- Konu Sahibi esraylmz03
-
malesef uzun dönem ihtimali artıyor :26:
malesef uzun dönem ihtimali artıyor :26:
canım bölümüne de bağlı biraz.senin eşinin bölümü ne?
genelde sağlık bölümündekiler ve mühendislere uzun çıkıyo.
nişanlım ağustos döneminde gitti ve o dönem kendi bölümlerinden ilk defa o kadar kalabalık başvuru olmuş kısa isteyen arkadaşlara bile uzun çıkmış
Benim esim isletme mezunu tatlim.. biliyorum bolume gore degisiyor ama askeriyedeki gorevli esime demiski siz kisa donem istiyorsunuz ama uzun donem basvuran cok az oluyor bu dönemde size çıkabilir uzun dönem demis.. bilemiyorum belkide o kisinin yorumudur..
Esimin morali cok bozuk bugün. . Isten geldiğimizden beri agzini bıçak açmıyor:26: üstünü degistirmeden öylece yatıyor suan.. başım agriyor dedi sadece.. bende sessizce yatıyorum yanında:44::26:
Benim nişanlım avukat ya ay hayırlısı önce tabi ki ama of uzun olabilir benim ki allahım korusun
Yok CNm daha gitmediler 12 şinde kısmetse önce tabi ki rahat etsin önemli olan bu ama sonra kısa dönem gitse çok ii olur
canlarım yaa ınşallah iyi yerlere duşerler..hakkınızda hayırlısı üzülmeyın elınde sonunda yapılacak askerlık ayak bagı gıbı bundan kurtulmaları lazım.
ben 15 ay bekledım 456 gun ..evt zor sızlerın yaşadıklarını yasadım he kımı bunu zor atlatır kımı daha kolay.bunye meselesı.
ilk 30 gun zor olur dagıtıma gelıcekler sonra tkrar gondermek zor olucak.ama bunye alısıcak sonra elınızdn telefonlar dusmucek ama bunlarda gecmıstı hatırlanacak anı olarakhayatlarınızda kalıcak.
evli olanlar ıcın daha zor.Allah onlara sabır versın.hadı sımdı dua edelımm ıyı bır yer olsun rahat edebılecegı yerler olsun..buda onemlı cunku benımkı ankara çankayada tören taburunda yaptı evt terör bolgesı degıl ama egıtım cok rutbelı cok dısıplın ayrı zatn.
telefon kullanmadık ama cogu asker genelde kullanıyor kı bu buyuk bır rahatlık.kii benımkı gelelı 11 gun olmus mayıs sonu gıbı tekrar gıdecek uzman cavus luk ıcın askerde kalıyor anlıcagınız..egıtıme gıdıyor
Ben sizin olayı buraga anlatdım gecen konuşurken uzmanlığa gidiyor dedim arkadaşın sevgilisi daha yeni geldidedim, valla sen göndersen de gitmem gözde bana yetdi 5 ay dedi , babam da 25 sene astsubay dı, askerlik herkese göre değilcanlarım yaa ınşallah iyi yerlere duşerler..hakkınızda hayırlısı üzülmeyın elınde sonunda yapılacak askerlık ayak bagı gıbı bundan kurtulmaları lazım.
ben 15 ay bekledım 456 gun ..evt zor sızlerın yaşadıklarını yasadım he kımı bunu zor atlatır kımı daha kolay.bunye meselesı.
ilk 30 gun zor olur dagıtıma gelıcekler sonra tkrar gondermek zor olucak.ama bunye alısıcak sonra elınızdn telefonlar dusmucek ama bunlarda gecmıstı hatırlanacak anı olarakhayatlarınızda kalıcak.
evli olanlar ıcın daha zor.Allah onlara sabır versın.hadı sımdı dua edelımm ıyı bır yer olsun rahat edebılecegı yerler olsun..buda onemlı cunku benımkı ankara çankayada tören taburunda yaptı evt terör bolgesı degıl ama egıtım cok rutbelı cok dısıplın ayrı zatn.
telefon kullanmadık ama cogu asker genelde kullanıyor kı bu buyuk bır rahatlık.kii benımkı gelelı 11 gun olmus mayıs sonu gıbı tekrar gıdecek uzman cavus luk ıcın askerde kalıyor anlıcagınız..egıtıme gıdıyor
Tatlım bu gece 12 den sonra belli olacak ay çok heyecanlıyım-:)
gözünaydın canım atlatmışsınız ne güzel darısı başımıza..
benimkide uzun dönem inşallah çabucak geçer bugünler.. tuncelide yapıyor askerim ve telefon hiç kullanamıyoruz 4ay bitti 5.aya girdik canım. seninki askerliğe doymadı galiba
Ben sizin olayı buraga anlatdım gecen konuşurken uzmanlığa gidiyor dedim arkadaşın sevgilisi daha yeni geldidedim, valla sen göndersen de gitmem gözde bana yetdi 5 ay dedi , babam da 25 sene astsubay dı, askerlik herkese göre değil
ahh ahh benı herkes tanımısssevet o askerı bekleyen sonradan tekrar gonderen nadır ınsanlardanım hrhall.ben bakalım bu telaşları tekrar cekerken nasıl olurum Allah bılır..
İyi olucaksın canım normal meslegi olucak artık böyle zorluklar çekiceginizi sanmıyorum kuzum içini ferah tut bakıyımbu arada sen niye topikcigimizde yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?