ahh şekerim hepimiz aynıyız akşama kadar sırıtık bir ifadeyle dolaşıyorum :)
Ama ben bugün konuşamadım :-( inşallah bir sorun yoktur. Birliği de aramak istemiyoerum :-( off off
nerede yapıyor askerliğini seninki
canım ben 4 gün habersiz kaldım 1 günü sorun etme bizim onları düşünmekten başka işimiz yok ama onlar hep eğitimdeler
Samsunda... Sonrası Ankara. Seninki nerde?
Onu düşünmeden geçen tek bir anım bnım de yok;çok seviyorum onu. Haklısın canım bir gün ama elimde değıl ki anlıyorsu3:ndur sen beni elimde değıl
şu an ankara sonra istanbul kendisi de samsunlu :)
hayatım bildiklerim şunlar: dağıtım izni yemin töreninden sonra oluyormuş ve 5 gün yani ayın 11inde birliğine teslim olmak zorunda. askerlerimiz kısa dönem oldukları için toplamda -her ay başına düşen 2 günlük izinden- 12 gün izin kullanabiliyorlar, bulunduğu yere göre de 1-3 gün yol izinleri var. dağıtıma gelirse 5 gün bu izinden düşüyor yani geriye 7 gün izin kalıyor. şu an hesaplanmış terhisleri 12 şubat yani eğer izin kullanırlarsa, izin kullanmazlarsa 29-30 ocak gibi terhis olurlar. eğer onu evci çıkarabilecek biri varsa yani evli kardeş ya da anne baba ve ilişkinizi biliyorlarsa, onlarla birlikte gidip sevdiceğini görebilirsin çünkü evci iznine sadece anne baba eş ve evli kardeşler çıkarabiliyorlar ve evci izni askerlikten sayılıyor. evci iznindeki bir kural da garnizon sınırları -genelde il sınırı oluyor- dışına çıkmak yasak ve bazı yerlerde sıkı denetim oluyormuş mazallah 21 gün askerlik uzatma cezası var.
böyle canım işte, eğer evci izni size çok uygun değilse bence de dağıtım iznini ve diğer izinlerini kullanabilir canım. bu 12 günlük izinde -dağıtım izni de dahil- asker istediği yere gidebiliyor, çölün ortasında sivil hayat lokması gibi bir nev-i :)
umarım tez zamanda kavuşursunuz
Hoş tesadüf olmuşAnkara rahat diyorlar ama acemide de rahat oluyor mu bilmiyorum
Ama ben bugün konuşamadım :-( inşallah bir sorun yoktur. Birliği de aramak istemiyoerum :-( off off
Onu düşünmeden geçen tek bir anım bnım de yok;çok seviyorum onu. Haklısın canım bir gün ama elimde değıl ki anlıyorsu3:ndur sen beni elimde değıl
bu teskere tarihi beni öldürecek... sınav sistemi kalktığı için 12 günlük süreç şafağa ekleniyormuş o yüzden 12 gün geç terhis oluyorlarmış şansa bak
Ay canım benim ben de iki gün konuşamamıştım yedim kendimi. Üçüncü günün sabahı ha kafayı yedim ha yiyeceğim derken aradı. Bir şey yoktur hem daha geç değil arar belki. Bu gün aramazsa yarın ararsın bir sıkıntı yoktur inşallah. Ben sabah konuştum 2 dakika ama bekliyorum hala arar belki diye.
tatlım benimki ankara mebste orası için baya rahat diyorlardı ama sıcakta eğitim kasıyor biraz benimki o kadar da memnun değil aslında zor olan eğitim değilmiş sıcakta kamuflajlarla falan zor oluyomuş
Gerçi Samsuna da rahat yazmışlar ama ah ah diyelim :) İnşaallah ustada rahat ederler biraz da biz de nefes alırız.
Aynen canım ben de kafayı yemek üzereyim. İnşallah arar daha zaman var. Bugün pazar ya o yüzenm merak ettim çok eğitim var mi ki :-( ya da ödev yapıyordur diye düşünüyorum çok çok ödev veriyorlarmiş onlara :-( dua ediyorum inşallah arar. Çünkü haber almadan beklemek çok zor siz de yaşıyorsunuz bunu
bu teskere tarihi beni öldürecek... sınav sistemi kalktığı için 12 günlük süreç şafağa ekleniyormuş o yüzden 12 gün geç terhis oluyorlarmış şansa bak
Ay evetbenimki de sabah söyledi. Bu gün 148 sayıyordum ne güzel başa döndük 158'den Saçma sapan bir şey resmen, o 12 günde askerde olmuyordu ki onlar sadece sınava gidiyorlardı o kadar.
Neler neler geliyor insanın aklına biliyorum, anlıyorum canım seni. insan çıldıracak gibi oluyor elinden de bir şey gelmiyor beklemekten başka. Onlar orada sabrı öğreniyor biz burada. Zor biliyorum Ama ha gözyaşı ha dertleşerek dayanıyoruz mecbur. Bu akşam arar aramazsa yarın arar inşallah üzme
simdi otobusteyim esimin yemin toreninden donuyorum.uc gun birlikteydik ama simdi donmek cok zoronu orda biraktim ustelik tek basimayim.simdi yanimda olsa omzuna yatardim yolda naz yapardim gak derdim su guk derdim yemek verirdi:) yalnizlik onsuz olmak cok kotu.cok ozlicem nasi gecicek gunler bilmiyorum.ilk gittiginde onu merak ettigimden kendi halime uzulmeye zaman bulamamisim.gittim gordum yeri rahat yuzu guluyor ya artik ozleyip de uzulcem goz acip kapayana kadar gecer 5 ay diyolar.aciyorum kapiyorum aciyorum kapiyorum gecmiyo ozledim cok herseyimi
Neler neler geliyor insanın aklına biliyorum, anlıyorum canım seni. insan çıldıracak gibi oluyor elinden de bir şey gelmiyor beklemekten başka. Onlar orada sabrı öğreniyor biz burada. Zor biliyorum Ama ha gözyaşı ha dertleşerek dayanıyoruz mecbur. Bu akşam arar aramazsa yarın arar inşallah üzme
simdi otobusteyim esimin yemin toreninden donuyorum.uc gun birlikteydik ama simdi donmek cok zoronu orda biraktim ustelik tek basimayim.simdi yanimda olsa omzuna yatardim yolda naz yapardim gak derdim su guk derdim yemek verirdi:) yalnizlik onsuz olmak cok kotu.cok ozlicem nasi gecicek gunler bilmiyorum.ilk gittiginde onu merak ettigimden kendi halime uzulmeye zaman bulamamisim.gittim gordum yeri rahat yuzu guluyor ya artik ozleyip de uzulcem goz acip kapayana kadar gecer 5 ay diyolar.aciyorum kapiyorum aciyorum kapiyorum gecmiyo ozledim cok herseyimi (kardesimin uyeligi,uyelik almak su an cok zor geldi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?