sorma ya ben aksam gordugumde ne yapacagım bılmıyorumnasıl bır duygudur bu
![]()

kaçta çıkıyorsun işten ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma ya ben aksam gordugumde ne yapacagım bılmıyorumnasıl bır duygudur bu
![]()
eşim 12 şubata kadar askerlik psikolojisinden çıkmamı bekleme diyor banaDile kolay canım yaklaşık 6 ay hiç görmediniz siz birbirinizi. Bu son ayrılığınız olsun inşallah
![]()
Fatma ve mehtap şimdiden sizinde gözleriniz aydın kızlar. Sizin yerinize ben heyecanlanıyorum. Tüm gece zaten rüyamda eşimin geldiğini gördüm. Sanırsın bugün gelecekmiş de heyecandan uyuyamadım uyandım durdum![]()
eşim 12 şubata kadar askerlik psikolojisinden çıkmamı bekleme diyor banaDile kolay canım yaklaşık 6 ay hiç görmediniz siz birbirinizi. Bu son ayrılığınız olsun inşallah
![]()
Fatma ve mehtap şimdiden sizinde gözleriniz aydın kızlar. Sizin yerinize ben heyecanlanıyorum. Tüm gece zaten rüyamda eşimin geldiğini gördüm. Sanırsın bugün gelecekmiş de heyecandan uyuyamadım uyandım durdum![]()
sabahtan beri kamilkoçu arıyorum kaç saatte gelir aracınız diye, sanki ne kadar çok arasam o kadar çabuk gelecek gibi
kaçta çıkıyorsun işten ?
![]()
Fatmacım ben de normalde 17.15'te çıkıyorum ama benim iş yerim Terminale yürüyerek 5 dk, o yüzden ben de aksine bugün geç çıkıcam orada beklemiyim diye![]()
ne guzel ya ıste devlette olmanın avantajı 17:15 harıkasenın de guzelmıs daha gec cıkıyorsun
![]()
Canım sen de 18.00'da çıkıyorsun çok geç bi saat değil ki .. Eger istiyorsan Rabbim inşallah sana da nasip etsin devlette çalışmayı :26:
oyle canım cok gec degıl de burası ıcın boyle burdan oncekı ıs yerımde 18.45 de cıkıyordumıstemem mı herkes gıbı bende cok ısıtyorum ıns Rabbım nasıp eder
![]()
Canım hani bazıları Devlette çalışmak istemez, hep özelde kariyer düşünür ya ondan öyle dedimevin iş yerine yakınsa çıkış saatin gayet normal bence .
fatma mehtap kızlar inanın siz böyle bir bir kavustukça ben heyecanlanıyorum mutlu oluyorum..şimdiden gözünüz aydın
biticek citecek diye birbirimize teselli verirken bitirdik çok şükür bizde son 9 dayız sizin kavusma hikayelerinizi okudukça daha bi heyecan basacak beni
yazın muhakkak olur mu
canım çok teşekkür ederim.. darısı sizleree inşallah![]()
fatma mehtap kızlar inanın siz böyle bir bir kavustukça ben heyecanlanıyorum mutlu oluyorum..şimdiden gözünüz aydın
biticek citecek diye birbirimize teselli verirken bitirdik çok şükür bizde son 9 dayız sizin kavusma hikayelerinizi okudukça daha bi heyecan basacak beni
yazın muhakkak olur mu
yok ben devlet dusunenlerdenımyakın canım Allah tan mehtppp kaldı 4.30 saat
![]()
3.30 saat canımmm![]()
![]()
askeri gelen yarenler keyıfler nasıl![]()
heyuuuu
valla canım cıktı esım ama daha goremedım yolda ama telının acık olması cok garıp geldı![]()
bugn kavuşuyorsunuz hee ne güzeeel bişi yaaheyecaanın ne durumda cnm
![]()
heyecan had safhada ne yemek yıyebılıyorum ne bısı ıcebılıyorum yeni flört etmeye baslayan gençler gıbıyım![]()