352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

gunaydın hanımlar nasılsınız yahu safak benı epey sıkıstırıyor artık sıkıldım yaaaa normal hayatımıza donmek ıstıyorum

Aralık Kasım kadar kasmadı Bakalım şimdi eziyet çektirme sırası Ocakta

gunaydın hanımlar nasılsınız yahu safak benı epey sıkıstırıyor artık sıkıldım yaaaa normal hayatımıza donmek ıstıyorum

Ben şafak sıkıştırmasını daha ilerleyen dönemlerde olur diye tahmin ediyordum bizimki cidden erken başlamış canım, maşallah bu konuda çok hızlıyız

Zaman tıkandı kaldı sanki nasıl zorlanıyorum bu araizin işimiz halloldu kızlar bugun ,inşallah Perşembe eşim yanımızda olacak ama bende bir sıkıntı var gülemiyorum konuşmak istemiyorum..normalde benim şimdi ayaklarımın yere basmamasıgerekiyor sevinçten noluyor bana depresyonun dibine mi vurdum acaba

canım benim ne oldu sana bir haftadan daha kısa bir zamanda eşin yanında olacak. Ona odaklan. Üzme kendini. Başka bir problem yok değil mi ?

canım benim ne oldu sana bir haftadan daha kısa bir zamanda eşin yanında olacak. Ona odaklan. Üzme kendini. Başka bir problem yok değil mi ?

yok canım çok şükür herşey yolunda ama ben çok mutsuzum böyle olmazdım ki ben nedenini de bilmiyorum..kendime kızıyorum ne bu şükürsüzlük diye...saçmalamaya başladım daha izne gelmemiş adamı tekrar nasıl göndereceğim yıpratıyorum kendimi

canım eşine kavuşunca hiçbirşeyin kalmaz çok seviniyorum senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…