canim 17 ocak erkek arkadasim dogum gunu:)) canimm yaa hic umudum yoktu ama insallah dedigin gibi oluurr)
inşallah canım inşallah.. artık kendimi nasıl oyalayacağımı şaşırdım.. kitap oku, tv izle, forumda takıl, altın günlerine katılhiç bir şey oyalamıyor valla..
Canım benim de biraz kilo vermem lazımsen nasıl bir sey uyguluyorsun
Biz zaten uzakta yaşıyorduk canım birbirimize :-( ama bu askerlik çok başka yani. Ve evet dediğin gibi zaman geçmiyor kitap oku ders çalış tv izle falan davam ama olmuyor yine de
internette var ordan acıyorum 3 mil olanı 45 dk lık birsey canım eğlenceli geliyor bana sanki işede yarayacak gibi:)bu günden itibaren hemen arkasından ip atlayacagım. yaa inşaallah verebilirim verebiliriz:)askerlerimiz geldiklerinde şaşırsın birz
evet canım askerlik bambaşka bir şey..tel.de konuşuyoruz aradan 15 dk geçmeden tekrar merak etmeye başlıyorum..aklıma binbir türlü şeyler geliyor
Aynen canım öyle askerlik çok başkaymış... Ben başkalarından dinleyince abartı gelirdi ama yaşayınca gerçekten zormuş :-( dediğin gibi telefon ile konuşuyoruz çok şükür ama kapatınca yine merak oluyor.. Hep aklım onda başka şeye konsantre olamıyorum ben
Allah tüm askerleri korusun hepsini sağ salim sevenlerine kavuştursun inşallah
önemli deil canım birlikte safağı da kiloları da azaltırız inşaallah
hoş geldin canım... bende az yeni nişanlımdan bir duyum aldım..manisaya kısa dönem askerlerin şafaklarına 12 gün eklenmeyeceğine dair bir belge gitmiş.. nişanlım komutana sormuş, komutanda bunu ben bilemem bu tarz belgeler baş çavuşa gidiyor demiş nişanlımda yarın baş çavuşa soracakmış dua edelimde gerçek olsunnn
Ins dogrudur ya herseferinde soruyorum esimde bir gelisme yok diyordu resmi haberi Senden duyariz 17 ocak kulaga cok hos geliyor
gunaydın hanımlardılekk guzel haberlerını beklıyoruz..ben ınanıyorum 17 ocakta cıkacaklar ıns kocamında dogum gunu ayrıca ve ona cok guzel bır surprız hazırlayacagım
canim ozaman surprizleri beraber hazirlayalim :))) erkek arkadasimin da dogum gunu 17 Ocak
gunaydın hanımlardılekk guzel haberlerını beklıyoruz..ben ınanıyorum 17 ocakta cıkacaklar ıns kocamında dogum gunu ayrıca ve ona cok guzel bır surprız hazırlayacagım
canım henüz haber alamadımama alır almaz soluğu burada alacağım..inşallah inşallah çok güzel haberler alırızzz benim nişanlımın doğum günüde 23 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?