• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

teşekkür ederim canım, sen nasılsın? Aynen öyle ben bu haftayı bitti sayıyorum zaten :1: Ne güzel sen de görüşmüşsün çok sevindim, bu arada aramızda 2 gün var sadece şafaklar da sen de 2 gün sonra kavuşacaksın çok uzun değil inan :1:

yok canım öyle değil bizim kullandıgımız 10 günlük izin var hatta 7 sini haftaya kullanacagız yani aslında şafağım47:1:baktıkça içim açılsın diye kendimi kandırıyorum:1:

yok canım öyle değil bizim kullandıgımız 10 günlük izin var hatta 7 sini haftaya kullanacagız yani aslında şafağım47:1:baktıkça içim açılsın diye kendimi kandırıyorum:1:

olsun cnm bence en doğrusunu yapıyorsun, kendini nasıl rahatlatabiliyorsan öyle kandır :1: Ben de aynı şeyi yapıyorum bugun ayın 24 ü.. Ama ben diyorum ki Aralık bitti say (aradaki 6 gün nolduysa) , 4 hafta sonra askerlik de biter :1:

olsun cnm bence en doğrusunu yapıyorsun, kendini nasıl rahatlatabiliyorsan öyle kandır :1: Ben de aynı şeyi yapıyorum bugun ayın 24 ü.. Ama ben diyorum ki Aralık bitti say (aradaki 6 gün nolduysa) , 4 hafta sonra askerlik de biter :1:

bende bittiğinde hissedeceğimiz hafifliği düsünüyorum hep rahatlmak için koca bi yük kalkacak üzerimizden inşallah

bende bittiğinde hissedeceğimiz hafifliği düsünüyorum hep rahatlmak için koca bi yük kalkacak üzerimizden inşallah

aynen öyle :34: yeter bu kadar sızlanmak artık önümüze bakmamız lazım, ertelediğimiz tüm planları gerçekleştireceğiz eşimle inşallah :1: Kızlar ben şafağımı arttırıyorum ve kaçıyorum, hepinize iyi akşamlar:3: İzmir' selam (34):64::64:

Selam kızlar :3:

30 ları bitirmeye sadece 3 gün kaldı benim için :34: haftaya 20leri sayıyor olacağım şükürler olsun :46::46:

Bugun benim dizi var doksanlar şafağımı arttırıp kaçıyorum:34: Atarsa 33...

Selam kızlar :3:

30 ları bitirmeye sadece 3 gün kaldı benim için :34: haftaya 20leri sayıyor olacağım şükürler olsun :46::46:

Bugun benim dizi var doksanlar şafağımı arttırıp kaçıyorum:34: Atarsa 33...

Erken attırdın şafağı bugün :)
İyi seyirler canım
Görüşmek üzere .. :)

Back
X