yaa çok saçma biliyorum ama şafak 40'lardayken sanki yıllardır 40'larda gibi geliyor, şimdi 30'larda olunca da öyle, hç geçmemiş de biz hep 30 küsür saymışız gibi ...
bu son olcak gelmesine sevin bence ne demişler yarını düşünmekten bugün ellerimizin arasından kayıyor.... hem bak gelip gidicek ve vakit az kalıcak hem oğlunada iyi gelecek sanada
iyiyim şükür canım. Bu aralar depresyona girmiyorum benAy ne bileyim şimdi benimki gelecek tekrar gidecek filan ya sanki ömür boyu böyle olacakmış gibi git gel...çok saçma ve komik di mi
Belli bir dert yok ortada aslına bakarsan bu askerlik işi çok uzadı sanki..birde bu ara gelecek korkusu başladı askerlik sonrası nolacak diye düşünüyorum:18:
iyiyim şükür canım. Bu aralar depresyona girmiyorum benYok canım bu son dönüş bileti olan yolculuk olacak inşallah. Sonra gelip gitmeyecek bir daha
yaa çok saçma biliyorum ama şafak 40'lardayken sanki yıllardır 40'larda gibi geliyor, şimdi 30'larda olunca da öyle, hç geçmemiş de biz hep 30 küsür saymışız gibi ...
Oooooo maşallah canım sen toparlamışsın işte rutin oluyor ya böyle ara ara depresyona girip çıkıyoruz...yarına bişey kalmaz inş
yok canım ya nişanlım yine kızdı bana ama ben artık takmıyorum sabah olunca hiç bir şey olmamış gibi davranıyorseninde bir şeyciğin kalmaz inşallah
yok canım annemdeyim. İyi bende kızımla uğraşıyorum, işe başlayacam plan hazırlığı falan yapmaya çalışıyorum. az kaldı onun mutluluğu var. Öyle iştesen neler yapıyosun kv dedemisin canım
saçma değil canım 37-36 falan diyoruz ama sadece 30a odaklanıyoruz galiba. Sanki hergün 30muş gibi geliyor. Bizde eşimle bunu konuşuyoruz bu ara hep. Ama aralık geçti bileyaa çok saçma biliyorum ama şafak 40'lardayken sanki yıllardır 40'larda gibi geliyor, şimdi 30'larda olunca da öyle, hç geçmemiş de biz hep 30 küsür saymışız gibi ...
vallahi o bendede okadar çok ki durumumu biliyosun
yok canım annemdeyim. İyi bende kızımla uğraşıyorum, işe başlayacam plan hazırlığı falan yapmaya çalışıyorum. az kaldı onun mutluluğu var. Öyle işte
saçma değil canım 37-36 falan diyoruz ama sadece 30a odaklanıyoruz galiba. Sanki hergün 30muş gibi geliyor. Bizde eşimle bunu konuşuyoruz bu ara hep. Ama aralık geçti bile
Biliyorum canım... insana öyle stres yaptırıyor ki neyse bakalım sevdiceklerimiz gelişinde hersey hallolur hayırlısıyka
ayyyyyyyy sinir oluyorum bak şimdi hatırladım ya kızmaları ceplerinde sanki hemen çıkarıveriyolar
canım ya cidden öyle alıştım ki geceleri mışıl mışıl uyuyabiliyorumaman efendim neymiş ben neden arkadaşımla buluşacakmışım
eve iş getirmeden olmuyor canımbilirim plan hazırlıklarını eşim de çok yapardı hatta ben kızardım offf eve iş getirme diye ama napayım okulda yapamıyorum derdi oda bep falan çok yapardı özel eğitimci o senin branş ne
canım ya cidden öyle alıştım ki geceleri mışıl mışıl uyuyabiliyorumaman efendim neymiş ben neden arkadaşımla buluşacakmışım
eve iş getirmeden olmuyor canımbilişim teknolojileri benimde
eve iş getirmeden olmuyor canımbilişim teknolojileri benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?