352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım ben 4 gün habersiz kaldım 1 günü sorun etme bizim onları düşünmekten başka işimiz yok ama onlar hep eğitimdeler

Onu düşünmeden geçen tek bir anım bnım de yok;çok seviyorum onu. Haklısın canım bir gün ama elimde değıl ki anlıyorsu3:ndur sen beni elimde değıl

Onu düşünmeden geçen tek bir anım bnım de yok;çok seviyorum onu. Haklısın canım bir gün ama elimde değıl ki anlıyorsu3:ndur sen beni elimde değıl

sabırla bekleyeceğiz artık ne yaapalım sonrası çok güzel olacak her şeyde sıkıntı var tatlım :)

bu teskere tarihi beni öldürecek... sınav sistemi kalktığı için 12 günlük süreç şafağa ekleniyormuş o yüzden 12 gün geç terhis oluyorlarmış şansa bak

Hoş tesadüf olmuş Ankara rahat diyorlar ama acemide de rahat oluyor mu bilmiyorum

tatlım benimki ankara mebste orası için baya rahat diyorlardı ama sıcakta eğitim kasıyor biraz benimki o kadar da memnun değil aslında zor olan eğitim değilmiş sıcakta kamuflajlarla falan zor oluyomuş

Ama ben bugün konuşamadım :-( inşallah bir sorun yoktur. Birliği de aramak istemiyoerum :-( off off

Ay canım benim ben de iki gün konuşamamıştım yedim kendimi. Üçüncü günün sabahı ha kafayı yedim ha yiyeceğim derken aradı. Bir şey yoktur hem daha geç değil arar belki. Bu gün aramazsa yarın ararsın bir sıkıntı yoktur inşallah. Ben sabah konuştum 2 dakika ama bekliyorum hala arar belki diye.

bu teskere tarihi beni öldürecek... sınav sistemi kalktığı için 12 günlük süreç şafağa ekleniyormuş o yüzden 12 gün geç terhis oluyorlarmış şansa bak

Ay evet benimki de sabah söyledi. Bu gün 148 sayıyordum ne güzel başa döndük 158'den Saçma sapan bir şey resmen, o 12 günde askerde olmuyordu ki onlar sadece sınava gidiyorlardı o kadar.

Aynen canım ben de kafayı yemek üzereyim. İnşallah arar daha zaman var. Bugün pazar ya o yüzenm merak ettim çok eğitim var mi ki :-( ya da ödev yapıyordur diye düşünüyorum çok çok ödev veriyorlarmiş onlara :-( dua ediyorum inşallah arar. Çünkü haber almadan beklemek çok zor siz de yaşıyorsunuz bunu

tatlım benimki ankara mebste orası için baya rahat diyorlardı ama sıcakta eğitim kasıyor biraz benimki o kadar da memnun değil aslında zor olan eğitim değilmiş sıcakta kamuflajlarla falan zor oluyomuş

Gerçi Samsuna da rahat yazmışlar ama ah ah diyelim :) İnşaallah ustada rahat ederler biraz da biz de nefes alırız.

Gerçi Samsuna da rahat yazmışlar ama ah ah diyelim :) İnşaallah ustada rahat ederler biraz da biz de nefes alırız.

tabii bu komutanlarına da bağlı her taburun bölüğün komutanı farklı normalde 5 te kalkıyolar yani ankarada öyle bugün 6 30 da kalkmışlar bazen 21 30 bazen 22 30 da yatıyolar şans olacak biraz da

Neler neler geliyor insanın aklına biliyorum, anlıyorum canım seni. insan çıldıracak gibi oluyor elinden de bir şey gelmiyor beklemekten başka. Onlar orada sabrı öğreniyor biz burada. Zor biliyorum Ama ha gözyaşı ha dertleşerek dayanıyoruz mecbur. Bu akşam arar aramazsa yarın arar inşallah üzme canını...

ya evet canım, ama napalım sağ salim gelsinler de, bırak 10 gün sonra gelsinler

Ay evet benimki de sabah söyledi. Bu gün 148 sayıyordum ne güzel başa döndük 158'den Saçma sapan bir şey resmen, o 12 günde askerde olmuyordu ki onlar sadece sınava gidiyorlardı o kadar.

aynen bana onu söylediğinde gece uyuyamadım.. zar zor 4 ay 28-27 güne düşmüştük bir daha sil baştan oldu ve çooook kötü oldu... güya nişanlıma dağıtım iznini kullanma bir an önce askerliğini yap gel diyordum ama artık fikrim değişiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…