352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canim 17 ocak erkek arkadasim dogum gunu:)) canimm yaa hic umudum yoktu ama insallah dedigin gibi oluurr;))

neredeyse her telefon konuşmamızda nişanlıma sızlanıyordum neden 12 gün ekliyorlar bu haksızlık falan diyordum acaba beni duymuş olabilirler mi :1: inşallah doğrudur yaa o dedikoduyu duyduğumdan beri içimde bir heyecan var ..

inşallah canım inşallah.. artık kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırdım.. kitap oku, tv izle, forumda takıl, altın günlerine katıl :9:hiç bir şey oyalamıyor valla..

Biz zaten uzakta yaşıyorduk canım birbirimize :-( ama bu askerlik çok başka yani. Ve evet dediğin gibi zaman geçmiyor kitap oku ders çalış tv izle falan davam ama olmuyor yine de

Canım benim de biraz kilo vermem lazım :-) sen nasıl bir sey uyguluyorsun :-)

internette var ordan acıyorum 3 mil olanı 45 dk lık birsey canım eğlenceli geliyor bana sanki işede yarayacak gibi:)bu günden itibaren hemen arkasından ip atlayacagım. yaa inşaallah verebilirim verebiliriz:)askerlerimiz geldiklerinde şaşırsın birz:1:

Biz zaten uzakta yaşıyorduk canım birbirimize :-( ama bu askerlik çok başka yani. Ve evet dediğin gibi zaman geçmiyor kitap oku ders çalış tv izle falan davam ama olmuyor yine de

evet canım askerlik bambaşka bir şey..tel.de konuşuyoruz aradan 15 dk geçmeden tekrar merak etmeye başlıyorum..aklıma binbir türlü şeyler geliyor :50:

internette var ordan acıyorum 3 mil olanı 45 dk lık birsey canım eğlenceli geliyor bana sanki işede yarayacak gibi:)bu günden itibaren hemen arkasından ip atlayacagım. yaa inşaallah verebilirim verebiliriz:)askerlerimiz geldiklerinde şaşırsın birz:1:

Teşekkür ederim canım biraz araştırayim o zaman :-D biraz kilo versem kötü olmaz hani.. ben sıkıntıdan bol bol yiyorm malesef :-(

evet canım askerlik bambaşka bir şey..tel.de konuşuyoruz aradan 15 dk geçmeden tekrar merak etmeye başlıyorum..aklıma binbir türlü şeyler geliyor :50:

Aynen canım öyle askerlik çok başkaymış... Ben başkalarından dinleyince abartı gelirdi ama yaşayınca gerçekten zormuş :-( dediğin gibi telefon ile konuşuyoruz çok şükür ama kapatınca yine merak oluyor.. Hep aklım onda başka şeye konsantre olamıyorum ben

Aynen canım öyle askerlik çok başkaymış... Ben başkalarından dinleyince abartı gelirdi ama yaşayınca gerçekten zormuş :-( dediğin gibi telefon ile konuşuyoruz çok şükür ama kapatınca yine merak oluyor.. Hep aklım onda başka şeye konsantre olamıyorum ben

Allah tüm askerleri korusun hepsini sağ salim sevenlerine kavuştursun inşallah :72:

hoş geldin canım... bende az yeni nişanlımdan bir duyum aldım..manisaya kısa dönem askerlerin şafaklarına 12 gün eklenmeyeceğine dair bir belge gitmiş.. nişanlım komutana sormuş, komutanda bunu ben bilemem bu tarz belgeler baş çavuşa gidiyor demiş nişanlımda yarın baş çavuşa soracakmış dua edelimde gerçek olsunnn:16:

Ins dogrudur ya herseferinde soruyorum esimde bir gelisme yok diyordu resmi haberi Senden duyariz 17 ocak kulaga cok hos geliyor

gunaydın hanımlar :31: dılekk guzel haberlerını beklıyoruz..ben ınanıyorum 17 ocakta cıkacaklar ıns kocamında dogum gunu ayrıca ve ona cok guzel bır surprız hazırlayacagım :16::16::16:

günaydın kızlar çok güzel bi haber gördüm bugün sayfamızda umarım gerçek olur:)
bende bu konuyu bimere yazmıştım onlar asker alma daire başkanlığına onlarda milli savunma bakanlığına göndermiş ordanda cevp bimere yollanmış ama bana daha gelmedi.bide ben bimere bu konuda çok şikayet gitmiş diye duydum belkide sesimizi duydular...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar umarim bugun sayfamiz guzel haberlerle senlenir Erik morfistan gozum kulagim yazdiklarinizda

gunaydın hanımlar :31: dılekk guzel haberlerını beklıyoruz..ben ınanıyorum 17 ocakta cıkacaklar ıns kocamında dogum gunu ayrıca ve ona cok guzel bır surprız hazırlayacagım :16::16::16:

canım henüz haber alamadım :50: ama alır almaz soluğu burada alacağım..inşallah inşallah çok güzel haberler alırızzz benim nişanlımın doğum günüde 23 ocak :34:

Back
X