biz bize yeteriz canlarr :)
aynen yettik bile :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz bize yeteriz canlarr :)
52 kiloyum canım bir 30 kilo verdim :)
Bu arada bu işin sırrını öğrenebilir miyim canım![]()
hatuna bak hele yaaa :))
Ah ah aynen. Sorma canım. İlk başladığımız günden beri bir uyurken ayrıydık. İşte beraber iş çıkışı beraber hafta sonları öyle. İnşallah yine yanyana olacağız diye diye hep kavuştuğumuz anı düşüne düşüne dayanmaya çalışıyorum.![]()
hatuna bak hele yaaa :))
yani öyle farklı bir his ki hiç bir şey oyalayamıyor.. rüyama bile giriyor.. zamanla alışır mıyım bilemiyorum.. sanki 11 gün değilde seneler geçmiş gibi.. ve o ocak ayı hiç gelmeyecekmiş gibi![]()
aynen canım bizim halimizi kesinlikle bizden başkası anlamaz :S iyiki varsınız... daha ümidi kesme akşam bitmedi, ben bekliyorum yani hala aramasını yoksa çok huzursuz olurum:18:
ben daha yorum yapamiyorum ya Allah beni napmasin:) yok mu kimse su yolda dertlessem biraz.yoksa sanki gidiyomus gibi esime msj yollamaktan bi hal olcam![]()
Oy şımaracağım şimdi kızlar :) Aslında aniden o kiloya ulaştım bir iki sene o kiloda kaldım. Sonra bir kurs çıktı bize yürüyerek git gel, internette diyet arıyordum kk'ya denk geldim şu ünite diyeti var ya onu yaptım 20 gün kadar. Hem de kursa yürüyordum 1 saat falan toplamda. Sonra az az yiyip çok hareket ettim. Diğer sene aynı kursa giden arkadaşların arasında benim tatlı fındığım da vardı. Aynı kurumdayız ama hiç konuşmamıştık. Kurs çıkışı bir gün hadi gel dediler ondan sonra başladı aşk serüvenim.Meğer fındığım için zayıflamışım diğer türlü beğenmezdi ben, herhalde
![]()
demek ki bu durum tek ben yaşamıyormuşum... dediğiniz gibi sanki 11 gün değil de on bir ay gibi geliyor bana daa
yani öyle farklı bir his ki hiç bir şey oyalayamıyor.. rüyama bile giriyor.. zamanla alışır mıyım bilemiyorum.. sanki 11 gün değilde seneler geçmiş gibi.. ve o ocak ayı hiç gelmeyecekmiş gibi![]()
Ayni şeyi bende yaşıyorum canim sanki mesaj gidecekmiş gibi atıyorum duruyorum
yürümek çok faydalı gerçekten ne kadar az yesekte hareket olmadan olmuyor :)) fındık fıstık tam oldunuz desene :)))
Uyku uyuyamıyorum ben. Sesini duymasam rüyalarım berbat. İki gün Konuşmadığımız da sabah öyle kabuslarla uyandım ki dakikalarca ismini hatırlamaya çalıştım sevdiğim adamın.Ben de düşünüyorum onsuz neler neler geçecek. Bir şeyden keyif almak onu düşünmemek... Yapamıyorum. Bir tek ondan bahsedince iyi oluyorum. Allah sabır versin bize. İnşallah zamanla aramaları sıklaşır. Rahatları yerine gelir, bir düzene gireriz de biz de rahat ederiz.
artık kış geliyor ya hani günler kısa oluyor ya onu düşünerek rahatlamaya çalışıyorum.. gün çabuk biter gece uyuyorum öyle öyle zaman geçer diyorum.. artık sürekli sebepler arıyorum kendimi rahatlatmak için![]()
az önce nişanlımla konuştum.. sizinkilerde arar inşallah..
Ben deatıyorum mesaj artık günlük gibi ona mektuplar yazıp rahatlamaya çalışacağım.