- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Kıyamamm canım benim Allah yardımcın olsun... Seni dinledikçe bende ağlıyorum; sanki kendi yaşadıklarımı dile getiriyorsun. İnşallah sana yakın bir yere düşer sık sık gidersin yanına dualarım sizlerle
Dün dayanamadım üzüldüm ağladım.o beni teselli etti. Pişman oldum keşke kendimi tutabilseydim dedim, o yüzden bugün rol yapmaya çalıştım üzülmemişim normal bî olaymış gibi, bu kez de o " dün seni öyle görünce ben üzülmüyor muyum sanıyorsun , askere gitmek değil senden ayrılmak üzüyo beni" dedi. Kızlar ne yapın edin mutlu uğurlayın onları.. Benim yaptığımı yapmayın üzülmesinler
sabah 6 da evden uğurladım eşimi. arkadaşı otogara bıraktı ben gitmedim. ağlamamak için sarılamadım bile doğru düzgün. çıktı, kapıyı kapattım. o an ağlamaya başladım. saatlerce ağladım. sonra yorgunluktan uyuya kalmıştım. ne aralık ayını ne de ocak ayını hatırlamak istemiyorum. evim, yuvam buz kesti resmen... geceleri yalnız uyumak öyle acı verdi ki... ama geçiyor kızlar... allahın izniyle bitecek...
Sınavlar bitti hepinize hayırlı olsun... Ben bu sınavla sonuçların açıklanacağı tarih arasını inanılmaz gergin ve üzgün geçirmiştim gecem gündüzüme karışmıştı bisürü felaket senaryosu yazmıştım kafamda... En kötüsüde sonuçların açıklandığı gece çünkü o gece o lanet site çöküyor binlerce deneme yapıyorsun sabaha kadar ama bir türlü açılmıyor. Bu arada sonuçlarına şans eseri bakabilenler oluyor düştükleri yerleri söyledikçe içinden bişeyler kopup kopup gidiyor sakinliğini sabrını koruyamıyorsun( Kızlarr her ne olursa olsun askerinize gerginliğinizi belli etmemeye çalışın onlara yanınızdaki son günlerinde güçlü olacağınızı hissettirin... Allah askerimize zeval vermesin; asker yarenlerimize de sabır versin.
sabah 6 da evden uğurladım eşimi. arkadaşı otogara bıraktı ben gitmedim. ağlamamak için sarılamadım bile doğru düzgün. çıktı, kapıyı kapattım. o an ağlamaya başladım. saatlerce ağladım. sonra yorgunluktan uyuya kalmıştım. ne aralık ayını ne de ocak ayını hatırlamak istemiyorum. evim, yuvam buz kesti resmen... geceleri yalnız uyumak öyle acı verdi ki... ama geçiyor kızlar... allahın izniyle bitecek...
Son zamanlarda sabahlari telefonumun alarmini herzamankinden 10 dakika oncesine kuruyorum. Uyaniyorum ve 10 dakika sadece esime sariliyorum o ani yasamaya calisiyorum.. artik iyice zorlanmaya basladim yani sinavdan beri..
Gun icinde gozlerim doluyo is yerinde. Toparliyorum ama ansizin tekrarliyor yine.
Esime hep 'sen yokken ben basimin caresine bakarim' mesaji veriyorum..araba kullanmasini ogreniyorum buyuk bi cabayla. O gittiginde en azindan benim hayatimin devamiyla ilgili bi sikintisi olmasin icinde
kendini çok üzüyorsun ilkay. sadece askere gidiyor. 5 ay... çok şükür ki özlüyoruz çünkü seviyoruz. gitsin de bi kurtulayım demiyoruz en azından. gidene kadar da sarılsan bir saniye ayrılmasan da bu gittiği an hissedeceğin hiçbir şeyi değiştirmez. gitmeyecekmiş gibi davran. o gün gelene kadar çok normalmiş gibi davran. şimdiden bu kadar yıpratma kendini. birlikte gezin tozun, ayrılacağınızı düşünmeden yapın ama bunları. biz sinema, tiyatro konser derken zaman nasıl geçti anlamadık. bir gün geldi ve gitti. şimdi ise 40 günümüz kaldı. sadece gidecek ve gelecek diye düşünün. 15 ay gitselerdi ne yapardık. :26:
mutlaka araba kullanmayı öğren. benim çok işime yaradı kimseye muhtaç olmadım. her istediğim yere gittim. kafam bozulsa gezdim geldim. alışveriş yaptım, taşıyamayacağım şeyler için çok iyi oldu araba. kimseden beni bir yere bırakmasını istemedim. biz geçtiğimiz yaz tamamen bunun için çalıştık. çok şükür iyi de öğrendim. birçok erkek şoförden daha iyi sürüyorum. kesinlikle en büyük rahatlık...
Her anımi depresif gecirmiyorum ben. Esimle de bu konuyu konusmuyoruz.. ben ozellikle bu hafta (günü yaklaştığı icin) Üzgünüm. . Geziyoruz, sinemaya yemege gidiyoruz, arkadaslarimizla piknige gidiyoruz, onlar icin supriz dogum gunu planliyoruz, kucuk haftasonu tatilleri yapiyoruz.. yani hayat fiilen her zaman yaptigimiz gibi devam ediyor..
Son gunlerde duygu durumum bu4ada yazdigim sekilde.. bunu da sadece burada yazıyorum. . Günlük tutuyormus gibi yaziyorum aslinda..
Neyse belkide duygularimi burada yazmamaliiyim.. negatifi yuklemeyi sevmem insanlara ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?