Günaydın kızlar.... Sabaha kadar uyuyamadım; çünkü hâlâ aramadı ve bu gittiği günden beri ilk oldu. Çok merak ediyorm...
Gunaydin arar insallah ben kaç günlerdir bekliyorum ankara da mi eşiniz sizinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar.... Sabaha kadar uyuyamadım; çünkü hâlâ aramadı ve bu gittiği günden beri ilk oldu. Çok merak ediyorm...
Gunaydin arar insallah ben kaç günlerdir bekliyorum ankara da mi eşiniz sizinde
gunaydın canım benım esımde ıskenderunda dedıgın gıbı cok zor gecıyor esımde oyle yemak falan yemıyor hıc
Evet, Ankara Etimesgut'ta. İlk kez böyle oldu o yüzden gerçek anlamda çok merak ediyorum. Ne yapacağımı da bilemedim.
Arar insallah yerine göre acemi birliği değişiyormuş vakti ama ankara icin 6 eylül galiba bi de bisey soracam yemin töreninden sonra yol izni haricinde kalırlarsa uzuyor mu askerlik
Günaydın kızlar ben yemin töreninden döndüm çok güzel geçti mutlaka gidin. Okadar yanmışlar ki çok üzüldüm, yüzü çökmüş resmen
Canım benim erkek arkadaşım uzun dönem :-( o yüzden farklı bizim
Off Of kyamam ya allah sabır versin insallah
Evet, Ankara Etimesgut'ta. İlk kez böyle oldu o yüzden gerçek anlamda çok merak ediyorum. Ne yapacağımı da bilemedim.
Canım benim de erkek arkadaşım Etimesgutta. Telaşlanma lütfen eğitimde olmadıkları zaman çok sıra oluyormuş her yerde. O yüzden arayamıyorlar10 dakika içinde ihtiyaçlarını giderip sıraya girmeleri gerekiyor
Anlayışlı ve sabırlı olmamız gerekiyor
![]()
gunaydın canım hasret gıderdın esınle ne guzel ayrılması zor oluyo dıyorlar sonrasındabızımde haftaya bakalım cok heyecanlıyım
![]()
gunaydın canım hasret gıderdın esınle ne guzel ayrılması zor oluyo dıyorlar sonrasındabızımde haftaya bakalım cok heyecanlıyım
![]()
Ben de yemin töreni gelsin diye gün sayıp duruyorum. Fatma sanırım senn eşin de İskenderundaydı. Hangi gün gideceksin? Yemin töreni 6 eylülmüş ama galiba 1 gün önce birlik içinde onu ziyaret edip vakit geçirebiliyormuşsun. Ben o sebeple 5 eyülde gideceğim. Sen nasıl yapacaksın?
benim nişanlımın da yemin töreni 6 eylülde. ben 5 eylül akşamından gideceğim kısmetse. 6-7 eylülde kalıp o teslim olduktan sonra döneceğim...
terhis tarihleri ne zaman, biliyor musunuz? kimisi 15 ocak diyor kimisi 2 şuabat... kafam karıştı!
Ben de yemin töreni gelsin diye gün sayıp duruyorum. Fatma sanırım senn eşin de İskenderundaydı. Hangi gün gideceksin? Yemin töreni 6 eylülmüş ama galiba 1 gün önce birlik içinde onu ziyaret edip vakit geçirebiliyormuşsun. Ben o sebeple 5 eyülde gideceğim. Sen nasıl yapacaksın?
Günaydın kızlar ben yemin töreninden döndüm çok güzel geçti mutlaka gidin. Okadar yanmışlar ki çok üzüldüm, yüzü çökmüş resmen
Terhis için eşim 31 Ocak dedi. Ben de ona göre sayıyorum.