiyor saat 11 buçukta evden çıktım bekle babam bekle dolmuş gelmiyor.. zar zor dolmuş bulabildim hemen bindim ne kadar kırmızı ışık varsa durduk , adım başı yolcu indirdik içimden inenlere bir sürü laf saydım ''şimdi dolmuştan inmenin zamanımı '' diye havaalanına gidebilmek için çift dolmuş yaptım ikinci dolmuşa bindiğim an kalbim küt küt atmaya başladı.. korktum geç kaldım diye ama uçak yarım saat geç kalktı Allah'tan.. neyse tam havaalanına girdim oturdum ve anons yapıldı uçak indi diye.. nasıl bir heyecan bastı anlatamam sanki ilk kez göreceğim resmen avuçlarım terledi , elim ayağım titremeye başladı.. yavaş yavaş yolcular gelmeye başladı bekle babam bekle bizimki çıkmıyor resmen iyice heyecan yaptırdı valizini bekliyordu.. neyse kapıda belirdi size hiiiiç abartmıyorum resmen kaldım karşımda nişanlımı gördüğüme inanamıyordum.. sonra geldi ve öyle sıkı sarıldı ki kendime geldim kulağıma ''sevdiğim çoook özledim'' dedi.. uzunca bir süre sarıldım öptüm kimseden çekinmeden sonra sıkıca el ele tutuştuk ve havaalanından çıktık dolmuşa binip bir yere gittik çay içtik sohbet ettik.. benden özür diledi.. askerlik psikolojisi gerçekten berbat bir şey dedi vee sıklıkla bana çok özlediğini söyledi sonra ailesinin yanına gittik 1 saat kadar oturduk çay içtik sonra bize geldik annem ve babamla görüştü 1 saat kadar oturdu akrabalarından gelen olduğu için gitmek zorunda kaldı hemen düğünden hazırlıklardan bahsetmeye başladı çok heyecan vericiydi kısaca çok çok heyecanlı bir gündü kendimi liseli aşıklar gibi hissettim.. elime ayağıma hakim olamadım resmen hayırlısıyla sizlerde bir an önce kavuşun ve bu heyecanı yaşayın kızlar.. çok şükür ki herşey çooooook güzeldi
arada kimse varmı bilmiyorum ama bizim ki uzadı ya Pazartesi kavuşacağız inşallahkızlar ben ve mhtp dan sonra en yakın askerıne kavusacak olan gullırana mı :44: bızden sonra ılk kımler ıcın sevınecegız
canım gözünüz aydın olsun bak daha yanına gelir gelmez herşeyin farkına vardı nişanlın. Bundan sonrası daha güzel olacak inşallahKızlaaaarr dayanamadım ben geldimhemen size kavuşma hikayemi aktarıyorum gece 3 buçuk gibi uyuyabildim sabah saat 7 de uyandım daha da uyuyamadım.. uyandığımda üzerimde bir şaşkınlık vardı nişanlımın bugün gelecek olmasına inanamıyordum.. kalktım kıyafetlerimi ütüledim yatağımı toparladım duş aldım belki rahatlatır diye ama işe yaramadı sonra kahvaltı yapayım dedim yok anacım lokmalar boğazımdan geçmiyor , çay içeyim dedim gırtlağımdan gitmiyor saat 11 buçukta evden çıktım bekle babam bekle dolmuş gelmiyor.. zar zor dolmuş bulabildim hemen bindim ne kadar kırmızı ışık varsa durduk , adım başı yolcu indirdik içimden inenlere bir sürü laf saydım ''şimdi dolmuştan inmenin zamanımı '' diye havaalanına gidebilmek için çift dolmuş yaptım ikinci dolmuşa bindiğim an kalbim küt küt atmaya başladı.. korktum geç kaldım diye ama uçak yarım saat geç kalktı Allah'tan.. neyse tam havaalanına girdim oturdum ve anons yapıldı uçak indi diye.. nasıl bir heyecan bastı anlatamam sanki ilk kez göreceğim resmen avuçlarım terledi , elim ayağım titremeye başladı.. yavaş yavaş yolcular gelmeye başladı bekle babam bekle bizimki çıkmıyor resmen iyice heyecan yaptırdı valizini bekliyordu.. neyse kapıda belirdi size hiiiiç abartmıyorum resmen kaldım karşımda nişanlımı gördüğüme inanamıyordum.. sonra geldi ve öyle sıkı sarıldı ki kendime geldim kulağıma ''sevdiğim çoook özledim'' dedi.. uzunca bir süre sarıldım öptüm kimseden çekinmeden sonra sıkıca el ele tutuştuk ve havaalanından çıktık dolmuşa binip bir yere gittik çay içtik sohbet ettik.. benden özür diledi.. askerlik psikolojisi gerçekten berbat bir şey dedi vee sıklıkla bana çok özlediğini söyledi sonra ailesinin yanına gittik 1 saat kadar oturduk çay içtik sonra bize geldik annem ve babamla görüştü 1 saat kadar oturdu akrabalarından gelen olduğu için gitmek zorunda kaldı hemen düğünden hazırlıklardan bahsetmeye başladı çok heyecan vericiydi kısaca çok çok heyecanlı bir gündü kendimi liseli aşıklar gibi hissettim.. elime ayağıma hakim olamadım resmen hayırlısıyla sizlerde bir an önce kavuşun ve bu heyecanı yaşayın kızlar.. çok şükür ki herşey çooooook güzeldi
Canım benim gözün Aydın Rabbim ellerinizi hiç ayırmasın...gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını mutluluğunu öyle çok hissediyorum ki351 leri okuyorduk şükür sıra bize geldi seninle başladı kavuşma hikayelerimiz benimle bitecek inşallah son ayrılıklarımız olsun.....sıra düğün telaşında onun haberlerini de bekliyoruz
okurken cok duygulandım cok güzel rabbim hepimize hayırlısıyla eşlerimize kavusmayı nasip etsin
arada kimse varmı bilmiyorum ama bizim ki uzadı ya Pazartesi kavuşacağız inşallah
canım gözünüz aydın olsun bak daha yanına gelir gelmez herşeyin farkına vardı nişanlın. Bundan sonrası daha güzel olacak inşallahÖyle güzel anlatmışsın ki eşimi ne kadar çok özlediğimi bir kez daha iliğime kadar hissettim. 3-4 gün sonra seninle aynı duygularda olmak düşüncesi bile o kadar heyecanlandırıyor ki yanyana olduğumuzda ne yaparım kimbilir.
çoook güzeeel yaaaaaa offf offfffffffSenin adına cook sevindm ama
okurken o kdr duygulandım ki gözün aydın darısı da bizlerin başınaaa
Hayırlı akşamlar kızlarkeyifler nasıl
Morfistan senin adına çok sevindim canım darısı diğer bekleyenlerin başına inş.
sağol canım.. evet darısı tüm bekleyenleree...
canımm hıkayenı okudum coook duygulandım masalah sızlere omur boyu bırbırınızın elını hıc bırakmayın
canımmm çok teşekkür ederim.. ben hala şaşkınlığımı atamadım saat 8 buçukta uyandım kendime inanamıyorumgün MHtp ve senin günün.. sevdiceklerinizi gördüğünüzde çok bu şaşkınlığın nasıl bir şey olduğunu çok daha iyi anlayacaksınız
tabı uyanırsın canım ozaman vakıt gecsın dıye uyuyormussun demekkıevet bugun mhtp la bızım kavusma gunumuz hayırlısıyla hemen gecsın gun ya aksam 6 olsun ama sımdıden duygusala bagladım :26:
hımm anladım canım zey vardı ondanda ses cıkmıyor hıcerık ın esıde haftaya ama hangı gun oldugunu hatırlayamadım :44:
evet canım nişanlım kızıyordu çok geç kalkıyorsun diye meğer geç kalkmamın nedeni şafak çabuk geçsin diyeymişcanım biz hiç fark etmedik ama zaman gerçekten çok çabuk geçmiş.. nişanlım geldikten sonra daha iyi anladım.. artık sırtımızda askerlik yükü yok inanamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?