Eylül de gittiSiz biraz azaltmışsınız günleri bizim 17.nci günümüz bitti daha çook var
Allah kavuştursun sizleride.. sizin askeriniz nerede?
Bende 17 günde zayıfladım
merhaba kızlar ben de geldim.. bugün çok mutluyum çünkü hafta sonu askerimi görebilcem :) biletimi almaya koşarak gittim bugün :) bu arada kilo alanlar grubuna beni de alın
sevindim canım sen evlimiydin hatırlayamadım
supersın canım .. naptın da zayıfladın ya .. Ben uff daha cok var dedıkce kendımı pudıng yemege verıyorummm
yok henüz erkek arkadaşım :)
merhaba kızlar ben de geldim.. bugün çok mutluyum çünkü hafta sonu askerimi görebilcem :) biletimi almaya koşarak gittim bugün :) bu arada kilo alanlar grubuna beni de alın
Fazlalığımda yoktu kiiştahım kesildi birşey yemek gelmiyor içimden eşim varken ağzım boş kalmıyordu
Kızlar şu şafak panosundan bende yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
yardımcı olacak kimse yok mu
yardımcı olacak kimse yok mu
yok çarşı izni değil işiyle ilgili bişey için izin alıp İstanbul'a gitmesi gerekiyordu ondan izin aldı ben de fırsat bu fırsat dedim bi de orada ortak arkadaşlarımızın evi var bir gece de kalabilcez.. teşekkür ederim çok uzun zaman değil ama tadını çıkaracağım :)
benim de aksine iştahım açıldııı
sağ üstteki "profilim" kısmından yapmıştım galiba.. orayı bir karıştır istersen :)
canım kendi profiline gir orda hakkımda olan kısma gir sayfanın altına doğru in orada göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?