352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar internet kafeye geldim nişanlımla konuşmak için ama facebook ta yavaşlık var şansımıza ya daha görüşemedik

inşşş cnmm yaa nasll bsyy bu mutluluk ? plakalar hızlıı gecıyomuuu

canım ınan tarıf edılemez bır mutluluk Rabbım tum asker bekleyen yarenlerı en kısa zamanda kavustursun ıns plakalar hızlı gecıyor desem yalan olmaz soyle aslında askerlerınız ve sız tam duzenı oturttunuz artık arayacagı saatler bıle bellı artık oyuzden daha ıyı gecıyor bence

cnm bnm yaa ne mutluu tez zamanda kavuşalım bzde artık ozlem cok sıkıştırıyo İnşşşş.. telefon kullanıyo zaten de artık ınsan görmek ıstyr

cnm bnm yaa ne mutluu tez zamanda kavuşalım bzde artık ozlem cok sıkıştırıyo İnşşşş.. telefon kullanıyo zaten de artık ınsan görmek ıstyr

ıns canım benım esım telefon kullanmadı ama benı sık sık arardı zaten benım ulasabılecegım numarada vardı onemlı durumlarda oyuzden bende sıkıntı cekmedım telden yana ama olmuyo yınede ınsan cok ozluyor ama bıtıyor Allah ın ıznıyle bızden sonra sıra sızde

ne mutlu bugn bayramın senın daha var kuzum bize yaa baksana daha ocaktayız :/ nisan gelir mii :/

görüştük canım ya kameradan görmek bile ne kadar mutlu ediyor beni,canım eşinin gelmesine de çok az kalmış.bende 10dan geri saymaya başladım çok şükür

tabıkı canım ınsan nasıl mutlu oluyor evet canım yaaa 26 saatımız kaldı hayırlısıyla senınde bıttı sayılır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…