evet canım siz sık görüştünüz bize nazaran ve evinizden ayrılmadınız. Bn evimdeki düzeni bile unuttum. Ne bileyim bir ay sonrası beni geriyor açıkçası herşeye yeniden başlayacağız
anamm o nasıl tabirkızlar herkese merb ben giremedim ya misafirler var bizde yatılı o yüzden giremedim pek aydemir16 eşin gittimi güllirana sende fareyi fıçıya atmışın sanırım (bizde öyle denir)::.))))
Bende böyle değildim canım askerlik süreci çok değiştirdi beni. Ne bileyim duygularım mı eksildi duygularımı kontrol etmeyi mi öğrendim bilmiyorum
Aaa bak aklıma gelmişken Burcu geçen birşey seyrederken rastladım da bu yapılan maskeler gözenekleri açıyormuş buda geçici olarak temizleyip sonrasında daha büyük siyah nokta oluşumuna sebebp oluyormuş. Cilde en iyi gelen şey haşlanmış mısırmış. Gözenekleri dengeliyormuş
evet canım siz sık görüştünüz bize nazaran ve evinizden ayrılmadınız. Bn evimdeki düzeni bile unuttum. Ne bileyim bir ay sonrası beni geriyor açıkçası herşeye yeniden başlayacağız
gelme dedi bana burda askerler ameliyat oluyo yakınları gelmiyo dedi istemedi canım yanigüzel canım az kaldığını hissetmeye başladım seninde 10lara birşey kalmamış
çorum deme bana canım yanişanlım çorumda
evet canım ya çok zor.sen nereye taşınacaksın bu arada eşinin ameliyatı için gitmiyormusun yanında olmayacakmısın
geçmiş olsun canım. Aranız nasıl?eşimde ameliyatını oldu şuanda silivride bi ark kalıyor yarın akşam 8 de uçakla malatyaya gitcek( ssz:
Evet sizin farklı planlarınız var Allah kolaylık versin çabucak yoluna girer inşallah herşey. Bizde gidince taşınma işi olacak galiba, kvdemler bizle gelecek. Yerleşme, onların dönüşü derken bir iki aya anca eskiye döneriz bizbir hafta sürmez ama alışman kaynım geldiğinde eltim öyle demişti bir hafta sonra sanki hiç gitmemiş gibi oluyor herseye tekrar alısıyorsun diye sonuçta evine gideceksin ve kurulu düzeninde devam edeceksin nasipse...ben bir ay sonrasını düşünemiyyorum bile bizi çok sıkıntılı bi süreç bekliyor Rabbim yardımcımız olsun
eşimde ameliyatını oldu şuanda silivride bi ark kalıyor yarın akşam 8 de uçakla malatyaya gitcek( ssz:
mısırı yiyeceksin bu arada yanlış anlaşılma olmasınHmm, o zmn onu da en kısa sürede denemeli. Teşekkürler cnm
Canım bende de korku var. Ben de aynı senin gibiyim, yeniden sorumluluk duygusu, ütü, çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik vs.. Ama kısa sürede alışacağımızı düşünüyorum, takılmayın bence
geçmiş olsun canım. Aranız nasıl?
Evet sizin farklı planlarınız var Allah kolaylık versin çabucak yoluna girer inşallah herşey. Bizde gidince taşınma işi olacak galiba, kvdemler bizle gelecek. Yerleşme, onların dönüşü derken bir iki aya anca eskiye döneriz biz
Bende böyle değildim canım askerlik süreci çok değiştirdi beni. Ne bileyim duygularım mı eksildi duygularımı kontrol etmeyi mi öğrendim bilmiyorum
bir hafta sürmez ama alışman kaynım geldiğinde eltim öyle demişti bir hafta sonra sanki hiç gitmemiş gibi oluyor herseye tekrar alısıyorsun diye sonuçta evine gideceksin ve kurulu düzeninde devam edeceksin nasipse...ben bir ay sonrasını düşünemiyyorum bile bizi çok sıkıntılı bi süreç bekliyor Rabbim yardımcımız olsun
bazı şeyleri oturttu sanki askerlik süreci bende olgunlastığımı hissediyorum
mısırı yiyeceksin bu arada yanlış anlaşılma olmasınbenim korkum ondan değil kuzum kaderimdendir Yaa tuhaf ama yeniden evleniyormuşum gibi gülmeyin ama eşim yabancı geliyor bana.
iyi düşün iyi olsun canım. Bakarsın herşey yoluna çabucak girer. Rabbi yessir diye bir dua varya biliyor musun? Onu zikir yap diline eşin gelene kadar. İşlerin kolaylaşmasına yardımcı.sizde de kosusturma hakim he herşey otursa yerine off nasıl sıkılıyorum konu bu olunca içim daralıyor yaa
sabrımızın sonu selamet olsun inş...sizin eşlerinizde de değişiklik var mı kızlar ben eşimde de hissediyorum o da olgunlastı olumlu yönde değiştiBence olgunlaşmayı öğrendik ve durulduk...
Ben de öyle düşünüyorum cnm, Rabbim yardımcımız olsun dediğin gibi İnşallah çarçabuk toparlanırız...
İşte tam olarak bu, bence olgunlaştık kızlar, Ben kendi adıma çok olgunlaştım.. Doğruları yanlışları daha iyi analiz etmeyi öğrendim. En önemlisi sabırlı olmayı, sabretmeyi ve bunun ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrendim
eşimde ameliyatını oldu şuanda silivride bi ark kalıyor yarın akşam 8 de uçakla malatyaya gitcek( ssz:
mısırı yiyeceksin bu arada yanlış anlaşılma olmasınbenim korkum ondan değil kuzum kaderimdendir Yaa tuhaf ama yeniden evleniyormuşum gibi gülmeyin ama eşim yabancı geliyor bana.
eşimi dün yolladım canım kaldı 30 inş onları tüketüp gelecek...eşine geçmiş olsun anacığı kuzu gibi baksın oglusuna sende üzülme bee
sabrımızın sonu selamet olsun inş...sizin eşlerinizde de değişiklik var mı kızlar ben eşimde de hissediyorum o da olgunlastı olumlu yönde değişti
galiba öyle. Ben özellikle bu yıl daha bir olgunlaştığımı hissediyorum. Annelik askerlik falan çok işe yaradı bende eşime posta bile koyabiliyorumBence olgunlaşmayı öğrendik ve durulduk...
o ayrı o ayrı karıştırma aydemirkız nasıl gülmeyelim trip atarken hiç öyle değil ama de miii kaç yıllık kocan
iyi düşün iyi olsun canım. Bakarsın herşey yoluna çabucak girer. Rabbi yessir diye bir dua varya biliyor musun? Onu zikir yap diline eşin gelene kadar. İşlerin kolaylaşmasına yardımcı.
çok geçmiş olsun...
yaa bugun ben de bi tuhaflık var her şeyi yanlış anlıyorum sen de bana gülme ama ben yüzüme sürcem sandımMazhar Fuat Özkandan ah bu ben şarkısını kendime armağan ediyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?