352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım henüz haber alamadım :50: ama alır almaz soluğu burada alacağım..inşallah inşallah çok güzel haberler alırızzz benim nişanlımın doğum günüde 23 ocak :34:

Ins CNm aksam ancak gorusebilirsiniz :) bizim dogum gunlerimiz esimle arka arkaya nisanda ama bizde 17ocaki dogum Günü ilan edebiliriz

Hayirdir cnmm Slkma bak hepimiz ayni duygularda ayni ozlemlerdeyiz bu gece oglum yedigini cikardi esim cocukta cok destekti ;( ama iyi olacak hersey az kaldi diye motive etmeye calisiyorum

zaten ozlemım ayrı bıde ustune ıs stresı gelıyor bunalıyorum kocam olsa hıc umurumda olmaz ona anlatırım rahatlarım ama boyle kımseye de anlatamıyorum kocama anlatıp canını da sıkmak ıstemıyorum :19: ayy gecmıs olsun canım ya ıyı mı sımdı yavrun havalarda hastanmaya cok musaıt :26:

Son düzenleme:
benim doğum günüm 7Ocak ta hertütlü ayrı geçircez ama olsun benimkinide 17sinde kutlarız artık :)

bende :) tam 11 gün yanımda olamıcak yolda var ama yinede çok şükür.inşallah herkes görüşebilir bayramda:)

Amin inşallah. Dün eşimle konuştum bayram için plan yap ama yine de çok heveslenme dedi. Belki izin vermeyebilirler dedi. Henüz komutanlarla görüşememişler bu konuyu. Ben uçak bileti aldım, yer ayırttım. Umarım izin vermeme gibi bir durum olmaz :(

Back
X