- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
kızlar sabahları kaçta uyanıyosunuz
10:30 - 11 arası canım ama bazen 12 ye de sarkabiliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sabahları kaçta uyanıyosunuz
aslında ben aileme yakın yaşamak istiyorum.. nişanlım bu durumu sorun etmiyor ama babası biraz gurur meselesi haline getiriyor![]()
düşün ilkokul zamanlarımdan kalan şeyleri hatırlar hatırlar o arkadaşıma kızarım böyle bir saftriklik var bende![]()
düşün ilkokul zamanlarımdan kalan şeyleri hatırlar hatırlar o arkadaşıma kızarım böyle bir saftriklik var bende![]()
10:30 - 11 arası canım ama bazen 12 ye de sarkabiliyor![]()
ozaman babasının dediği olur
benim eşim kırıkkale de canım babası abisi ile ortaklar ticaretle uğraşıyor o yüzden yıllardır birlikteyiz zten.. ben artık bi işe girsin istiyorum ama eşime bu saatten sonra emir altına girmek istemiyor..bakalım kendimize bi yer açma gibi bir düşüncemiz var ikisinden biri olur inşaallah
benim istediğim bir düğün salonu vardı sırf bizim evimize yakın diye babası istemedi orayı tutamadık.. bu konuda öyle olur mu bilemiyorum.. eğer öyle olursa kayınbabam ayıp eder![]()
haaaa anladım biraz ağır olcak sözüm meclisten dışarı ama adamın malı ortak olcağına karısı ortak olsun derler bizim buralarda
ortak mal kötü yaa sıkıntılı ..Allah var maddi açıdan çok rahatız ama az olsun benim olsun
çok güldüm yaa yandı nişanlın![]()
ayy bence biz karşılıklı yanmış haldeyiz.. o benden de beterbiz nişanlanmadan önce işte bu sevgili olup olmama arasında bir haldeyken bazı cümleler kurmuştum o yememiş içmemiş onları unutmamış hala bana onları hatırlatıyor.. sen bana böyle böyle demiştin diyor küçük çocuk gibi
![]()
ya orta uzaklıkta olsun bari en azından hergün gel demezler sana
morfistan sanada iyi geceler bende uyuycam öptüm canım herkese söyledim dur sanada söyliyim nişanlını gör rüyanda :)))tatlı rüyalar
bence orta uzaklıkta da olsa çocuk olana kadar kayınvalidem her gün beni bekler![]()
canımm çocuk oluncada gelir hergün
aa evet bunu hiç düşünmemiştim![]()
evet canım ya benimde dikkatimi çekti hnf , zey yok.. terazi ve Fatma da çok nadir geliyorlar ..nisa da kayıp bu aralar![]()
terazi, nisa ve fatmayla denk gelemiyoruz arada yazıp çıkıyorlar sanırım. Son günler bütün kızlar toplanırız belki![]()