352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Amin inşallah. Dün eşimle konuştum bayram için plan yap ama yine de çok heveslenme dedi. Belki izin vermeyebilirler dedi. Henüz komutanlarla görüşememişler bu konuyu. Ben uçak bileti aldım, yer ayırttım. Umarım izin vermeme gibi bir durum olmaz :(

Eşimede ilk kısa döneme izin verilmiyor demişti komutanı canım ama evli olduğu için verdiler senin eşinede verirler sıkma canını ...

Amin inşallah. Dün eşimle konuştum bayram için plan yap ama yine de çok heveslenme dedi. Belki izin vermeyebilirler dedi. Henüz komutanlarla görüşememişler bu konuyu. Ben uçak bileti aldım, yer ayırttım. Umarım izin vermeme gibi bir durum olmaz :(

canım sız evlı oldugunuz ıcın bence ızın verılır kı sen evcı ıznı cıkartacaksın bı sorun olmaz bence gıderken evlılık cuzdanını falan goturmek gerekıyormus aklında olsun :31:

CNm gidecegin ilde yerde bak istersen muhakkak izin verilir bayramda

bu arada kızlar eşlernze nisanlilrnza yada erkek arkadslrnza ne alıyorsunuz dgm günnde ya bir bayana hediye almak kolay da bir erkek için düşünmek lazım bir de kıyafet olmaz hrlde smdi orada zayflrsa bedenini tam tutttamam diye düşünüyorum sizin fikirleriniz neler

bu arada kızlar eşlernze nisanlilrnza yada erkek arkadslrnza ne alıyorsunuz dgm günnde ya bir bayana hediye almak kolay da bir erkek için düşünmek lazım bir de kıyafet olmaz hrlde smdi orada zayflrsa bedenini tam tutttamam diye düşünüyorum sizin fikirleriniz neler

benımkı tam bır Gs tutkunu o yuzden gecen forma almıstım sımdı de Gs Store'dan bır seyler almayı dusunuyorum canım :1: :1:

benim nişanlımda tam bir saat düşkünü..şu an için aklımda saat almak var :34:

Kızlar eğer sevgilileriniz eşleriniz :) masa bası çalışıyorsa masa seti ve masasının üzerine mutluluk resminizi çerçeveleyebilirsiniz oğlusumla biz ilk babalar gununde ikisinin resmini plaket yapmıstım birde içimizden gelenleri yazdırmıstık o hep çalışma masasında durdu hep söyler şimdiye kadar ki en anlamlı hediyeydi diye :31:

Back
X