- Konu Sahibi esraylmz03
-
Gideceğini daha yeni idrak edebildim.. gözyaşlarımı tutamıyorum..
Gideceğini daha yeni idrak edebildim.. gözyaşlarımı tutamıyorum..
Şarkılarımızı, duygusal şarkılar dinlemek, fotoğraflarımıza bakmak, onunla gittiğim yerlere gitmek, onun sevdiği şeyleri yapmak hepsi yasak bana artık. yoksa bu halden kurtulmak çok zor..
sizin için şuan tüm bunların hepsi çok zor gibi gözüküyo ama inan bi süre sonra zorda olsa alışıyosun. gün geçtikçe özlemin daha da artıyo ama tüm bu saydıklarının hepsi canını acıtsada yapıyosun.
umarım hayırlı yerler olur hep öyle dua edin. sağ sağlim gidip gelicekler inşallah.
ben 347. dönem yareniyim nişanlım asteğmen, 6 aydır görmüyorum sevdiğimi izinde kullanmadık hiç bitene kadar da kullanmayacağız sanırım.
Amin.. Dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun.. Allah hepinizin yardımcısı olsun ve sabır versin.
Erken dönmek için izin kullanmıyorlar hiç, ama öylesi mi daha iyi, yoksa bi kez olsun görüp hasret gidermek mi iyi bilmiyorum..
Esim sinava gitti, dun gece cikti yolacok az kaldi baktikca sarildikca gozlerim doluyo.nasil başedeceğim bilmiyorum. . Canim cok yaniyor kimselere anlatamiyorum
Geçecek mi bu günler:26:
Sanırım en zor gunlere giriş yaptık sınavla birlikte .. yeniden yüzlestirdi gideceği gercegiyle..
Bende aylardir kötüyüm . O hep bende once uyur. Onun uyumasini bekliyorum sonra agliyorum ona bakip bakip
Dedigin gibi daha mi cok sarilsam yoksa kendimi duruma alistirmak icin uzaki kalsam bilemedim bi donem. Sonra dayanamadim zaten. Gunlerdir kokusunu icime ceke ceke uyuyorum..
Ayrilik acisi bi taraftan beni sararken diger taraftan tek basima ayakta durmak icin cabaliyorum. Cunku esim hep evimizde isleri ve hayatimi hep kolaylastirdi.. simdi onsuz bi duzene adapte olmam gerekiyor
Allah yardimcimiz olsun.
Bende aylardir kötüyüm . O hep bende once uyur. Onun uyumasini bekliyorum sonra agliyorum ona bakip bakip
Dedigin gibi daha mi cok sarilsam yoksa kendimi duruma alistirmak icin uzaki kalsam bilemedim bi donem. Sonra dayanamadim zaten. Gunlerdir kokusunu icime ceke ceke uyuyorum..
Ayrilik acisi bi taraftan beni sararken diger taraftan tek basima ayakta durmak icin cabaliyorum. Cunku esim hep evimizde isleri ve hayatimi hep kolaylastirdi.. simdi onsuz bi duzene adapte olmam gerekiyor
Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?