• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

eşim 12 şubata kadar askerlik psikolojisinden çıkmamı bekleme diyor bana :53: Dile kolay canım yaklaşık 6 ay hiç görmediniz siz birbirinizi. Bu son ayrılığınız olsun inşallah :16:
Fatma ve mehtap şimdiden sizinde gözleriniz aydın kızlar. Sizin yerinize ben heyecanlanıyorum. Tüm gece zaten rüyamda eşimin geldiğini gördüm. Sanırsın bugün gelecekmiş de heyecandan uyuyamadım uyandım durdum:1:

evet canım 6 ay boyunca hiiiç görmemiştim..:50: inşallah canım hepimizin son ayrılığı olur.. hayırlısıyla senin eşinde gelsin de bebişinizle yuvanıza kavuşun :16:

eşim 12 şubata kadar askerlik psikolojisinden çıkmamı bekleme diyor bana :53: Dile kolay canım yaklaşık 6 ay hiç görmediniz siz birbirinizi. Bu son ayrılığınız olsun inşallah :16:
Fatma ve mehtap şimdiden sizinde gözleriniz aydın kızlar. Sizin yerinize ben heyecanlanıyorum. Tüm gece zaten rüyamda eşimin geldiğini gördüm. Sanırsın bugün gelecekmiş de heyecandan uyuyamadım uyandım durdum:1:

Canım başlarda inanmıyorduk gerçek olduğuna ama morfistanla inanmaya başladık o yüzden heyecanımız arttı , şimdi sizlerin heyecanları kat be kat artacak :16:

:1: sabahtan beri kamilkoçu arıyorum kaç saatte gelir aracınız diye, sanki ne kadar çok arasam o kadar çabuk gelecek gibi :1::1::1:
kaçta çıkıyorsun işten ?

ılahı canım :1::1:ben normalde 6 da cıkıyorum ama sanırım yarım saat erken cıkacagım otogara gıtmek ıcın :10::10:
sen kacta cıkacaksın

canım benım tesekkur ederım sırada sızler varsınız :16: ben de oyle dun dılek ıcın heyecanlanmıstım nasıl bır bag kurmussak burda :1: ıyıkı tanımısım sızlerı :29::29: :16::16:

Fatmacım ben de normalde 17.15'te çıkıyorum ama benim iş yerim Terminale yürüyerek 5 dk, o yüzden ben de aksine bugün geç çıkıcam orada beklemiyim diye :1::1:

Canım sen de 18.00'da çıkıyorsun çok geç bi saat değil ki .. Eger istiyorsan Rabbim inşallah sana da nasip etsin devlette çalışmayı :26:

oyle canım cok gec degıl de burası ıcın boyle burdan oncekı ıs yerımde 18.45 de cıkıyordum :31: ıstemem mı herkes gıbı bende cok ısıtyorum ıns Rabbım nasıp eder :16:

oyle canım cok gec degıl de burası ıcın boyle burdan oncekı ıs yerımde 18.45 de cıkıyordum :31: ıstemem mı herkes gıbı bende cok ısıtyorum ıns Rabbım nasıp eder :16:

Canım hani bazıları Devlette çalışmak istemez, hep özelde kariyer düşünür ya ondan öyle dedim :1: evin iş yerine yakınsa çıkış saatin gayet normal bence .

fatma mehtap kızlar inanın siz böyle bir bir kavustukça ben heyecanlanıyorum mutlu oluyorum:46:..şimdiden gözünüz aydın:16: biticek citecek diye birbirimize teselli verirken bitirdik çok şükür bizde son 9 dayız sizin kavusma hikayelerinizi okudukça daha bi heyecan basacak beni:1:yazın muhakkak olur mu

fatma mehtap kızlar inanın siz böyle bir bir kavustukça ben heyecanlanıyorum mutlu oluyorum:46:..şimdiden gözünüz aydın:16: biticek citecek diye birbirimize teselli verirken bitirdik çok şükür bizde son 9 dayız sizin kavusma hikayelerinizi okudukça daha bi heyecan basacak beni:1:yazın muhakkak olur mu

canım benım yaaa tesekkur ederım sıra sızde sukur bıtırdık :16::16: tabı canım yarın yazarım :16::16:

yazarız tabi ki canım , çok şükür sizlere de az kaldı :10:

Back