352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ben hala sevgilimden haber alamadım artık çok tutuyorum kendimi. Etimesgutta olanlar konuştular mı bugün. Ona ulaşmak için ne yapabilirim ilk kez böyle oldu

zey11 konuştun mu bugün erkek arkadaşınla. benim erkek arkadaşım uzun döenm ama olsun aynı yerdeler..arasam sorun olur mu sence ne dersin?

zey11 konuştun mu bugün erkek arkadaşınla. benim erkek arkadaşım uzun döenm ama olsun aynı yerdeler..arasam sorun olur mu sence ne dersin?

aslında her bölükde normal tlfn varmış sanırım hatta başında nöbet tutan oluyormuş aranan olursa sesleniyorlarmış diye duydum yemin törennde tanıştğm ailenn oğlu söylemiş ama hiç eşime sormadım istersen ara ben problem olucağnı düşünmüyorum.

burada tel başında nöbet olduğunu duymadım ama artık ne yapacağımı bilmiyorum arasa keşke bir dakika sesini duysam rahat edeceğimm

Ben de 2 gün izin aldım, cumartesi çalışmıyorum. Allah izin verirse 5 inde öğleye doğru orda olacağım.

nisa_86

15 i olsa süper olurdu ama öyle bir ihtimal yok sanırım. zaten askerlik 6 ay. Hiç izin almazsa 5 buçuk ay oluyormuş. O da tam ocak sonu oluyor

Canı ben konuştum ama erkek arkadaşım yanmış çok revire gitmek için izin almış eğitime katılmamıştı yanii. Eğitimde olduğu için arayamamıştır. Ama aradığında bağlıyorlarmış canım sorun olmaz yanii

eğitimleri dersleri falan çok yoğun evet biliyorum ama işte habersiz kalmak beter bir şeymiş ben bir numarayı aradım ama cevap vermediler başka da numara yok elimde

ben cumartesi calısınca malesef erken gıdemedım yoksa bende gıderdım ben safagı 156 dıye sayıyorum ınss da oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…