352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

bebişe kim bakacak canım

Çocukla zor olmuyor mu canım ramaya kim bakacak işe başladığında
evde kalmak beni sıkmaya başladı canım yoksa seneye kadar düşünmüyordum. Rana'ya da eşimle birlikte ekders almayı düşünmüyoruz okullarda sıkıntı çıkarmazsa inşallah 2 yaşına kadar babasıyla dönüşümlü bakacaz. Ama bakalım nasip o olmazsa mecbur bakıcı

bu aralar çok geziyormuşum öyle diyor ama hiç alakası yok.. haftada 1 defa çıkıyorum o kadar birde ben yarın için arkadaşıma söz verdim.. tmm gelirim dedim şimdi ben arkadaşımı nasıl ekeyim hiç bu kısmını düşünmüyor

Ben hem çalışıp hem çocuk büyüten bayanlara hayranlıkla bakıyorum zira hiç bana göre birşey değil malesef sorumluluk sorumluluk üstüne..

annen yada kv den dönüşümlü gelemezmi

Ben hem çalışıp hem çocuk büyüten bayanlara hayranlıkla bakıyorum zira hiç bana göre birşey değil malesef sorumluluk sorumluluk üstüne..
ben de deneyip göreceğim inşallah başarırım benim avantajım fazla ders almazsam çalışma saatlerim esnek olabiliyor. ama 8-5 çalışanlara gerçekten maşallah.

annen yada kv den dönüşümlü gelemezmi
annem anneanneme bakıyor canım rahatsız kvdem ise bekar oğulları var. Zaten bizde istemiyoruz eşimle. evde sürekli birilerinin olması bizi gerer, onlar emeklerinin karşılığını bekler (manevi anlamda) boşuna aramızdaki sevgi-saygı zedelenmesin en güzeli

anladım canım en güzeli ya eşin annesine nasıldır

Ne güzel demişsin tatlım ya bence de ilişkilerin zedelenmemesi en güzeli...sen çalışmayı seviyorsun belli başarırsın eminim hepsinin üstesinden gelirsin hele eşin de desten olursa

anladım canım en güzeli ya eşin annesine nasıldır
bağlılık anlamında mı?

Ne güzel demişsin tatlım ya bence de ilişkilerin zedelenmemesi en güzeli...sen çalışmayı seviyorsun belli başarırsın eminim hepsinin üstesinden gelirsin hele eşin de desten olursa
hem de çook seviyorum canım. Eşim diyor okuldayken dünyadan vazgeçiyorsun İnşallah canım herşey neyse de kızımı ihmal etmek istemem Evde yanında olabilmek en güzeli de aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…