• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

yaa çok saçma biliyorum ama şafak 40'lardayken sanki yıllardır 40'larda gibi geliyor, şimdi 30'larda olunca da öyle, hç geçmemiş de biz hep 30 küsür saymışız gibi ...

yok canım ya 30 ların hakkını yemeyelim daha çabuk geçti gibi :44:bak pazar gününden sonra 20 lere geliyoruz :52:

Oooooo maşallah canım sen toparlamışsın işte rutin oluyor ya böyle ara ara depresyona girip çıkıyoruz...yarına bişey kalmaz inş:1:

yok canım ya nişanlım yine kızdı bana ama ben artık takmıyorum sabah olunca hiç bir şey olmamış gibi davranıyor :1: seninde bir şeyciğin kalmaz inşallah :34:

sen neler yapıyosun kv dedemisin canım
yok canım annemdeyim. İyi bende kızımla uğraşıyorum, işe başlayacam plan hazırlığı falan yapmaya çalışıyorum. az kaldı onun mutluluğu var. Öyle işte :1:

yaa çok saçma biliyorum ama şafak 40'lardayken sanki yıllardır 40'larda gibi geliyor, şimdi 30'larda olunca da öyle, hç geçmemiş de biz hep 30 küsür saymışız gibi ...
saçma değil canım 37-36 falan diyoruz ama sadece 30a odaklanıyoruz galiba. Sanki hergün 30muş gibi geliyor. Bizde eşimle bunu konuşuyoruz bu ara hep. Ama aralık geçti bile :21:

Bu kızlar bana iyi geliyor canım yaa kendime gelmeye başladım konusunca sen de toparlan hadi:7:burda ruh Halim'in dengesizliğini gözler önüne seriyorum:1:

yok canım annemdeyim. İyi bende kızımla uğraşıyorum, işe başlayacam plan hazırlığı falan yapmaya çalışıyorum. az kaldı onun mutluluğu var. Öyle işte :1:

saçma değil canım 37-36 falan diyoruz ama sadece 30a odaklanıyoruz galiba. Sanki hergün 30muş gibi geliyor. Bizde eşimle bunu konuşuyoruz bu ara hep. Ama aralık geçti bile :21:

bilirim plan hazırlıklarını eşim de çok yapardı hatta ben kızardım offf eve iş getirme diye ama napayım okulda yapamıyorum derdi oda bep falan çok yapardı özel eğitimci o senin branş ne

canım ya cidden öyle alıştım ki geceleri mışıl mışıl uyuyabiliyorum :1: aman efendim neymiş ben neden arkadaşımla buluşacakmışım :57:

bende ctesi buluşucam bizimkine söyledim tık ses çıkarmadı hele bi çıkarsın o kendiside çıkıyo çarşıya hemde hiç tanımadığım insanlarla kızmaya hakkı yokkk ama ben anladım moralleri sıfıra indi

Back
X