tabii bu komutanlarına da bağlı her taburun bölüğün komutanı farklı normalde 5 te kalkıyolar yani ankarada öyle bugün 6 30 da kalkmışlar bazen 21 30 bazen 22 30 da yatıyolar şans olacak biraz da
Biraz da kişinin dayanıklılığı önemli... Benimki gitmeden sıkıntı stres yaptı hala aynı.
aynen bana onu söylediğinde gece uyuyamadım.. zar zor 4 ay 28-27 güne düşmüştük bir daha sil baştan oldu ve çooook kötü oldu... güya nişanlıma dağıtım iznini kullanma bir an önce askerliğini yap gel diyordum ama artık fikrim değişiyor gibi
ben daha yorum yapamiyorum ya Allah beni napmasin:) yok mu kimse su yolda dertlessem biraz.yoksa sanki gidiyomus gibi esime msj yollamaktan bi hal olcam
benimkinin aklında sorular da olsa mutluydu çünkü oradan yanıma gelecek usta birliğindeki iznini yanımda kullanacak 1 hafta sanırım :)
sağol canım ama o veda aşaması koyar insana 6 ay da görmeden deli olur insançoooook sevindim canım senin adına. Arada görüşünce biraz daha rahat edersiniz. Benimki gelse geri gidemez korkuyorum ben
sağol canım ama o veda aşaması koyar insana 6 ay da görmeden deli olur insanne yapsak zor
Ben de dayanırım diyordum ama çok oldu buOnun yanındayken gündüz iş su gibi geçerdi, işten çıkıp ne zaman saat gece oldu evlerimize dönmemiz gerekirdi anlamazdık. Sabah olsun da görüşelim diye uyuyamadığım geceleri bilirim. İki gün sesini duymamayı geçtim yüzünü görmesem nefes alamayacak gibi olurdum şimdi ayların hesabını yapıyorum...
bazen diyorum ki keşke farklı şehirlerde yaşıyor olsaydık zaten yokluğuna alışkın olurdum bu kadar etkilenmezdim.. aynı şehirde olup neredeyse her gün görüp birden ayrı düşmek garip bir his
Kızlar biz üç yüz altmış beş günden geri sayım yai:18ıyoruz...
nasi gecicek bu bes ay peki daha hic aglamadim.sonunda gozyasimi silip teselli edip beni uyutcak sevgilim yok.
bazen diyorum ki keşke farklı şehirlerde yaşıyor olsaydık zaten yokluğuna alışkın olurdum bu kadar etkilenmezdim.. aynı şehirde olup neredeyse her gün görüp birden ayrı düşmek garip bir his
nasıl yani tatlım anlamadım
nasıl yani tatlım anlamadım
yedek subay falan mı
Evet tatlım yedek subay olarak yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?