merhaba kizlar,
oncelikle basta askerdeki ve gidecek olan sevdiklerimize Allah hayirlisiyla gidip gelmeyi nasip etsin insallah, bizede sabir versin.
benim nisanlimda yarin teslim olacak. once kastamonu 4 hafta sonrada muşa gececek jandarma olarak. usta birligini cok dert ediyorum. Muşta askerlik yapan sevdigi,abisi, dostu, arkadasi olan var mi bana Muş hakkinda bilgi verecek
Kızlar 3696 saat sonra kavuşuyoruz sevdiklerimizeee
(( az kaldı canım 14 gün sonra kavuşuyoruz şafak 14 [/QUOT
evet az kaldı yemın torenınde bıraz hasret gıderırız
evet canım ya bizi en mutlu eden şey onların sesini duymak zaten tabii bazen haksızlıkta etmiyo değilim sanki tatilde :)
merhaba 14 ağustos ta gidenlerın yemin töreni 6 eylül mü kesin mi yani ?
Vallahi ben de :) iki gün aramadı beni sevmiyor da aramiyor diye harap ettim kendimiözlem gercekten insana ne yapacağını ne düşünecegini şaşırtıyor. Halim garip bir dakika sesini duymak için tüm gün telefona yapışık geziyorum aklima dünya kadar şey geliyor söylemek için. Arayinca bir heyecan bir suskunluk o anlatsın o konussun o gülsün istiyorum. Kapatinca tekrar başa :) Allah sabır versin bize
Selam kızlar nasılsınız ? Bu gün de bir kaç dakika konustum şükür. Sanırım 168 günmus toplam ; ( ta ocak sonuna denk geliyor sonrası bize sömestr e zaten bi buçuk ay yaz tatiliydi. Hiç istemiyor tek başıma gideyim ama gitmem lazım. Yemin törenine ailesi gitmeyecek. Ankara usta birliği. Ne zaman teslim olmasi gerekiyor? 6 sinda yemin töreni hemen 7si mi? Samsuna kadar gidemem ama yemin töreninden sonra bir iki gün varsa o ankaraya gelince bende ankaraya giderim. Bir gündüz de olsa görmüş olurum. Bilenler bir zahmet cevaplar mi
aynen tatlım ya benim ailemde bilmiyor henüz titreşimde bıraksam sorun oluyo bırakmasam telefonu gözümün önünden ayıramıyorum çalar da duymazsam diye bizimkilerin yanında oturamaz oldum artık :)
Çok işime yaradı böyle ayrıntı hiç bilmiyorum ben. burdan kalkayım onu görmek için zorluk çekeyim hiç istemediğinden bir şey de anlatmıyor. Çok çok teşekkür ederim canımcanım ankara- samsun arası için teslim saati 24 saattir, yani 6 eylülde ne zaman ayrılırsa onun üzerine 24 saat koy, tabi en geç 7 eylül 17.00 da teslim olması gerekiyor. eğer uçak ayarlayabilirseniz, samsundan 6'sında ankara'ya geçer sen de 6'sı ve 7'si teslim olana kadar görmüş olursun. ama eğer uçakla gidecekse uçak biletini acemi birliğine ibraz etmesi gerekiyor aksi halde askeriyenin imkanlarıyla teslim olmak zorunda yani askeriyeyle teslim olursa zaten görüşemezsiniz canım. inşallah işine yarar bu bilgiler allah kavuştursun.
merhaba 14 ağustos ta gidenlerın yemin töreni 6 eylül mü kesin mi yani ?
Babama söylemedim ben de ama inan o varken bile ayıramadım telefonu yanımdan. O da anlamıştır az buçuk zatenAllah yardım etsin inşallah sana aile bilmeyince çok zor olur.
şuan ünideyim ben 1 sene bitti 3. sınıfta falan söylemeyi düşünüyorum annem sorun değil zaten ama biliyosun babalar öyle düşünmüyo hem paylaşamıyolar kızlarını hem de sevgili olmak onlara hoş gelmiyo işler yoluna girince söylicem ben de :))
Senin için çok erkenmiş daha. Keyfini çıkar boşver babalar bilince mecbur ciddiye biniyor iş. Ben artık evlenme moduna girsem fena olmayacak yaş geldi gibiÖnce askerliği bir bitsin bakalım
kaç yaşındasın canım ben de küçük sayılmam üni geç oldu sadece 22 yaşındayım :=)
25 e geldim artık :)
benim de evlilik 25 26 da ancak işte
Erkek arkadaşımı çok seviyorum evlilik kelimesini de beynime sokan onun sevgisi. Yoksa evlenmeyi hiç düşünmüyordum benHatta askerde imkanı yok seni beklemem ayrılırız diyordum. Erkek arkadaşım da evlilik şimdi erken diyor bekliyorum bakalım bir evlilik teklifi alırsam asker dönüşü ya gözümü karartıp aşık olduğum adamla evleneceğim ya da korkup kaçıp evliliği yine hiç düşünmeyeceğim. Belki de hiç evlenme teklif etmeyecek Zaman inşallah gönlümüzden geçenleri en hayırlısıyla versin bize. Sağ salim dönseler bir...
evlenme konusundaki olumsuz düşüncelerin niye vardı ya da neden evlenmeyi düşünmüyodun daha doğru olur
o çok uzun bir konu olur :) Eskiden beri pek sıcak bakmıyorum ve liseye başladığımdan beri Allahım bana az olsa da devamlı gelecek maaş , çok seveceğim ve beni çok sevecek bir eş nasip eyle çünkü çok sevmezsem evlenemem çok sevmezse katlanamaz diye dua ederdim
nasip işte sonra birisi çıkıyor karşına çok seviyosun dilediğimiz her şey olur inşallah :)
Öyle... Allah sevgimizle, sevdiklerimizle imtihan etmesin bizleri... Askerlerimiz de hemen dönüversin artık :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?