Güldüm valla merak ediyorum canım nişanlın askere gitmeden önceden de mi böyleydi
canım nişanlımda bi kro'luk mevcuttu ama bu boyutta değildi
bebişe kim bakacak canım
evde kalmak beni sıkmaya başladı canım yoksa seneye kadar düşünmüyordum. Rana'ya da eşimle birlikte ekders almayı düşünmüyoruz okullarda sıkıntı çıkarmazsa inşallah 2 yaşına kadar babasıyla dönüşümlü bakacaz. Ama bakalım nasip o olmazsa mecbur bakıcıÇocukla zor olmuyor mu canım ramaya kim bakacak işe başladığında
bende ctesi buluşucam bizimkine söyledim tık ses çıkarmadı hele bi çıkarsın o kendiside çıkıyo çarşıya hemde hiç tanımadığım insanlarla kızmaya hakkı yokkk ama ben anladım moralleri sıfıra indi
Aha aynı benim kocacım evlendik 2sene sonra ancak değişti adamşimdide çok ince değişim fazlasıyla oldu
bu aralar çok geziyormuşum öyle diyor ama hiç alakası yok.. haftada 1 defa çıkıyorum o kadarbirde ben yarın için arkadaşıma söz verdim.. tmm gelirim dedim şimdi ben arkadaşımı nasıl ekeyim hiç bu kısmını düşünmüyor
evde kalmak beni sıkmaya başladı canım yoksa seneye kadar düşünmüyordum. Rana'ya da eşimle birlikte ekders almayı düşünmüyoruz okullarda sıkıntı çıkarmazsa inşallah 2 yaşına kadar babasıyla dönüşümlü bakacaz. Ama bakalım nasip o olmazsa mecbur bakıcı
evde kalmak beni sıkmaya başladı canım yoksa seneye kadar düşünmüyordum. Rana'ya da eşimle birlikte ekders almayı düşünmüyoruz okullarda sıkıntı çıkarmazsa inşallah 2 yaşına kadar babasıyla dönüşümlü bakacaz. Ama bakalım nasip o olmazsa mecbur bakıcı
herkes evlenince değişir,düzelir diyor büyük bir umutla evlilik dönemini bekliyorum
Ama hemen demiyorum canım benimkinin düzelmes 2yılımızı aldısana bağlı gerçi benim mülayim bi yapım var ancak basarabildim
ben de deneyip göreceğim inşallah başarırımBen hem çalışıp hem çocuk büyüten bayanlara hayranlıkla bakıyorumzira hiç bana göre birşey değil malesef sorumluluk sorumluluk üstüne..
annem anneanneme bakıyor canım rahatsız kvdem ise bekar oğulları var. Zaten bizde istemiyoruz eşimle. evde sürekli birilerinin olması bizi gerer, onlar emeklerinin karşılığını bekler (manevi anlamda) boşuna aramızdaki sevgi-saygı zedelenmesin en güzeliannen yada kv den dönüşümlü gelemezmi
Ben dişimi sıktığıma hiç pişman değilim canım şimdi etrafımızdaki herkes maşallah diyerek bakıyoryeter ki düzelsin ben 2 sene beklerimben çok sakin değilim ama eğer düzelme sinyalleri verirse sıkarım dişimi
Ben dişimi sıktığıma hiç pişman değilim canım şimdi etrafımızdaki herkes maşallah diyerek bakıyorinşallah seninde öyle olur
ben de deneyip göreceğim inşallah başarırımbenim avantajım fazla ders almazsam çalışma saatlerim esnek olabiliyor. ama 8-5 çalışanlara gerçekten maşallah.
annem anneanneme bakıyor canım rahatsız kvdem ise bekar oğulları var. Zaten bizde istemiyoruz eşimle. evde sürekli birilerinin olması bizi gerer, onlar emeklerinin karşılığını bekler (manevi anlamda) boşuna aramızdaki sevgi-saygı zedelenmesin en güzeli
ben de deneyip göreceğim inşallah başarırımbenim avantajım fazla ders almazsam çalışma saatlerim esnek olabiliyor. ama 8-5 çalışanlara gerçekten maşallah.
annem anneanneme bakıyor canım rahatsız kvdem ise bekar oğulları var. Zaten bizde istemiyoruz eşimle. evde sürekli birilerinin olması bizi gerer, onlar emeklerinin karşılığını bekler (manevi anlamda) boşuna aramızdaki sevgi-saygı zedelenmesin en güzeli
iyi geceler kızlar. birgün daha bitti. İzmir'e gelmişiz biz
bağlılık anlamında mı?anladım canım en güzeli ya eşin annesine nasıldır
hem de çook seviyorum canım. Eşim diyor okuldayken dünyadan vazgeçiyorsunNe güzel demişsin tatlım ya bence de ilişkilerin zedelenmemesi en güzeli...sen çalışmayı seviyorsun belli başarırsın eminim hepsinin üstesinden gelirsin hele eşin de desten olursa
bağlılık anlamında mı?
hem de çook seviyorum canım. Eşim diyor okuldayken dünyadan vazgeçiyorsunİnşallah canım herşey neyse de kızımı ihmal etmek istemem Evde yanında olabilmek en güzeli de aslında..
çok sever bağlıdır da. ama beni daha çok seviyoranladım canım en güzeli ya eşin annesine nasıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?