352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

oyle yapmaya calısyorum canım kıyamam yaa bızde burdan bırbırımıze destek olacagız ınsanın yanlız olmadıgını bılmesı bır nebzede olsa rahatlatıyor..

evet canım ya eşimde yalnızım diye üzülüyor tek değilim diyorum bende. Evet canım elimzden geldğnce desteğiz birbirimize

Evet ya çok zor herşey boğazında düğümleniyor. bazen sesini duyuncada ağlıyorum tutamıyorum kendimi

kocısım aradı sesını duymak ıyı gelıyor

Kizlar peki bayramda verilen evci izinleri askrlk suresini etkilyomu.yani daha mi gec cikarlar

Kizlar peki bayramda verilen evci izinleri askrlk suresini etkilyomu.yani daha mi gec cikarlar

Hayir canim hic bi evci izni askerligi uzatmaz.. eger kendi izin alipta memlekete gelecek olursa ozaman uzuyor tabi, bu ikisi farkli evci iznine askerin annesi babasi esi cikartabiliyor o sehirde bir adreste kaliyorsunuz.. cuma 5te cikiyorlar pazar 5 e kadar

alır canım insallah komutani cok önemli bu evci izinlerinde .. normalde 2 günmus ama esim konustu 3 gün oldu, hatta diger komutan engellemeseydi 4 gün olacakti neyse bunada şükür dedik

komutanın onemlı oldugunu duymustum canım ınss ıyı komutanlara denk gelırde yaa hıc ızın vermezlerse:18:

komutanın onemlı oldugunu duymustum canım ınss ıyı komutanlara denk gelırde yaa hıc ızın vermezlerse:18:

bol bol dua et canim, ben hep bana yakin cikar insallah diye dua ediyordum sonra bunun yanlis oldugunu farkedip hayirli insanlarla olsun diye dua ettim esimin rahatlikla odasinda oturup konusabildigi komutanlari var, tabi daha sert duran komutanlarida var ama yine de cok şükür sorunsuz geciyor insallh sizlerinkide guzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…