352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ben de atıyorum mesaj artık günlük gibi ona mektuplar yazıp rahatlamaya çalışacağım.

ben de atıyordum arada mesajlar.. numarasını arıyorum çok zor yanıt alamamak. ben de mail atma yöntemi kullanmaya başlaım. gittiği günden beri aksatmadan ona mail atıp her şeyi anlatıyorum :) deneyin rahatlatoyorr biraz da oldsaa

Nişanlı olunca tabi daha farklı oluyordur. Bizimki normalde de uzun uzadıya konuşmayı sevmez zaten hep yan yanaydık. Şimdi de arasa bile az az. Ona da razıyım ben. Usta da inşallah daha sık konuşuruz. Çok enteresan ki hiç o yokken şunu nasıl yaparım diyemiyorum hep aklım onda o ne yapıyordur bensiz diye. Ben anne gibi mı olmuşum yahu

Ben ilk zamanlardan beri arada yazıyorum. Yine yazacağım başka türlü olmayacak. Bir kaçını mail atacağım Usta da dışarı çıkınca okusun. Geri kalanları da ocakta sürpriz artık :)

yaa tek umut usta birliği zaten.. orda çarşı izinleri de olur en azından netten falan görüşürüz

bence kesinlikle yaz..ilerde okuduğunda mutlu olacak...

Bende oyle yapacam benim yakınım ea askeriye de o usta birliğinde suan acemi birliği zordur nefes almaya vakitleri olmaz moral olarak çökerler diyo o yüzden de yazmak istiyorum biraz olsun düzelsin diye

Boyle yapacagimi bi arkadaşıma söyledim manyak misin dedi cok mu abartıyoruz? Sizce

Ben ilişkimiz yeniyken duygularımı yazmıştım ona. Benim ki pek belli etmez duygularını korktum daha yeniyiz yoğun duygularımdan dolayı istemez beni diye vermedim. Bir gün ayrılalım artık dedik götürdüm verdim. Hepsini okumuş ben çok şanslıyım ve mutluyum beni benden fazla düşünen biri var demiş sonrasında kendi duygularıyla ilgili yazı yazıp yollamıştı bana. Çok sevinmiş onu tarif ettiğim bir yazı yazmıştım hiç kimse beni bu güne kadar böyle iyi tanımadı onu defalarca okuyorum der sevinirdi. Oy oy oy bahsettikçe bahsedesim özledikçe özleyesim geliyor benim Deli de deseler yazarım ben , abartıyorum çünkü o benim için çok değerli, ve biliyorum okudukça mutlu olacak. Boş verelim yazalım gitsin :)

Biz de yeniyiz daha doğrusu 1 buçuk yıldır konuşuyoruz ama daha yeni başladık ben onu bi buçuk yıl bekledim bekledigmde aldım ama iste yeni olunca aslında cok ağır duygularım ama yazıp sıkmak istemiyorum biraz da .(

Benimde esim iskenderun da acemiliğini yapıyor cok zor geldi geldi onuz olmak gunde 2 -3kez arıyor kısa kısa yemek yemiyor su icmiyor cok canım aciyor

Biz tanıştık hop bir hafta geçti sevgili olduk. :) Yoğun duygulardan korksa benim sevgilim korkardi. Erkekler de insan sonuçta. Sevdiği insandan güzel sözler duymak ister. Ben yazarken okuyacak diye düşünmüyorum. Yazıyorum. Beni rahatlatiyor en önemlisi. İki saattir salya sumuk yazı yazıyorum. Her seyi Yaktım yıktim. :) rahatladım :) Bir de o askerdeyken yazmissin Sıkılmaz sevinir

Benimde esim iskenderun da acemiliğini yapıyor cok zor geldi geldi onuz olmak gunde 2 -3kez arıyor kısa kısa yemek yemiyor su icmiyor cok canım aciyor

gunaydın canım benım esımde ıskenderunda dedıgın gıbı cok zor gecıyor esımde oyle yemak falan yemıyor hıc

Günaydın kızlar.... Sabaha kadar uyuyamadım; çünkü hâlâ aramadı ve bu gittiği günden beri ilk oldu. Çok merak ediyorm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…