kızlar ben olduğumda da kimse olmuyor dün muhabbet dönmüş ama ben iş yerinden arkadaşlarla dışarıdaydım.iyi geldi hiçbiyere gittiğim yoktu.nişanlımada kargo bugün ulaşmış çok mutlu oldu gönderdikleri için orda kimseye birsey gönderen olmamış ço duygulandı.ben çok özledim artık hemen ocak gelsin hatta şubat gelsin istiyorum
merhaba hanımlar aksam ne guzel muhabbet etmıssınızbende cok sık gelemıyorum bu aralar safak dogan gunesımıze de az kalıyor hayırlısıyla
merhaba canım.. evet uzun bir aradan sonra dün akşam birazcık kaynattık.. şafak doğan güneşi de göreceğiz inşallahhh
ıyı olmus canım vakıt daha hızlı gecıyor :26: ayy o gun bı gelse bende uyuyamam heralde o gece o dogan gunesı gormek ıstıyorumsonra ıste nasıl olursam
o gece hep birlikte burada oluruz heyecanımızı paylaşırız.. sabah olduğunda da herkes sevdiğini karşılamaya gider..ben havaalanına gitmeyi planlıyorum yolu şaşırmasam iyidir
aynen canım birde bize sorsunlar.. Bende bu cümleleri o kadar çok duyuyorum ki ''aa bitirdiniz askerliği''... Hiçte öyle bir şey yok askerlik bitmiyor mübarek :95:
ohh canım iyi yaptın kafa dağıtmış oldun.. bende hem ocak hem de mayıs gelsin istiyorum
şimdi hep kaynanayı kötülemek olmaz bende azcık huysuzumdur biri beni kızdırdığında kolay kolay unutmam.. Aradan yıllar da geçse o kızgınlığım hep içinde kalır ve ona göre davranırım karşımdaki kişiye.. Bu hiç hoşlanmadığım bir şey ve elimde değil.. O yüzden bazen söylenilenleri iyi tarafından algılamaya çalışıyorum sırf o kişiye karşı bende bir soğukluk olmasın diye
mhtp_gnll canım napıyosun pzt senin memleketteydim kontrol için gelmiştim yani dün :)))
kızlar teskere tarihlerini öğrenebildiniz mi nişanlım henüz bilmiyormuş yazı gelmemiş
evet karstabenimkide kullanıyor deodorant canım, doğuda mı askerin =?
evet karstayerden yere değişiyor heralde :s
Selam Kızlaar
Ne çok kaynatmışsınız, maşallah sizeBugun keyfim çok yerinde MaşaAllah, eşimle tam 15 dakika konuştum, çok mutluyum çok az kaldı, bu hafta da bitseydi hayırlısıyla
nasılsın canım?eşlerimizin sesini duymak nasıl mutlu ediyor artık bizi bizde 10 dk konustuk günüm güzelleşti:))az kaldı az hele sizin ne kaldı şurda bir ay sonra şenlik var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?