352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Polatliya 1saat uzakliktayiz cnm cocuk var torene gelicem de supriz yapsam bu siralar gitsem dedim hafta ici gorusme oluyor mu hafta sonu mu Ziyaret sadece
Haftaici de oluyo ayni sekilde.hic sorun olmuyo.bi de orda ziyaretci cok onemli birsey.surekli anons yapiliyomus ziyretcisi gelenler birgun de olsa orda egtimden gunedin altinda beklemektenkurtuluyo.ustelik aksama jadar gotrdgun pasta borek ivir zivir yiyor

ınss hepımızın askerlerı ıyı yerlere duser canım evimde kalıyorum annemlerde cok yakın zaten aramızda 2 sokak var sen nasıl kalıyorsun?

ınss hepımızın askerlerı ıyı yerlere duser canım evimde kalıyorum annemlerde cok yakın zaten aramızda 2 sokak var sen nasıl kalıyorsun?

Şuan yiğenlerim var ama yemin törenine gidicem perşembe günü yiğenlerimde evlerine dönücek. Sora yalnızım canım çalışıyorum, sen çalışıyormusun? annemler arada gelip kalıcak ama sürekli kalıcak biri yok.Sen hangi şehirdesin?

bende calısıyorum canım. yemın torenınız erken sanırım subay olarak yapıyor esınız

yiyecek sokulmuyor sanıyordum öğrendiğim ıyı oldu sağol cnm birde eşim revirde hafta sonu bostA hafta ıcı izin verirler mi?

yiyecek sokulmuyor sanıyordum öğrendiğim ıyı oldu sağol cnm birde eşim revirde hafta sonu bostA hafta ıcı izin verirler mi?

Canim benm esinin bi gorevi yok orda bi kismina gorev vermisler.oyuzden ziyrtci konusunda rahat.mesela giriste gorevli askerler var onlar nasi ziyartci kabul etcek.dun tesadufen gordum ziyrtcsi geldi birinin, yerine baska bi asker bakti.

evet canım 23 Ağustos yemin töreni. sen gidecek misin yemin töreni? Jandarma canım kısa dönem çok şükür.

hımm demek jandarmaların farklı bizim yemin töreni 6 eylulde gıdecegım canım ınss bı aksılık olmassa bı an once gelsın yemın torenı yaa ama bızım daha 3 hafta var nerdeyse

bende oyle sımdıden cok ozledım esımın gıtmeden gıydıgı pıjamalarını bıle yıkamadım kokusu uzerınde duruyo

bi süre sonra ucuyor kokusu ne yastiginda kaliyor, ne pijamasinda ben hala kapimizin önündeki son giydigi ayakkabisini kaldiramadim, tozlaniyor, siliyorum yine ayni yerine koyuyorum kiyafetleri de ayni düzende bekliyor gelisini

bende oyle sımdıden cok ozledım esımın gıtmeden gıydıgı pıjamalarını bıle yıkamadım kokusu uzerınde duruyo

Kıyamam ya aynıyızbende ağlaya ağlaya zorla attım makinaya ama pijamaları duruyor yıkayamadım çok zor oluyor ya... kızında soruyor mu babasını

bi süre sonra ucuyor kokusu ne yastiginda kaliyor, ne pijamasinda ben hala kapimizin önündeki son giydigi ayakkabisini kaldiramadim, tozlaniyor, siliyorum yine ayni yerine koyuyorum kiyafetleri de ayni düzende bekliyor gelisini
bır an once gecse barı su gunler dun ondan ayrı ılk hafta sonumu yasadım cok kotuydu siz baya azalttınız darısı bızlere olsun ıns

Son düzenleme:

uçmasın ya ben bazen kaldrsam mı diyorum kıyafetlerni ama hangisini diş fırçasını görünce bile gözlerim doluyor sizin az kalmış darısı bizim başımıza...

Son düzenleme:
Kıyamam ya aynıyızbende ağlaya ağlaya zorla attım makinaya ama pijamaları duruyor yıkayamadım çok zor oluyor ya... kızında soruyor mu babasını

zor tatlım yaa sormazmı baba nerde dıo baybaya gıttı dıorum gelcek dıyorum ağlaya ağlaya cocugada bellı etmek ıstemıyorum ama o gozyaslarına da hakım olamıyorum

zor tatlım yaa sormazmı baba nerde dıo baybaya gıttı dıorum gelcek dıyorum ağlaya ağlaya cocugada bellı etmek ıstemıyorum ama o gozyaslarına da hakım olamıyorum

Çocuğunla bol bol vakit geçir canım düşünmeye zamannz kalmasın sana destek yine de. benim göz yaşlarımı saklıyacağım biride yok sus diyende yok

bır an once gecse barı su gunler dun ondan ayrı ılk hafta sonumu yasadım cok kotuydu

uçmasın ya ben bazen kaldrsam mı diyorum kıyafetlerni ama hangisini diş fırçasını görünce bile gözlerim doluyor sizin az kalmış darısı bizim başımıza...

Ucuyor malesef ben pijamasini burnuma dayayip uyudum uzun bi süre, sonra artik kokmadigini farkettigimde ne aglamistim

Ilk gece cok zor..
Ilk pazar cok zor..
Ilk market alisverisi cok zor..
Ilk faturaları odeyis cok zor..
Ilk ailesine gidis cok zor..
Ilk ailene gidis cok zor.. yani onsuz ilk defa yaptiginiz her sey cok zor kizlar.. eger imkaniniz varsa mutlaka onu evci iznine cikarin ben ilk haziranda cikardim ve o günden beri cok daha iyiyim

Çocuğunla bol bol vakit geçir canım düşünmeye zamannz kalmasın sana destek yine de. benim göz yaşlarımı saklıyacağım biride yok sus diyende yok

oyle yapmaya calısyorum canım kıyamam yaa bızde burdan bırbırımıze destek olacagız ınsanın yanlız olmadıgını bılmesı bır nebzede olsa rahatlatıyor..

ıns usta bırlıgıne gecsın evcı cıkarma sansımız olursa ıkımızde moral olucak sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…