352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Afro kullanıcısından alıntı

Benimde esim iskenderun da acemiliğini yapıyor cok zor geldi geldi onuz olmak gunde 2 -3kez arıyor kısa kısa yemek yemiyor su icmiyor cok canım aciyor

gunaydın canım benım esımde ıskenderunda dedıgın gıbı cok zor gecıyor esımde oyle yemak falan yemıyor hıc

Benim eşim de iskenderunda. Eşim normalde bile çok yemek seçen biridir. Şimdi orda yemek yiyebiliyor mu diye düşünüp duruyorum. Yemekleri sordum, yemekler iyi, yiyorum hep diyor ama pek inanmıyorum aslında. Ben üzülmeyim diye öyle söylüyor

Evet, Ankara Etimesgut'ta. İlk kez böyle oldu o yüzden gerçek anlamda çok merak ediyorum. Ne yapacağımı da bilemedim.

Arar insallah yerine göre acemi birliği değişiyormuş vakti ama ankara icin 6 eylül galiba bi de bisey soracam yemin töreninden sonra yol izni haricinde kalırlarsa uzuyor mu askerlik

Günaydın kızlar ben yemin töreninden döndüm çok güzel geçti mutlaka gidin. Okadar yanmışlar ki çok üzüldüm, yüzü çökmüş resmen

Arar insallah yerine göre acemi birliği değişiyormuş vakti ama ankara icin 6 eylül galiba bi de bisey soracam yemin töreninden sonra yol izni haricinde kalırlarsa uzuyor mu askerlik

Canım benim erkek arkadaşım uzun dönem :-( o yüzden farklı bizim

Günaydın kızlar ben yemin töreninden döndüm çok güzel geçti mutlaka gidin. Okadar yanmışlar ki çok üzüldüm, yüzü çökmüş resmen

gunaydın canım hasret gıderdın esınle ne guzel ayrılması zor oluyo dıyorlar sonrasında bızımde haftaya bakalım cok heyecanlıyım

Evet, Ankara Etimesgut'ta. İlk kez böyle oldu o yüzden gerçek anlamda çok merak ediyorum. Ne yapacağımı da bilemedim.

Canım benim de erkek arkadaşım Etimesgutta. Telaşlanma lütfen eğitimde olmadıkları zaman çok sıra oluyormuş her yerde. O yüzden arayamıyorlar 10 dakika içinde ihtiyaçlarını giderip sıraya girmeleri gerekiyor Anlayışlı ve sabırlı olmamız gerekiyor

Kızlar erkek arkadaşımın kıta alanı belli oldu çok şükürki hakkari tunceli çıkmadı diyarbakır a çıktı orada askeri olan varmıı

Son düzenleme:

İnşallah sadece yoğunluktan arayamıyordur. Çok merak ediyorum artık onu. Bir dakika bile duysam sesini keşke rahat edeceğim.

gunaydın canım hasret gıderdın esınle ne guzel ayrılması zor oluyo dıyorlar sonrasında bızımde haftaya bakalım cok heyecanlıyım

Ben de yemin töreni gelsin diye gün sayıp duruyorum. Fatma sanırım senn eşin de İskenderundaydı. Hangi gün gideceksin? Yemin töreni 6 eylülmüş ama galiba 1 gün önce birlik içinde onu ziyaret edip vakit geçirebiliyormuşsun. Ben o sebeple 5 eyülde gideceğim. Sen nasıl yapacaksın?

benim nişanlımın da yemin töreni 6 eylülde. ben 5 eylül akşamından gideceğim kısmetse. 6-7 eylülde kalıp o teslim olduktan sonra döneceğim...

terhis tarihleri ne zaman, biliyor musunuz? kimisi 15 ocak diyor kimisi 2 şuabat... kafam karıştı!

Terhis için eşim 31 Ocak dedi. Ben de ona göre sayıyorum.

evet canım ıskenderunda esım ben 5 ı aksam bınecegım 6 sı sabah ordayım calıstıgım ıcın anca 2 gun ızın alabıldım ama senın fırsatın varsa gıt gor esını bır gun bır gundur canım usta bırlıklerıde bı bellı olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…