iş başladı dediğine göre dershanede çalışıyorsun canım ben de Edebiyat öğretmeni olacağım inşallah tabii bu şartlarda ne kadar gerçek olursa
iyiyiz canım asıl sen ne yaptın
Benim bütün arkadaşlar da edebiyat denk geliyor çekiyorum herhalde :) Yok canım ben lisedeyim mebde sınavları erkene almış meb bu sene böyle başladık
Şükür canım yarenler aradı keyifliyiz :) Sen nasılsın konuşabildin mi?
İyiyim canım ben de. Aradı rahatladım o yüzden
Evet canım sonunda konuşabildim şükürler olsuninşallah bir daha böyle bir sey olmaz :-D
ne güzel ya mebde olmak darısı başıma :=) ya işte arkadaşlarının da hep edebiyatçı olmasından pay biç mezun ve okuyan çoğunluğu elini çarpsan edebiyatçı :)
dedik değil mi hııhhh :=) ne olmuş ki niye arayamamış canım
İnşallah canım ama edebiyatçı ihtiyacı da fazla bizim okulda 5-6 edebiyatçı var oratalama bir okul olmamıza rağmen. Benim yakın arkadaşlarım hep edebiyatçı edebiyatçılarla iyi anlaşıyorum sanırım :) İnce ruhlu oluyorlar vesselam
Çok fazla konuşamadıj ama eğitimler var dediğ sizin söylediğiniz gibizaten teli kapatıp hemen etüte gideceğini söyledi. Dersleri de var yani aynı zamanda
Çok fazla konuşamadıj ama eğitimler var dediğ sizin söylediğiniz gibizaten teli kapatıp hemen etüte gideceğini söyledi. Dersleri de var yani aynı zamanda
İnşallah canım sık sık ararlar da biz de iyi oluruz ben benimki bu gün aramaz demiştim aradı şükür keyfim yerine geldi ama onun keyfini kaçırdım herhalde aramadı bir daha
bu ders olayı nedir canım anlamadım ben onu
canım uzun dönem subay adayı o yüzden derse girip çıkıyorlar, sınavları falan olacak. anlayacağınız biz seneye ağustos ayına kadar şafak sayacağız :18:
eğitim üstüne bir de ders çekilmez ya :)
yapacak bir şey yok ki mecburçok zor çoookk
ne olursa olsun mutlu günler bizleri bekliyor inşallah ben bugün gezmelerden yorgun düştüm canlar kaçıyorum size iyi muhabbetler :)
Ama senin söylediğinde az bir şey değil ki bir de askerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?