Canım sorun içmesi değil. Aslında çok iradeli istese içer istemese içmez. Ama kolayına geliyor. Orada muhabbet olsun diye. Ama diyorum onun dışındaki herşeyine tamam dedim ben. Sorun benim o denli iddialı olmam ki o bilir kafama koyduğumu yaparım ben. Off ne bileyim. Bazen geçmişi fazla özlüyorum galibaeğer geldikten sonra hiç içmezse sıkıntı yok be tatlım öyle düşünme bi sigara için öyle düşünür mü hiç?ama şu bi gerçek ki erkekler iş garanti aldıktan sonra çok rahat davranıyorlar o güveni çok vermemek lazım alttan alttanbenim eşim evlendikten bir hafta sonra basladı sigaraya hemde o güne kadar hiç ağzına almamış nerdeyse adama ne yaptıysam artık şimdi başının etini yiyorum bakalım
yok canım saati saatine şaşmazdı. Ama geçen iki ayda birgün önce geldi. Emzirme sürecinde dengesizlik olabilirmiş yaa ona yoruyorum. Ayy olmasın yaaoooo topiğimizin birde bebişimi olacak kiolur muydu hiç öyle gecikme?
nasıl yaptın neyle karıstırıyorsun tarif versene bide ne işe yarıyormus canım
yok canım eşim çok iradelidir. Bırakacam der bırakır. Sırf şartlanmışlıktan hani askerde içilir diye taa gitmeden plan kuruyordu biliyorum. Birde olay sigara değil sigara sembol gibi. Anlaşmamızı bozunca kendimi kandırılmış gibi hissediyorum başından beriya hayır GülliRanacım bence öyle düşünmemelisin, gelince bırakacaktır belki.. Yani garantiye aldığı için değil de belki zorlandığı için bırakamıyordur... Ben de sigara içiyorum ve sigarayı bırakmak inan o kadar zor bir şey ki.. Hem de ben sigara içmek istememe rağmen içiyorum, ama eşim gelince biz de anlaşma yaptık, beraber sigarayı bırakacağız. Önce biraz kendimize zaman tanıycaz, sonra bırakacağız İnşallah...
cildine değil canım saçlarına sür bunu yarım saat bekle yıka dökülmesini de etkiledi bende
Canım sorun içmesi değil. Aslında çok iradeli istese içer istemese içmez. Ama kolayına geliyor. Orada muhabbet olsun diye. Ama diyorum onun dışındaki herşeyine tamam dedim ben. Sorun benim o denli iddialı olmam ki o bilir kafama koyduğumu yaparım ben. Off ne bileyim. Bazen geçmişi fazla özlüyorum galiba
yok canım saati saatine şaşmazdı. Ama geçen iki ayda birgün önce geldi. Emzirme sürecinde dengesizlik olabilirmiş yaa ona yoruyorum. Ayy olmasın yaaTabi Rabbim hayırlısını biliri
Canım sorun içmesi değil. Aslında çok iradeli istese içer istemese içmez. Ama kolayına geliyor. Orada muhabbet olsun diye. Ama diyorum onun dışındaki herşeyine tamam dedim ben. Sorun benim o denli iddialı olmam ki o bilir kafama koyduğumu yaparım ben. Off ne bileyim. Bazen geçmişi fazla özlüyorum galiba
yok canım saati saatine şaşmazdı. Ama geçen iki ayda birgün önce geldi. Emzirme sürecinde dengesizlik olabilirmiş yaa ona yoruyorum. Ayy olmasın yaaTabi Rabbim hayırlısını biliri
yok canım eşim çok iradelidir. Bırakacam der bırakır. Sırf şartlanmışlıktan hani askerde içilir diye taa gitmeden plan kuruyordu biliyorum. Birde olay sigara değil sigara sembol gibi. Anlaşmamızı bozunca kendimi kandırılmış gibi hissediyorum başından beriUmarım sizde halledersiniz
bırakır canım. Hatta ben çok iyi koku alırım diye gelmeden iki gün önceden bırakır da işte ne bileyim bu konuya çok takıyorumzaman zaman hepimiz özlüyoruz tatlım çok zaman derim ah keşke şu zamanda olsak diye ama ne diyoruz yaşadığımz an en özel an:)arkadaşlarının arasında başlamıştır oda alttan alıyor mu peki gelince kesin bırakırım gibi?rana kaç aylıktı şimdi canım valla ben,m o zaman hiç şaşma olmazdı ama tabi kişiden kişiye değişir bu arada bu ay bende bi teste ihtiyaç duyabilirimbakarsın olur mu olur bebişlerimizi de birlikte bakleriz
zaman zaman hepimiz özlüyoruz tatlım çok zaman derim ah keşke şu zamanda olsak diye ama ne diyoruz yaşadığımz an en özel an:)arkadaşlarının arasında başlamıştır oda alttan alıyor mu peki gelince kesin bırakırım gibi?rana kaç aylıktı şimdi canım valla ben,m o zaman hiç şaşma olmazdı ama tabi kişiden kişiye değişir bu arada bu ay bende bi teste ihtiyaç duyabilirimbakarsın olur mu olur bebişlerimizi de birlikte bakleriz
denemeliyim bunu ben de evde yapılanların hazır ürünlere göre daha etkili olduğunu düşünenlerdenim...ya benim göz altlarım mor uyuz oluyorum bide kilo verdiğim an çukur oluyor iyice hortlak gibiay pardon özür dilerim, haklısınBen bu maskeyi youtube'da görmüştüm. Yumurta akını sadece iyice çatalla beyaz olana kadar çırpıyorsun. Sonra temiz yüzüne sürüyorsun (göz çevresinden sakınarak) sonra peçeteyle yine göz ve burun delikleri açık olacak şekilde kaplıyorsun, sonra bir kat daha bekliyorsun 15 dk. Kalıp gibi oluyor zaten kuruyunca çıkarıyorsun. İyice tekrar yüzünü temizliyorsun. Siyah noktalar gidiyor. Benim yüzümde sivilce de olduğu için korka korka yapmıştım. Tam kurumamış zaten ama buna rağmen ufak defek siyah noktalar dışında hepsi gitmiş. Üstelik bu siyah nokta bantlarından hem daha etkili, hem de nokta nokta boşluk olmadı yüzümde. Hatta bu maskeyi yaparken forumlara baktım topic de var bununla ilgili
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...bakimlari/667084-siyah-noktalara-bye-bye.html
İnşallah bırakırsınız Burcucum. :Cidden her anlamda zarar. Allah kolaylık versinCnm tabi ki sen daha iyi bilirsin. Ben kendimizden örnek vermek istedim sadece, biz bırakamıyoruz inşallah bu sefer başarırızbak gene cnm sigara istedi. Konuşunca bile aklıma geliyor, hiç sevmiyorum bu sigarayı ama içiyorum, 2014 yılı hedefleri yaptım geçen kendime 2. sırada sigarayı bırakmak var
bırakır canım. Hatta ben çok iyi koku alırım diye gelmeden iki gün önceden bırakır da işte ne bileyim bu konuya çok takıyorumYaaa korkutma beni daha 8 ayını doldurmadı Rana Çok çok erken benim için. Umarım senin iyi haberini alırız ama
denemeliyim bunu ben de evde yapılanların hazır ürünlere göre daha etkili olduğunu düşünenlerdenim...ya benim göz altlarım mor uyuz oluyorum bide kilo verdiğim an çukur oluyor iyice hortlak gibibugün kv m bile dalga geçti ya mehmetin yüznden bile küçük kaldı yüzün suna bak diyor
İnşallah bırakırsınız Burcucum. :Cidden her anlamda zarar. Allah kolaylık versin
evet özlemin etkisi galiba. Birde birşey itiraf edeyim kızlar size ben eşimin olmadığı bir hayata alıştım galiba. Değişik bir duygu. Bazen sanki hiç tanımadığım biriyle yeni bir hayata başlayacakmış gibi hissediyorumKızlar bence artık yorulduk sonlara doğru... Ondan böyle hislerimiz. Tahammül sınırımız azaldı. Ben de son zamanlarda çok gergin olduğumu hissediyorum. İşte bunlar hep özlemden.. Sonra diyorum azcık kaldı sık dişini. Eşime de bunu söylüyorum, aaaaa kızlar saat 00,00 ı geçmiş. Şafak atmış.
Şafak 17, Çanakkale'ye Selam!
evet canım çok küçükooo rana çok küçük o zaman birde sen çalışmak istiyordun değil mi?neyse bakalım ALLAH hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin inş...canım sende bu kadar takılma bosver zararlı da olsa onlarda orada rshstlsyscsk seyler arıyorlar saçma da olsa işe yarıyormus öyle diyor eşim sonrasında hiç içmesin yeter ki
evet özlemin etkisi galiba. Birde birşey itiraf edeyim kızlar size ben eşimin olmadığı bir hayata alıştım galiba. Değişik bir duygu. Bazen sanki hiç tanımadığım biriyle yeni bir hayata başlayacakmış gibi hissediyorum
evet canım çok küçükAma Rana da ilk ay farklı belirtilerde olmuştu. Eşim gideli 2 ay olacak neredeyse olsa onlarda olurdu. Havalardan diyeyim İnşallah canım da 3 yıldır son noktaya geldim sanırım normalde çok yumuşak tepki veririm ama bu kez çok sert konuştum yarın çarşıya çıkacak görüşmeyeceğim dedim. Gelene kadar da arama beni dedim. Ve pişman değilim.
evet canım siz sık görüştünüz bize nazaran ve evinizden ayrılmadınız. Bn evimdeki düzeni bile unuttum. Ne bileyim bir ay sonrası beni geriyor açıkçası herşeye yeniden başlayacağızaynı şey bende de var biliyor musun eltimle de aynı seyi konustuk bugün.ben eşim yokken rahata da alışmışım biraz izne geldi ya ayy bi kosustur bi kosustur bugün utanarak dedim kendi kendime şu bir ayın keyfini süreyim sonra hep öylediger konularda bizimki pek unutturmadı sağolsun her ay görüştük ama yine de bazen oluyor sunu nasıl yapıyorduk filan dye
Bende böyle değildim canım askerlik süreci çok değiştirdi beni. Ne bileyim duygularım mı eksildi duygularımı kontrol etmeyi mi öğrendim bilmiyorumooo baya sertsin sen yaa o anlamıstır senin ciddiyetini bence...ben beceremiyorum böyle söylerim iki dk sonra pişman olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?