artık sabır bitti canımyok canım çok şükür herşey yolunda ama ben çok mutsuzum böyle olmazdım ki ben nedenini de bilmiyorum..kendime kızıyorum ne bu şükürsüzlük diye...saçmalamaya başladım daha izne gelmemiş adamı tekrar nasıl göndereceğim yıpratıyorum kendimi
yok canım çok şükür herşey yolunda ama ben çok mutsuzum böyle olmazdım ki ben nedenini de bilmiyorum..kendime kızıyorum ne bu şükürsüzlük diye...saçmalamaya başladım daha izne gelmemiş adamı tekrar nasıl göndereceğim yıpratıyorum kendimi
sağol canım benim inşallah bi gelsin de sıkıntı filan kalmaz...bende 30 gün sonra sizin için çok sevinicem ama sonra beni yanlız bırakmak yok değil mi
artık sabır bitti canımgidiş gelişlerin artısı eşini sık sık görüyorsun ama geldikçe gönderecekmişsin psikolojisi oldu galiba ama düşünmemeye çalış bunu 6gün sonra eşin yanında olacak bir süre birlikte olacaksınız ve sonra gidip tamamen ilişiğini kesip gelecek orayla. Bana demiştin yaa gelince tadını çıkar gidişiyle moralinizi bozma diye. Aynısını ben diyorum şimdi Eee hazırlık yapacak mısın eşin için?
canım göndereceksin ama sadece 1 aylığına göndereceksin.. artık bunu düşünüp mutluluğunu engelleme.. eşin geldiğinde geçireceğiniz güzel zamanlara odaklan.. buradaki bir çok insan sevdiğiyle 1 saat geçirme planları yapıyor , senin bu imkanın var ve daha eşin gelip gitmeden depresyona giriyorsun
canım benim doğru diyorsun:) size haksızlık edyormusum gibi düşünüyorm bazen anlatırken de çekiniyorum ama bu kouda en yakın sizleri görüyorum...ben asıl derdimi biliyorum da izin önü olmayacak birşey bi kızdırsam kocacığımı azcık sitem işitsem kendime gelirim kesin kaşınıyorum bu ara:))
offff kızlar eşimle bugün bi karar aldık normalde o esk gelip beni alıp gidecektik ama ameliyatından dolayı ordan oraya zor olur annemlerde de kalmak istemiyo zaten offfff direk malatyaya gidecek annesinin yanına ben 15 gün sonra gidicem yanına çünkü kontrolüm var git gel yapmamak için yani anlayacağınız bende depresyonun dibine vurdum
tatlım bu ne biçim bir karar yaa olur mu öyle şey boşo boşuna ayrı kalacaksınız yani...
eşim annemlere gelmek istemiyo empati kuruyorum bende istemezdim hem annesini özlemiştir gitsin kalsın napayım yoruldum artık
oohh maşallah işte bunlara odaklanoooo hazırlıklar tam gaz başladı devam ediyor:)bir sürü hamur işi yapıp atıyorum buzluğa gelince zaman kaybı olmasın diyeaçık büfe kahvaltı istiyormus bir tek öyle dedi çok özenli bir kahvaltı masası hazırlamak istiyorum...ev temizliği filan yapıcam işte pazartesi baslayacağım...bu sefer hödük oldum hiç süpriz gelmiyor aklıma
böylesi daha hayırlıdır belki canım öyle düşün... seni daha çok özlemiş olacaksen gidene kadar annesiyle iyice hasret gidersin sen gidince de bi seni görsün gözü
oohh maşallah işte bunlara odaklanaa bak kahvaltı benimkine de güzel olur ilk kahvaltıyı ben hazırlayayım ayrıntılı bir şekilde süprizleri sona sakla az kalmış nasıl olsa. Her günü planla en iyisi. HEm güzel vakit geçirirsiniz hemde sen baya kendine gelmş olursun gidene
sağol canım benim inşallah bi gelsin de sıkıntı filan kalmaz...bende 30 gün sonra sizin için çok sevinicem ama sonra beni yanlız bırakmak yok değil mi
aaaa özür dilerim senin de izin vardı değil mi canım birlikte bitireceğiz yani...kusura bakma kafam fena halde dağınık:2:
offff kızlar eşimle bugün bi karar aldık normalde o esk gelip beni alıp gidecektik ama ameliyatından dolayı ordan oraya zor olur annemlerde de kalmak istemiyo zaten offfff direk malatyaya gidecek annesinin yanına ben 15 gün sonra gidicem yanına çünkü kontrolüm var git gel yapmamak için yani anlayacağınız bende depresyonun dibine vurdum
evet canım benim şafakta seninle aynıdır sanırım
canım ya neden öyle oluyorki evlisiniz sonuçta onun yeri senin yanın eğer malatyaya erken gitmesi gerekmiyorsa senin kontrolün için yanında olması gerekir bence
benimkinin önüne üç öğün kahvaltı koy bayıla bayıla yer o derece seviyoro yüzden en önemlisi kahvaltı..yzık midesi bayram etsin azıcık garibim hiç sevmiyor oranın yemeklerini ama mecbur işte...o glene kadar bide akvaryumunu mis gibi yapmam lazım o baya uğrastıracak beni..eskiden hiç sevmezdim şimdi seve seve yapıyorum gelince ooo iyi bakmişsın balıklarıma diyecek ya:))şimdi süpriz filan yapmayayım değil mi yoksa 30 gün sonrasına ne kalacak
aynen benim eşimde çok seviyor ama menü bol olacakbenimkinin önüne üç öğün kahvaltı koy bayıla bayıla yer o derece seviyoro yüzden en önemlisi kahvaltı..yzık midesi bayram etsin azıcık garibim hiç sevmiyor oranın yemeklerini ama mecbur işte...o glene kadar bide akvaryumunu mis gibi yapmam lazım o baya uğrastıracak beni..eskiden hiç sevmezdim şimdi seve seve yapıyorum gelince ooo iyi bakmişsın balıklarıma diyecek ya:))şimdi süpriz filan yapmayayım değil mi yoksa 30 gün sonrasına ne kalacak
kendinii hazırlamışken kötü olmuş canım. Ama gitsin annesiyle hasret gidersin sen yokken sonra da sana ait olsunoffff kızlar eşimle bugün bi karar aldık normalde o esk gelip beni alıp gidecektik ama ameliyatından dolayı ordan oraya zor olur annemlerde de kalmak istemiyo zaten offfff direk malatyaya gidecek annesinin yanına ben 15 gün sonra gidicem yanına çünkü kontrolüm var git gel yapmamak için yani anlayacağınız bende depresyonun dibine vurdum
kendinii hazırlamışken kötü olmuş canım. Ama gitsin annesiyle hasret gidersin sen yokken sonra da sana ait olsunama sanki eşine yol üstünde değilmiydi Eskişehir? yanlış mı hatırlıyorum gelip senin yanında kalsa bir iki gün hasret giderseniz sonra o gitse beklemese seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?