352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

aynen kızlar erkek arkadasım o kdr zayıflamıs kı carsıya cıktıgında sıvıl kıyafetlerı olmamıs BIde benı gorun hareketsızlıkten ve tatlı yemekten 44 gunde 5 kılo aldımmm cok acıl zayıflamam lazımm

merhaba kızlar ben de geldim.. bugün çok mutluyum çünkü hafta sonu askerimi görebilcem :) biletimi almaya koşarak gittim bugün :) bu arada kilo alanlar grubuna beni de alın

merhaba kızlar ben de geldim.. bugün çok mutluyum çünkü hafta sonu askerimi görebilcem :) biletimi almaya koşarak gittim bugün :) bu arada kilo alanlar grubuna beni de alın

hafta sonuna surda ne kaldı cok sevındımm canımmm .. tadını çıkar ..

yok çarşı izni değil işiyle ilgili bişey için izin alıp İstanbul'a gitmesi gerekiyordu ondan izin aldı ben de fırsat bu fırsat dedim bi de orada ortak arkadaşlarımızın evi var bir gece de kalabilcez.. teşekkür ederim çok uzun zaman değil ama tadını çıkaracağım :)

uzun bir zaman değil olur mu keşkeee bizimde 1 saat de olsa canlı görme imkanımız olsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…