Allah sabır versin tatlım hepimize... Amin canım inşallah bugün mutlu bir ifadeyle paylaşırım sevincimi sizlerle :)
naptın tatlım var mı bir haber ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin tatlım hepimize... Amin canım inşallah bugün mutlu bir ifadeyle paylaşırım sevincimi sizlerle :)
Hayır, canım malesef haber yok.kafayı yemek üzereyixm artık
Hayır, canım malesef haber yok.kafayı yemek üzereyixm artık
tüh yaa şimdi yemek zamanı falandır yatmadan önce arayabilir canım üzme kendini
tüh yaa şimdi yemek zamanı falandır yatmadan önce arayabilir canım üzme kendini
Valla bilmiyorum canım ama artık çıldırmak üzereyim. Hıc böyle habersiz bırakmamıştı benim
Valla bilmiyorum canım ama artık çıldırmak üzereyim. Hıc böyle habersiz bırakmamıştı benim
acemilikte zor ya usta da hiç değilse telefonları oluyor tabii içeri sokabilirlerse mesaj atıp haberdar ederlerdi en azında yaa
acemilikte zor ya usta da hiç değilse telefonları oluyor tabii içeri sokabilirlerse mesaj atıp haberdar ederlerdi en azında yaa
Benim sevgilim uzun dönem yapacağı için tel sorunu olmaz diye düşünüyoruz ama bakalım artık
Kızlarrr çok şükür sonunda konuştuk iki dakika bile olsaşimdi etutleri varmış derse girecekti. Çok şükür allah'a
![]()
Etüt ne etütu senin ki uzun dönem mi Etimesgut ta
gunaydın canım benım esımde ıskenderunda dedıgın gıbı cok zor gecıyor esımde oyle yemak falan yemıyor hıc
Kızlarrr nasılsınız? Şükür bu gün işbaşı biraz yoruldum da vakit çabuk geçti. Bir de ummadığım vakit sevdiceğim aradıÇok sıkılmış sesimi duyayım demiş ben de şakayla bir gün arıyorsun bir gün aramıyorsun bir gün diğer sevgilin bir gün ben herhalde inşallah usta birliği böyle olmaz sık sık arayabilirsin yoksa ben bekleyemeyeceğim dedim
başladığımız günden beri ilk defa sesinde beni kaybetme korkusunu duydum
Biliyorum acımasızca ve psikopatça ama ilk zamanlar beni şüphe şüphe yedi bitirdi. Dün üç saat ağladım bu yüzden. Bir de artık işteyim ya işte kıskandığı yakın arkadaşlarım var. bu gün böyle bir şey yaptım işte
siz de ne var yok kızlar
canım ben iyiyim benimkiyle konuştum öğlen gibi mutluyum yani :) sen de çocuğu deli ediyosun askerde yav buarada nerede çalışıyosun canım
Bu arada bu gün alışveriş günündü sanırım![]()
evet alışverişte bastı beni yaa doğru evee komutuyla yol aldım :=)) ne öğretmenisin canım
İngilizce canım. Ben de netten alışveriş yapıyorum çokta ev kuşuyumdur bilir ondan rahat![]()
Nasılsınız kızlar? İnşalljg moraliniz yerindedir?
Nasılsınız kızlar? İnşalljg moraliniz yerindedir?