352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kesinlikle cnm, çok az kaldı... Çok az kaldı çok az kaldı diye diye çok az bıraktık cidden 2014 geldi mi tamamdır
öyle yaa cidden geçiyor zaman. Eşim izne geldiğinde "sen gidince ikimiz için yıllık planları falan hazırlarım, ders aktiviteleri falan hazırlarım" demiştim. On kere hazırlayacağımı düşünüyordum ama şimdi birini nasıl yetiştireceğimi şaşırdım.

bende güya çeyizime katkım olsun diye bir şeyler işliyordum şafak sayarken ben bunu bitiririm diyordum.. şimdi benimki dönecek ben işlemeyi yarılayamadım bile herkesin diline düştüm

Selam kızlar nasılsınız umarım keyifler iyidir çok yogun geçiyor bu aralar benim işler o yuzden buraya gelmeye fırsat bulamıyorum evden çalışmak hem guze hem yorucu çocuk vs derken eşimin askerliği bile düşünemedim bir haftadır birde şafak saydım ki aşık oldugum şehir İstanbula selam olsun atarsa 33

Kızlar iyi akşamlar,
Maşallah hepinizi çok pozitif gördüm..
Bana 1 dk bile zulum gibi geliyor .. Mutsuzluğun dibine vurdum son 3 gündür ..
Durup durup ağlıyorum, niye geçmiyor sanki ..

Demek ki gerçekten az kalmış cnm

bende güya çeyizime katkım olsun diye bir şeyler işliyordum şafak sayarken ben bunu bitiririm diyordum.. şimdi benimki dönecek ben işlemeyi yarılayamadım bile herkesin diline düştüm

olsun cnm bi şekilde hallolur, nişanlın gelince daha rahat yaparsınız, malum askerlik sonrası evlilik şafağı sayacaksınız

tekrar günaydın canım iyiyim sen nasılsın? azalttık baya çok şükür ama artık bitsin:)

bence de bitsin, ama birbirimizi motive edelim yine de

ne güzel zmn nasıl geçiyor anlamazsın, bende yoğun olmayı çok seviyorum, hep kendime bir uğraş buluyorum düşünmemek için

Kızlar iyi akşamlar,
Maşallah hepinizi çok pozitif gördüm..
Bana 1 dk bile zulum gibi geliyor .. Mutsuzluğun dibine vurdum son 3 gündür ..
Durup durup ağlıyorum, niye geçmiyor sanki ..

Pozitif olursak zaman daha çabuk geçiyor cnm, ben de senin gibi bazen çok duruluyorum, o zmn kendime hep bir uğraş buluyorum, kitap okuyorum, forumda takılıyorum, TV izliyorum düşündükçe daha zor oluyor çünkü çoğu bitti azı kaldı zaten şurada

Burcubasak, canım ..
Yoğunum aslında işte, eve gelince de yemek , tv vs .. Ama çok yoruldum, hiç enerjim yok ve bunu herkese yansıtıyorum, sayılı gün çabuk geçermiş diyeni bi bulsam !!!!

Burcubasak, canım ..
Yoğunum aslında işte, eve gelince de yemek , tv vs .. Ama çok yoruldum, hiç enerjim yok ve bunu herkese yansıtıyorum, sayılı gün çabuk geçermiş diyeni bi bulsam !!!!

malesef çabuk geçmiyor tabi ki, onu ben de öğrendim.. yani zor geçtiğinden bence öyle düşünsün insanlar diye uydurulmuş o laf Ben de 2 hafta önce çok kötüydüm, hep ağlamak istiyordum, ama işte öyle olmamalı bunu anladım ben... Gelince neler yapabilirim onu düşünmeye çalışsan, birazcık daha iyi hissedersin sanki.. Biliyorum seni çok iyi anlıyorum bazen öyle oluyor insan içi sıkılıyor benim de öyle topiclere bakıyorum ben de ev dekorasyonu, cilt bakımı vs... ilgi alanlarım bunlar da ay uzun olmuş birazcık kusura bakma

O şimdi cooooook uzaklarda kimsesiz ve caresiz.. alnına yazılmış cok büyük bi sorumluluk yapsada olmuyo yapmasada.. belki canı cook sıkılyo belkide bir köşe başında nöbet tutuyo.. seni coooook seviyorum askerim ( ama bizim askerlik bitmek üzere darısı diğer sevdalılara ::)

Son düzenleme:

Kız neşeni sevsinler Allah daim etsinşafağın süper darısı başımıza

rutine bağladık zaten ayın belli zamanlarında yaşıyoruz bu ruh halini .. Neyse bir daha yaşamadan gelsinler artık !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…