352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kizlaaarrr ben geldimm:)) nasilsiniz?? safagimiz 1 gun daha attiiiii

hoş geldin canım... bende az yeni nişanlımdan bir duyum aldım..manisaya kısa dönem askerlerin şafaklarına 12 gün eklenmeyeceğine dair bir belge gitmiş.. nişanlım komutana sormuş, komutanda bunu ben bilemem bu tarz belgeler baş çavuşa gidiyor demiş nişanlımda yarın baş çavuşa soracakmış dua edelimde gerçek olsunnn

Kızlar iyi geceler nasılsınız bakalım,? Şafak her geçen gün azalıyor ve ben sevgilimi çok çok özledimmm

bundan daha guzel bir haber olamazdi canim suan:))) Insallahh dogrudur yaa heyecanlandim simdi:)) Yarin senden guzel haberi bekliyorum ozaman)

kızlarrrrr benimde kilo vermem lazım çok değil 5 kilo versem yetecek ama ben de sizin gşbş sıkıntıdan yemeye başladım.iki gündür su leslie varya ona basladım geceleri 3 mil yapıp yatıyorum bakalım inş.faydası olacak:))yaa bayrama kadar 2 3 kilo gitse diyorum ama nerdeeeee.:26:

iyi geceler canim yoksun hic gelmiyorsun ya da ben gormedim.. evet safagimiz azaliyor :)) askerim iyi canim sorun yok cok sukur.. sen nasilsin canim?

Evet canım uzun zamandır gelemiyordtm. Allah iyilikler versin canım sizlere askerlerimize ( onlar bizim her şeyimiz çünkü ) ben de askerim de iyi çok şükür.

Canım benim de biraz kilo vermem lazım sen nasıl bir sey uyguluyorsun

Yaaa nolur dogru olsunnn o kadar heycanlandım kı yazını okuyunca bıze hmn yaz canım olur mu ?

bundan daha guzel bir haber olamazdi canim suan:))) Insallahh dogrudur yaa heyecanlandim simdi:)) Yarin senden guzel haberi bekliyorum ozaman)

duyunca bende çok heyecanlandımmm ...eğer öyle olursa ocağın 17 sinde teskere alabilecekler...Allahım ihtimali bile çoooook güzellinşallah güzel haberler veririm sizlere..

duyunca bende çok heyecanlandımmm ...eğer öyle olursa ocağın 17 sinde teskere alabilecekler...Allahım ihtimali bile çoooook güzellinşallah güzel haberler veririm sizlere..

canım allah'in izniyle benim sevgilim bir ağustosta bitirecek askerliği.... Geçecek inşallah günler saatler..

canım allah'in izniyle benim sevgilim bir ağustosta bitirecek askerliği.... Geçecek inşallah günler saatler..

inşallah canım inşallah.. artık kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırdım.. kitap oku, tv izle, forumda takıl, altın günlerine katıl hiç bir şey oyalamıyor valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…