gözün aydın ne kadar iyi gelmiştir size darısı bize inş.
Evet çok iyi geldi inşallah zaman çabucak geçer sizde gidersiniz ve biran önce biter bu askerlik
Canım benim de erkek arkadaşım Etimesgutta. Telaşlanma lütfen eğitimde olmadıkları zaman çok sıra oluyormuş her yerde. O yüzden arayamıyorlar10 dakika içinde ihtiyaçlarını giderip sıraya girmeleri gerekiyor Anlayışlı ve sabırlı olmamız gerekiyor
zey11 konuştun mu bugün erkek arkadaşınla. benim erkek arkadaşım uzun döenm ama olsun aynı yerdeler..arasam sorun olur mu sence ne dersin?
gözün aydın canım...
aslında her bölükde normal tlfn varmış sanırım hatta başında nöbet tutan oluyormuş aranan olursa sesleniyorlarmış diye duydum yemin törennde tanıştğm ailenn oğlu söylemiş ama hiç eşime sormadım istersen ara ben problem olucağnı düşünmüyorum.
Ben hala sevgilimden haber alamadımartık çok tutuyorum kendimi. Etimesgutta olanlar konuştular mı bugün. Ona ulaşmak için ne yapabilirim ilk kez böyle oldu[/canını sıkma tatlım yemiin töreni yaklaştıkça eğitimler zorlaşıyor arar içini ferah tut
evet canım ıskenderunda esım ben 5 ı aksam bınecegım 6 sı sabah ordayım calıstıgım ıcın anca 2 gun ızın alabıldımama senın fırsatın varsa gıt gor esını bır gun bır gundur canım usta bırlıklerıde bı bellı olsaydı
Ben hala sevgilimden haber alamadımartık çok tutuyorum kendimi. Etimesgutta olanlar konuştular mı bugün. Ona ulaşmak için ne yapabilirim ilk kez böyle oldu[/canını sıkma tatlım yemiin töreni yaklaştıkça eğitimler zorlaşıyor arar içini ferah tut
inşallah tek sorun eğitim olsun. ama ilk kez kendimi çok çaresiz hissettim ulaşamıyorum ona
inşallah tek sorun eğitim olsun. ama ilk kez kendimi çok çaresiz hissettim ulaşamıyorum ona
canım ben 4 gün haber alamamıştım seni en iyi ben anlarım üstelik mebse de kolay denilirken bir şey olmamıştır eminim ki fırsatını bulunca arar
zey11 konuştun mu bugün erkek arkadaşınla. benim erkek arkadaşım uzun döenm ama olsun aynı yerdeler..arasam sorun olur mu sence ne dersin?
canım ben 4 gün haber alamamıştım seni en iyi ben anlarım üstelik mebse de kolay denilirken bir şey olmamıştır eminim ki fırsatını bulunca arar
evet canım benim halimi şu an çok iyi anlarsın seninşallah bugün haber alırım . Mevla hiç kimseyi sevdikleriyle sınamasınn
Canı ben konuştum ama erkek arkadaşım yanmış çok revire gitmek için izin almışeğitime katılmamıştı yanii. Eğitimde olduğu için arayamamıştır. Ama aradığında bağlıyorlarmış canım sorun olmaz yanii
Ben de 2 gün izin aldım, cumartesi çalışmıyorum. Allah izin verirse 5 inde öğleye doğru orda olacağım.
nisa_86
15 i olsa süper olurdu ama öyle bir ihtimal yok sanırım. zaten askerlik 6 ay. Hiç izin almazsa 5 buçuk ay oluyormuş. O da tam ocak sonu oluyor
evet canım benim halimi şu an çok iyi anlarsın seninşallah bugün haber alırım . Mevla hiç kimseyi sevdikleriyle sınamasınn
zaten onlar bizim sesimizi ne kadar kısa zamanda duysalar o kadar mutlu oluyolar biz burda sadece onları düşünüyoruz ama onlar hem eğitimdeler sıcağın ortasında o kamuflajlarla hem bizi hem de ailelerini özlüyorlar sabır canım
zaten onlar bizim sesimizi ne kadar kısa zamanda duysalar o kadar mutlu oluyolar biz burda sadece onları düşünüyoruz ama onlar hem eğitimdeler sıcağın ortasında o kamuflajlarla hem bizi hem de ailelerini özlüyorlar sabır canım
evet onların durumlar çok daha zor. dediğin gibi biz sadece onları düşünüyoruz ve özgürüz. onlar orada özgür değiller ve daha da zorlanıyorlardır :S
evet onların durumlar çok daha zor. dediğin gibi biz sadece onları düşünüyoruz ve özgürüz. onlar orada özgür değiller ve daha da zorlanıyorlardır :S
aynen tatlım benimki hastaneye giderken bi tuhaf oldum dışarıdaki insanları görünce ne kadar özgürler falan dedim diyor 12 gündür hapis hayatı yaşıyolar bir nevi inşallah bugün olmadı yarın mutlu bir ifadeyle buraya yazdığını zevkle okuycam seninkinin aradığını yazacaksın :=)
aynen tatlım benimki hastaneye giderken bi tuhaf oldum dışarıdaki insanları görünce ne kadar özgürler falan dedim diyor 12 gündür hapis hayatı yaşıyolar bir nevi inşallah bugün olmadı yarın mutlu bir ifadeyle buraya yazdığını zevkle okuycam seninkinin aradığını yazacaksın :=)
Allah sabır versin tatlım hepimize... Amin canım inşallah bugün mutlu bir ifadeyle paylaşırım sevincimi sizlerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?