Amin inşallah. Dün eşimle konuştum bayram için plan yap ama yine de çok heveslenme dedi. Belki izin vermeyebilirler dedi. Henüz komutanlarla görüşememişler bu konuyu. Ben uçak bileti aldım, yer ayırttım. Umarım izin vermeme gibi bir durum olmaz
benimkinin de ocak.. çok güldüm ya tesadüfe bak
benimkinin de ocak.. çok güldüm ya tesadüfe bak
Amin inşallah. Dün eşimle konuştum bayram için plan yap ama yine de çok heveslenme dedi. Belki izin vermeyebilirler dedi. Henüz komutanlarla görüşememişler bu konuyu. Ben uçak bileti aldım, yer ayırttım. Umarım izin vermeme gibi bir durum olmaz
geçmiş olsun canım iyi mi şimdi yavrun?
benim doğum günüm 7Ocak ta hertütlü ayrı geçircez ama olsun benimkinide 17sinde kutlarız artık :)
bu arada kızlar eşlernze nisanlilrnza yada erkek arkadslrnza ne alıyorsunuz dgm günnde ya bir bayana hediye almak kolay da bir erkek için düşünmek lazım bir de kıyafet olmaz hrlde smdi orada zayflrsa bedenini tam tutttamam diye düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
benim erkek arkadaşımın da doğum günü 27 si ocağın 31ocakta herhalde çıkıyorlar dimi
napıyosunuz kızlarbugunde bıtmek uzere
Evet canım valla ben sabırsızlıkla morfistandan haber bekliyorum
bu arada kızlar eşlernze nisanlilrnza yada erkek arkadslrnza ne alıyorsunuz dgm günnde ya bir bayana hediye almak kolay da bir erkek için düşünmek lazım bir de kıyafet olmaz hrlde smdi orada zayflrsa bedenini tam tutttamam diye düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
benim nişanlımda tam bir saat düşkünü..şu an için aklımda saat almak var
bızım evlılık yıldonumuz ekımde ayrıyı gecırecegız
bende büyük sabırsızlıkla nişanlımdan haber bekliyorum...inşallah güzel haberler alırımda sizleri de boş yere ümitlendirmiş olmam :18:
İyi akşamlar kızlar... Nasılsınız? Çok şükür bugün de bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?