teşekkür ederim canım, sen nasılsın? Aynen öyle ben bu haftayı bitti sayıyorum zatenNe güzel sen de görüşmüşsün çok sevindim, bu arada aramızda 2 gün var sadece şafaklar da sen de 2 gün sonra kavuşacaksın çok uzun değil inan
merhaba kızlar nasıl gidiyooo????
yok canım öyle değil bizim kullandıgımız 10 günlük izin var hatta 7 sini haftaya kullanacagız yani aslında şafağım47baktıkça içim açılsın diye kendimi kandırıyorum
olsun cnm bence en doğrusunu yapıyorsun, kendini nasıl rahatlatabiliyorsan öyle kandırBen de aynı şeyi yapıyorum bugun ayın 24 ü.. Ama ben diyorum ki Aralık bitti say (aradaki 6 gün nolduysa) , 4 hafta sonra askerlik de biter
bende bittiğinde hissedeceğimiz hafifliği düsünüyorum hep rahatlmak için koca bi yük kalkacak üzerimizden inşallah
oh Burcu senin şafak daha bir güzelaynen öyleyeter bu kadar sızlanmak artık önümüze bakmamız lazım, ertelediğimiz tüm planları gerçekleştireceğiz eşimle inşallah Kızlar ben şafağımı arttırıyorum ve kaçıyorum, hepinize iyi akşamlar İzmir' selam (34)
iyiyiz canım şafak attırmaya çalısıyoruz sen nasılsın
inşallah canım gelecek o günler.senin şafak mı azaldı canım
güzel yapıısunuz canım şükür yaa iyiyim bende ...şafaklar azalmış maşallah sizede:
aynı ben ya okurken cok guldum ıs yerınde daıre baskanına bıle küsüyorum ben, trip atıyorum kendımce
senin şafak ne güzelmiş yaaa.. içim açıldı vallahi
sorma bende içim açık geziorum şu sıralar
güzel yapıısunuz canım şükür yaa iyiyim bende ...şafaklar azalmış maşallah sizede:
canım ben şafağa geleceği günü de eklemiştim dün dayanamayıp 1 günü sildim nasıl olsa o gün yanımda olacak diye
Günaydın herkese.......
benim de şafak azalacak sanırım,bir belli olsunda
günaydın canım nasılsın
canım daire başkanıymış , patronmuş bizi ilgilendirmez... biz tribimizi her yerde atarız
Selam kızlar
30 ları bitirmeye sadece 3 gün kaldı benim içinhaftaya 20leri sayıyor olacağım şükürler olsun
Bugun benim dizi var doksanlar şafağımı arttırıp kaçıyorumAtarsa 33...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?