• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ben daha yorum yapamiyorum ya Allah beni napmasin:) yok mu kimse su yolda dertlessem biraz.yoksa sanki gidiyomus gibi esime msj yollamaktan bi hal olcam:(

tabii bu komutanlarına da bağlı her taburun bölüğün komutanı farklı normalde 5 te kalkıyolar yani ankarada öyle bugün 6 30 da kalkmışlar bazen 21 30 bazen 22 30 da yatıyolar şans olacak biraz da

Biraz da kişinin dayanıklılığı önemli... Benimki gitmeden sıkıntı stres yaptı hala aynı.

aynen bana onu söylediğinde gece uyuyamadım.. zar zor 4 ay 28-27 güne düşmüştük bir daha sil baştan oldu ve çooook kötü oldu... güya nişanlıma dağıtım iznini kullanma bir an önce askerliğini yap gel diyordum ama artık fikrim değişiyor gibi :50:

Ben de dayanırım diyordum ama çok oldu bu :14: Onun yanındayken gündüz iş su gibi geçerdi, işten çıkıp ne zaman saat gece oldu evlerimize dönmemiz gerekirdi anlamazdık. Sabah olsun da görüşelim diye uyuyamadığım geceleri bilirim. İki gün sesini duymamayı geçtim yüzünü görmesem nefes alamayacak gibi olurdum şimdi ayların hesabını yapıyorum...:14:

nasi gecicek bu bes ay peki daha hic aglamadim.sonunda gozyasimi silip teselli edip beni uyutcak sevgilim yok.

Ben de dayanırım diyordum ama çok oldu bu :14: Onun yanındayken gündüz iş su gibi geçerdi, işten çıkıp ne zaman saat gece oldu evlerimize dönmemiz gerekirdi anlamazdık. Sabah olsun da görüşelim diye uyuyamadığım geceleri bilirim. İki gün sesini duymamayı geçtim yüzünü görmesem nefes alamayacak gibi olurdum şimdi ayların hesabını yapıyorum...:14:

bazen diyorum ki keşke farklı şehirlerde yaşıyor olsaydık zaten yokluğuna alışkın olurdum bu kadar etkilenmezdim.. aynı şehirde olup neredeyse her gün görüp birden ayrı düşmek garip bir his :14:

bazen diyorum ki keşke farklı şehirlerde yaşıyor olsaydık zaten yokluğuna alışkın olurdum bu kadar etkilenmezdim.. aynı şehirde olup neredeyse her gün görüp birden ayrı düşmek garip bir his :14:

Canım hıc öyle deme biz ayrı şehirde yaşıyorduk ama bu askerliğin hasreti çok başka... Sivil hayatta istediğin an konuşuyorsun görme şansın oluyor ama askerlik çok başka bir özlem

nasi gecicek bu bes ay peki daha hic aglamadim.sonunda gozyasimi silip teselli edip beni uyutcak sevgilim yok.

Ben düşünmemeye çalışıyorum. 5 ay nasıl geçer dedikçe delirecek gibi oluyorum. Hele eş olunca çok zor olur, bir parçan uzakta. Ben de ayrılırken çok ağladım ne yer, nasıl uyur, kim onu benim gibi konuşmadan anlar, teselli eder, kararsız kalınca kim ona destek olur, çaresiz kaldığında kim ona sen güçlüsün desteği verir. Ağlaya ağlaya yolladım, ağlaya ağlaya bekliyorum bir dakika arasın diye. Zor bekleyene daha zor belki de. Ama dayanacağız onlara destek olacağız ağlaya ağlaya da olsa hayata tam devam edebilmek için diğer yarımızın gelmesini bekleyeceğiz, sabırla, inatla, umutla

Ah ah aynen. Sorma canım. İlk başladığımız günden beri bir uyurken ayrıydık. İşte beraber iş çıkışı beraber hafta sonları öyle. İnşallah yine yanyana olacağız diye diye hep kavuştuğumuz anı düşüne düşüne dayanmaya çalışıyorum.:14:

Back