352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet tatlım daha zor şu an senin gözün bir şey görmüyor ama geleceğiniz için birikim yapar hem kendisi istemiştir onu benimki de istemişti olmadı bizim

Kendisi iyi olsun da canım vallahi ben başka bir şey istemiyorum Bitecek inşallah on beş ay bekleyenler var onun yanında bizim ki az diye avutuyorum işte kendimi

Kendisi iyi olsun da canım vallahi ben başka bir şey istemiyorum Bitecek inşallah on beş ay bekleyenler var onun yanında bizim ki az diye avutuyorum işte kendimi
biz onların en büyük destekçileriyiz üzülsekte onlara yansıtmamamız lazım burada en azından birbirimizle paylaşıyoruz bir nebze de olsa moral buluyoruz çünkü hepimiz aynı durumun içindeyiz canım

biz onların en büyük destekçileriyiz üzülsekte onlara yansıtmamamız lazım burada en azından birbirimizle paylaşıyoruz bir nebze de olsa moral buluyoruz çünkü hepimiz aynı durumun içindeyiz canım

evet ben buraya gelip sizlerle konuşunca çok rahatlıyorum. gerçekten hepinizden allah razı olsun.... mesela şu an hala aramadı konuşamadık biz. ama burada biraz olsun iyi hissediyoruım kendimi destek alıyorum sizden

evet ben buraya gelip sizlerle konuşunca çok rahatlıyorum. gerçekten hepinizden allah razı olsun.... mesela şu an hala aramadı konuşamadık biz. ama burada biraz olsun iyi hissediyoruım kendimi destek alıyorum sizden
canım ben de aynı şekildeyim hatta üyeliğimde yenidir benim sevgilim askerde benim halimden anlayan arkadaşlarla sohbet edip dertleşmek için üye oldum

Ben buraya yazmasam hiç dayanamayacağım kızlar. Nasreddin Hocanın dediği damdan düşenin halini damdan düşen anlar tabiri caizse. Bir arkadaşıma anlatsam sizinle paylaştıklarımı ya sıkılıyor bir süre sonra ya da amma da abarttı gözüyle bakıyor. Benimki de akşam fırsat olursa ararım dedi ama umudu kestim yarına inşallah.

aynen canım bizim halimizi kesinlikle bizden başkası anlamaz :S iyiki varsınız... daha ümidi kesme akşam bitmedi, ben bekliyorum yani hala aramasını yoksa çok huzursuz olurum :18:

valla benim arkadaşlarımda öyle bir süre sonra sıkılıyorlar burda hem dertler aynı hem de tanımadığın insanlarla bir şeyler paylaşmak daha güzel :)

aynen canım bizim halimizi kesinlikle bizden başkası anlamaz :S iyiki varsınız... daha ümidi kesme akşam bitmedi, ben bekliyorum yani hala aramasını yoksa çok huzursuz olurum :18:

Sabah aramıştı ona şükredeceğim artık. İnşallah arar canım seninki bekleyelim bakalım. Sizde iyiki varsınız. Zaman geçiverir de inşallah bu yazdıklarımıza tebessümle bakarız.

Sabah aramıştı ona şükredeceğim artık. İnşallah arar canım seninki bekleyelim bakalım. Sizde iyiki varsınız. Zaman geçiverir de inşallah bu yazdıklarımıza tebessümle bakarız.

arar inşallah canım beklemekten başka çaremiz yok :S evet inşallah bir an önce zaman geçer ve askerlik bitiminde de konuşuruz şu anlar

valla benim arkadaşlarımda öyle bir süre sonra sıkılıyorlar burda hem dertler aynı hem de tanımadığın insanlarla bir şeyler paylaşmak daha güzel :)

Bence de. Ben takip ediyorum siteyi iki yıldır hatta aşırı kilomu burayı keşfedip sadece üyelerin birbirine olan desteklerini okuyarak vermiştim. :) Sonra da sevdiceğimle başladık. Ne zaman askere gitti aldım üyeliği başladım yazmaya :) Sizinle tanışmak paylaşım yapmak yargılanmadan dertlerimizin paylaşılması çok hoşuma gidiyor benim. Burası bana uğurlu. İnşallah hepimize bolca uğur getirir. :)

inşallah tatlım :) nasıl verdin kiloları kaç kilo oldun merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…