351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

malesef uzun dönem ihtimali artıyor :26:

canım bölümüne de bağlı biraz.senin eşinin bölümü ne?
genelde sağlık bölümündekiler ve mühendislere uzun çıkıyo.
nişanlım ağustos döneminde gitti ve o dönem kendi bölümlerinden ilk defa o kadar kalabalık başvuru olmuş kısa isteyen arkadaşlara bile uzun çıkmış

Benim esim isletme mezunu tatlim.. biliyorum bolume gore degisiyor ama askeriyedeki gorevli esime demiski siz kisa donem istiyorsunuz ama uzun donem basvuran cok az oluyor bu dönemde size çıkabilir uzun dönem demis.. bilemiyorum belkide o kisinin yorumudur..

Esimin morali cok bozuk bugün. . Isten geldiğimizden beri agzini bıçak açmıyor:26: üstünü degistirmeden öylece yatıyor suan.. başım agriyor dedi sadece.. bende sessizce yatıyorum yanında:44::26:

Son düzenleyen: Moderatör:

anladım canım. şuan belirsizlik var o yüzden öyle sessizleşmiş olabilir
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. uzunuda kısasıda bekleyenede gidene de çok zor

slm kızlarrr.. çok şanslısınız ya ne güzel askerleriniz kısa dönem yapıyor.. bizim ise uzun dönem ve şafağımıza daha 329 gün varrr
allah kavuştursun hepimizi kader ortaklarım.. çabucacık geçer inşallah bugünlerrr...

Benim nişanlım avukat ya ay hayırlısı önce tabi ki ama of uzun olabilir benim ki allahım korusun

nie öle dion kız bizimkiler uzun ya hele bide benimki tuncelide
hayırlısı inşallah canım ya dua et bol bol.. kısa uzun farketmemeli önemli olan rahat askerlik yapmaları. çnkü bazı yerlerde kısa dönem yapanları önemsemiyorlar rahat geçiriyorlar ama bazı yerlerde kısa dönemler daha çok çekiyorlar hiç rahat olamıyorlar.. şans işi yani.gitti mi peki askerleriniz?

Benim nişanlım kimyager , biz uzun istemiştik sınavada o yüzden girmişti maaş alıyorlar para biriktircekti geldiginde elimizde eşya almak için nskit bulunsun diye ama kısa dönem çıktı iyikide kısa çıkmış diyoruz ben hep hayırlısı neyse o olsun istedim o yüzden kızlar ne desek ne söylesek boş

canlarım yaa ınşallah iyi yerlere duşerler..hakkınızda hayırlısı üzülmeyın elınde sonunda yapılacak askerlık ayak bagı gıbı bundan kurtulmaları lazım.

ben 15 ay bekledım 456 gun ..evt zor sızlerın yaşadıklarını yasadım he kımı bunu zor atlatır kımı daha kolay.bunye meselesı.
ilk 30 gun zor olur dagıtıma gelıcekler sonra tkrar gondermek zor olucak.ama bunye alısıcak sonra elınızdn telefonlar dusmucek ama bunlarda gecmıstı hatırlanacak anı olarakhayatlarınızda kalıcak.

evli olanlar ıcın daha zor.Allah onlara sabır versın.hadı sımdı dua edelımm ıyı bır yer olsun rahat edebılecegı yerler olsun..buda onemlı cunku benımkı ankara çankayada tören taburunda yaptı evt terör bolgesı degıl ama egıtım cok rutbelı cok dısıplın ayrı zatn.
telefon kullanmadık ama cogu asker genelde kullanıyor kı bu buyuk bır rahatlık.kii benımkı gelelı 11 gun olmus mayıs sonu gıbı tekrar gıdecek uzman cavus luk ıcın askerde kalıyor anlıcagınız..egıtıme gıdıyor

gözünaydın canım atlatmışsınız ne güzel darısı başımıza..
benimkide uzun dönem inşallah çabucak geçer bugünler.. tuncelide yapıyor askerim ve telefon hiç kullanamıyoruz 4ay bitti 5.aya girdik canım. seninki askerliğe doymadı galiba

Ben sizin olayı buraga anlatdım gecen konuşurken uzmanlığa gidiyor dedim arkadaşın sevgilisi daha yeni geldidedim, valla sen göndersen de gitmem gözde bana yetdi 5 ay dedi , babam da 25 sene astsubay dı, askerlik herkese göre değil

Yarenler şuanki gerginliginizi sinirinizi heyecanınızı okadar iyi anlıyoruzki gece 1den önce kimse giremiyor o yüzden çok erkenden başlamayın bakmaya insan geriliyor bunalıyor parmaklarımız klavyede yenile yapmaktan helak olmuştu ben hatta 2den sonra falan görmüştüm o gece unutulmaz ömrümden bir ömür gitti o heyecandan gerginlikten yüregi agzında bekliyor insan o ekran açılınca akıttıgım gözyaşlarımı hatırlamak istemiyorum bile hep hayırlısı için dua ettim kısa hep içimizdeydi ama yinede hayırlısını ver rabbim dedim hayırlısıda oldu çokşükür hakkınızda hayırlısı neyse o olsun yarenlerim inşallah bir nebzede olsa açıklandıktan sonra rahatlarsınız

doymamakla alakalı degılkı canım malesef iş olarak onu sectı cokda severek gıttıgını soleyemem

ahh ahh benı herkes tanımısss evet o askerı bekleyen sonradan tekrar gonderen nadır ınsanlardanım hrhall.ben bakalım bu telaşları tekrar cekerken nasıl olurum Allah bılır..kız baban astsubaymıs pekı annen neler yasamıs anlatırmıdı sana

Son düzenleme:
ahh ahh benı herkes tanımısss evet o askerı bekleyen sonradan tekrar gonderen nadır ınsanlardanım hrhall.ben bakalım bu telaşları tekrar cekerken nasıl olurum Allah bılır..

İyi olucaksın canım normal meslegi olucak artık böyle zorluklar çekiceginizi sanmıyorum kuzum içini ferah tut bakıyım bu arada sen niye topikcigimizde yoksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…