Ben deatıyorum mesaj artık günlük gibi ona mektuplar yazıp rahatlamaya çalışacağım.
Ben deatıyorum mesaj artık günlük gibi ona mektuplar yazıp rahatlamaya çalışacağım.
çok şükür telefonda rahatlıkla görüşüyoruz o konuda sıkıntı yok.. inşallah sizde o problemi aşarsınız.. bana şu an en zor gelen şey ilk kez nişanlım yokken ailesinin evine gideceğim o yokken o evde kendimi nasıl hissedeceğim bilemiyorum
Nişanlı olunca tabi daha farklı oluyordur. Bizimki normalde de uzun uzadıya konuşmayı sevmez zaten hep yan yanaydık. Şimdi de arasa bile az az. Ona da razıyım ben. Usta da inşallah daha sık konuşuruz. Çok enteresan ki hiç o yokken şunu nasıl yaparım diyemiyorum hep aklım onda o ne yapıyordur bensiz diye. Ben anne gibi mı olmuşum yahu
Ben ilk zamanlardan beri arada yazıyorum. Yine yazacağım başka türlü olmayacak. Bir kaçını mail atacağım Usta da dışarı çıkınca okusun. Geri kalanları da ocakta sürpriz artık :)
Boyle yapacagimi bi arkadaşıma söyledim manyak misin dedi cok mu abartıyoruz? Sizce
bence kesinlikle yaz..ilerde okuduğunda mutlu olacak...
Etimesgut takiler bugün ne yapmış ben haber alamadim
Boyle yapacagimi bi arkadaşıma söyledim manyak misin dedi cok mu abartıyoruz? Sizce
Ben ilişkimiz yeniyken duygularımı yazmıştım ona. Benim ki pek belli etmez duygularını korktum daha yeniyiz yoğun duygularımdan dolayı istemez beni diye vermedim. Bir gün ayrılalım artık dedik götürdüm verdim. Hepsini okumuş ben çok şanslıyım ve mutluyum beni benden fazla düşünen biri var demiş sonrasında kendi duygularıyla ilgili yazı yazıp yollamıştı bana. Çok sevinmiş onu tarif ettiğim bir yazı yazmıştım hiç kimse beni bu güne kadar böyle iyi tanımadı onu defalarca okuyorum der sevinirdi. Oy oy oy bahsettikçe bahsedesim özledikçe özleyesim geliyor benimDeli de deseler yazarım ben , abartıyorum çünkü o benim için çok değerli, ve biliyorum okudukça mutlu olacak. Boş verelim yazalım gitsin :)
Etimesgut takiler bugün ne yapmış ben haber alamadim
Biz de yeniyiz daha doğrusu 1 buçuk yıldır konuşuyoruz ama daha yeni başladık ben onu bi buçuk yıl bekledim bekledigmde aldım ama iste yeni olunca aslında cok ağır duygularım ama yazıp sıkmak istemiyorum biraz da .(
Hâlâ aramadı :-( inşallah bir sorun yoktur.
Benimde esim iskenderun da acemiliğini yapıyor cok zor geldi geldi onuz olmak gunde 2 -3kez arıyor kısa kısa yemek yemiyor su icmiyor cok canım aciyor
Benimde esim iskenderun da acemiliğini yapıyor cok zor geldi geldi onuz olmak gunde 2 -3kez arıyor kısa kısa yemek yemiyor su icmiyor cok canım aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?