çok sever bağlıdır da. ama beni daha çok seviyorşaka bir yana annesi çok çekmiş önceden kvden eşten falan o yüzden çok kıyamaz annesine.
hımmm benim eşimde kıyamaz asla annesine senin kayınpeder varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sever bağlıdır da. ama beni daha çok seviyorşaka bir yana annesi çok çekmiş önceden kvden eşten falan o yüzden çok kıyamaz annesine.
evet var canım..hımmm benim eşimde kıyamaz asla annesine senin kayınpeder varmı
yok canım annemdeyim. İyi bende kızımla uğraşıyorum, işe başlayacam plan hazırlığı falan yapmaya çalışıyorum. az kaldı onun mutluluğu var. Öyle işte![]()
saçma değil canım 37-36 falan diyoruz ama sadece 30a odaklanıyoruz galiba. Sanki hergün 30muş gibi geliyor. Bizde eşimle bunu konuşuyoruz bu ara hep. Ama aralık geçti bile![]()
gunaydın hanımlar nasılsınızyahu safak benı epey sıkıstırıyor artık sıkıldım yaaaa normal hayatımıza donmek ıstıyorum
![]()
Ben şafak sıkıştırmasını daha ilerleyen dönemlerde olur diye tahmin ediyordum bizimki cidden erken başlamış canım, maşallah bu konuda çok hızlıyız![]()
bu da bızım farkımız canımama bızde haklıyız aslında safagımız 21 olması gerekırken bıde 12 gun eklendı
![]()
O zaten aradan 20 yıl geçse bile unutmayacağım bir talihsizlik![]()
kesınlıkle buyuk bır talıhsızlıksen onca sene bekle sonra gıtmeye karar ver hemde 12 nın olacagı celp e denk gel butuk bır talıhsızlık
![]()
12 gün nasıl eklendi anlamadım ya neolduki
canım bizim askerlerimiz önceki kısa dönemlere kıyasla 12 gün fazla askerlik yapıyorlar ya onun muhabbetini yapıyoruz hala![]()
haaa bende +12 sandım yeni oldu sandım![]()
canım benim ne oldu sanaZaman tıkandı kaldı sanki nasıl zorlanıyorum bu araizin işimiz halloldu kızlar bugun ,inşallah Perşembe eşim yanımızda olacak ama bende bir sıkıntı var gülemiyorum konuşmak istemiyorum..normalde benim şimdi ayaklarımın yere basmamasıgerekiyor sevinçten noluyor bana depresyonun dibine mi vurdum acaba
![]()
canım benim ne oldu sanabir haftadan daha kısa bir zamanda eşin yanında olacak. Ona odaklan. Üzme kendini. Başka bir problem yok değil mi ?
Zaman tıkandı kaldı sanki nasıl zorlanıyorum bu araizin işimiz halloldu kızlar bugun ,inşallah Perşembe eşim yanımızda olacak ama bende bir sıkıntı var gülemiyorum konuşmak istemiyorum..normalde benim şimdi ayaklarımın yere basmamasıgerekiyor sevinçten noluyor bana depresyonun dibine mi vurdum acaba
![]()
canım eşine kavuşunca hiçbirşeyin kalmaz çok seviniyorum senin için