ya aileni üzünce onlara iyi davranmak nasıl geliyor içinden
ben senin ve güllirananın düşüncelerini seviyorum yani bana destek anlamında diğer arkadaşlar neolur yanlış anlamasınlar beni çünkü yanlış anlaşılmak istemem
bu konuda fazla sabırlıyım onları utandıran ben olucam diyorum hep ben kötü olmayacağım..zaten böyle yaparak düzelttim birçok seyi inatlassaydım daha kötü olurdu..zamanla daha da iyi oluyor olacak biliyorum vee en önemlisi önce Allah sonra eşim göruyor ya herşeyi hiç sıkıntı yok
bak işte önce allah sonra eşim görüyor demişsin nede güzel bir cümlee banada nasip olur inş bu cümleyi söylemek
bu konuda fazla sabırlıyım onları utandıran ben olucam diyorum hep ben kötü olmayacağım..zaten böyle yaparak düzelttim birçok seyi inatlassaydım daha kötü olurdu..zamanla daha da iyi oluyor olacak biliyorum vee en önemlisi önce Allah sonra eşim göruyor ya herşeyi hiç sıkıntı yok
olur olur ya sabır çek bol bolsenin eşin erken de gelecek nasıl yapacaksınız önce seni mi almaya gelecek
canım o zaman sende çok iyi bir sabır var.. ben şimdi nişanlıyken ufak bir sorun yaşadığımda kayınvalideme karşı hemen doluyorum , bir soğukluk hissediyorum ve kendime engel olamıyorum.. gerçi aradan biraz zaman geçince düzeliyor tabi ama o kırgınlık anında onunla aynı evde olmak çok zor olsa gerekbirde ben çok sabırlı değilim tavrımı hemen belli ederim elimde olmadan bu huyum beni gerçekten korkutuyor :18:
canım o zaman sende çok iyi bir sabır var.. ben şimdi nişanlıyken ufak bir sorun yaşadığımda kayınvalideme karşı hemen doluyorum , bir soğukluk hissediyorum ve kendime engel olamıyorum.. gerçi aradan biraz zaman geçince düzeliyor tabi ama o kırgınlık anında onunla aynı evde olmak çok zor olsa gerekbirde ben çok sabırlı değilim tavrımı hemen belli ederim elimde olmadan bu huyum beni gerçekten korkutuyor :18:
canım aynı evdemi yaşıycaksınız
evet gelcek bakalım mırın kırın ediyo burda 10 gün kalcak yani mecbır benim ocak 20 de kontrolüm var ankarada mecbur yani git gel yapmamak için
yok canım aynı evde yaşamayacağız.. aynı şehirdeyiz ve çok çok büyük ihtimalle evlerimiz yakın olacak
o da haklıdır kendince de hep biz mi canım birazda onlar sabretsinnerde askerdi eşin canım
yok canım aynı evde yaşamayacağız.. aynı şehirdeyiz ve çok çok büyük ihtimalle evlerimiz yakın olacak
kız sabırlıyım dediysem melek değilim yabenim de suratım asılır belli ederim ki bence belli etmek en iyisi yoksa nerden bilecek hata yaptığını...aynı ev değild aynı bina kızdğımda kapatıveriyorum kapımı yetiyor bide kin tutamam ben geçer öfkem çok sürmez...zaman zaman tartıstıkta ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ben hiç suçlu olmaduım onlara karşı bi hatam olmadı eminim bu da gönlümü rahatlatıyor herkesin yaptığı kendine...he birde evlilik+çocuk sabrı olgunlasmayı ögretiyor insana
şimdi hep kaynanayı kötülemek olmaz bende azcık huysuzumdur biri beni kızdırdığında kolay kolay unutmam.. aradan yıllar da geçse o kızgınlığım hep içinde kalır ve ona göre davranırım karşımdaki kişiye.. bu hiç hoşlanmadığım bir şey ve elimde değil.. o yüzden bazen söylenilenleri iyi tarafından algılamaya çalışıyorum sırf o kişiye karşı bende bir soğukluk olmasın diye
uzak tut evini aman haa her iki aileye de ama...kafam rahat olsun dşyorsan en güzeli
lüleburgazda ya seninki ha bide sivilde ne iş yapıyor
o biraz bendede var ya
aslında ben aileme yakın yaşamak istiyorum.. nişanlım bu durumu sorun etmiyor ama babası biraz gurur meselesi haline getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?