canım henüz haber alamadımama alır almaz soluğu burada alacağım..inşallah inşallah çok güzel haberler alırızzz benim nişanlımın doğum günüde 23 ocak
off gene sıkılıyorum ben yaa
canım henüz haber alamadımama alır almaz soluğu burada alacağım..inşallah inşallah çok güzel haberler alırızzz benim nişanlımın doğum günüde 23 ocak
off gene sıkılıyorum ben yaa
Ins CNm aksam ancak gorusebilirsiniz :) bizim dogum gunlerimiz esimle arka arkaya nisanda ama bizde 17ocaki dogum Günü ilan edebiliriz
Ocakta bol bol kutlama yapicaz ozaman canimm:)))
Hayirdir cnmm Slkma bak hepimiz ayni duygularda ayni ozlemlerdeyiz bu gece oglum yedigini cikardi esim cocukta cok destekti ;( ama iyi olacak hersey az kaldi diye motive etmeye calisiyorum
beklıyoruz canım desene geldıklerınde dogum gunu kutlamaları var
canim ne diyorduk moral bozmak sikilmak yoookk:))) iyi seyler dusun safagimiz atiyor,bayramda askerini goruceksin, bugun guzel haberler alacagiz insallahh daha sayayim miii:)))
ay canım benım sagol yaa evet bayramda bıraz mola verecegız hasret gıderecegız ıns
ay evet siz bayramda görüşecektiniz ...neden canını sıkıyorsun canım baksana senin şafak zaten kurban bayramı
ılahı canım guldurdun benısafaklarda bu aralar agır gıdıyor sankı
benim doğum günüm 7Ocak ta hertütlü ayrı geçircez ama olsun benimkinide 17sinde kutlarız artık :)
Hayirdir cnmm Slkma bak hepimiz ayni duygularda ayni ozlemlerdeyiz bu gece oglum yedigini cikardi esim cocukta cok destekti ;( ama iyi olacak hersey az kaldi diye motive etmeye calisiyorum
bende :) tam 11 gün yanımda olamıcak yolda var ama yinede çok şükür.inşallah herkes görüşebilir bayramda:)
benımkının de dogum gunu 6 Ocak
desenize bu 352. dönem askerlerinin %90 ı ocakta doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?