oyle yapmaya calısyorum canım kıyamam yaa bızde burdan bırbırımıze destek olacagız ınsanın yanlız olmadıgını bılmesı bır nebzede olsa rahatlatıyor..
Ucuyor malesefben pijamasini burnuma dayayip uyudum uzun bi süre, sonra artik kokmadigini farkettigimde ne aglamistim
Ilk gece cok zor..
Ilk pazar cok zor..
Ilk market alisverisi cok zor..
Ilk faturaları odeyis cok zor..
Ilk ailesine gidis cok zor..
Ilk ailene gidis cok zor.. yani onsuz ilk defa yaptiginiz her sey cok zor kizlar.. eger imkaniniz varsa mutlaka onu evci iznine cikarinben ilk haziranda cikardim ve o günden beri cok daha iyiyim
Evet ya çok zor herşey boğazında düğümleniyor. bazen sesini duyuncada ağlıyorum tutamıyorum kendimi
oyle yapma canım yaa ne kadar zorda olsa aglamamaya calıs yoksa askerın orda daha cok uzulur sen moral vermeye calıs
zamanla alışcam inşallah canım? en azından tlfnda ağlamıcam.iş yerin yoğun mu ?
aynen oyle canım yok ara ara yogunluk oluyor bugun yogun degıl mesala senın nasıl?
benim çok rahat arkadaş ortamıda güzel günün nasıl geçtğini anlamıyorum ama akşamları zor
ah ahh aksamları zaten hıc vakıt gecmıyor ama bugunlerde bıtecek ıns guzel gunler bızı beklıyor
inşallah şimdiden önümzdeki yaz tatilnn planlarını yapıyorum:) herkes eylülde eşiyle tatile çıkıyor ya
aynen bende oyle tatılı nezaman nerde yapalım dıe dusunuyorumcanım bızde eslerımızın yanına gıderız eylul de
Aynen amasyada güzel biyermiş umarım sizinde güzel biyer çıkarda eylülde gideriz:)
evet bende guzel dıye duymustum ınss sımdıden gıtme planları yapıyorum kurban bayramında da gıtmek ıstıyorum
bende çok istiyorum bayramda gitmeyi ama izinleri olucak mı hiç bilmiyorum
Bayramda evci izni veriyorlar canimben ramazan bayraminda gittim..3 gece otelde kaldik arife gunu saat 5te ciktik, bayramin 3 . günü saat 5te girdi esim
kocısım aradı sesını duymak ıyı gelıyor
Ucuyor malesefben pijamasini burnuma dayayip uyudum uzun bi süre, sonra artik kokmadigini farkettigimde ne aglamistim
Ilk gece cok zor..
Ilk pazar cok zor..
Ilk market alisverisi cok zor..
Ilk faturaları odeyis cok zor..
Ilk ailesine gidis cok zor..
Ilk ailene gidis cok zor.. yani onsuz ilk defa yaptiginiz her sey cok zor kizlar.. eger imkaniniz varsa mutlaka onu evci iznine cikarinben ilk haziranda cikardim ve o günden beri cok daha iyiyim
ayy cok guzel yaa ıns esımde alabılır bayramda ızın..
Kizlar peki bayramda verilen evci izinleri askrlk suresini etkilyomu.yani daha mi gec cikarlar
Kizlar peki bayramda verilen evci izinleri askrlk suresini etkilyomu.yani daha mi gec cikarlar
alır canım insallahkomutani cok önemli bu evci izinlerinde .. normalde 2 günmus ama esim konustu 3 gün oldu, hatta diger komutan engellemeseydi 4 gün olacakti neyse bunada şükür dedik
komutanın onemlı oldugunu duymustum canım ınss ıyı komutanlara denk gelırde yaa hıc ızın vermezlerse:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?